Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25015 fő
  • Képek - 8648 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1191 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25015 fő
  • Képek - 8648 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1191 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25015 fő
  • Képek - 8648 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1191 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25015 fő
  • Képek - 8648 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1191 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei

network.hu

 Néhány nap, és megjelenik Magyarország legnívósabb gasztronómiai kalauza, mely idei újításként nem csak az éttermeket, de a cukrászdákat is listázza. A hazai legjobb cukrászdákat a Dining Guide tesztelői, és két külföldi szaktekintély válogatták össze. Herczeg Zoltán, gasztronómiai szakértő, a Dining Guide tesztjeinek vezetője szerint őket is meglepte a cukrászdákban tapasztalt, meglehetősen alacsony színvonal.


Érdekes kérdés, mit tart a Dining Guide kalauza egyáltalán cukrászdának: „Azokat a intézményeket teszteltük, ahol a vendégek desszerteket, tortákat, süteményeket, apró süteményeket, fagylaltokat, parfékat, kávé féleségeket és üdítő, frissítő italokat tudnak fogyasztani és igényük szerint azt onnan elvinni” – magyarázza Herczeg Zoltán, a Dining Guide tesztjeinek vezetője, szervezője., majd folytatja: „Az éttermi teszteléseknél alkalmazott szabályokat, protokollokat alkalmaztuk itt is, természetesen a cukrászdák termékeire hangolva.

Tovább 

network.hu

 Olyan mértékű növekedés volt tapasztalható a főbb gabonafélék és a tejtermékek árában a nemzetközi kereskedelemben, hogy az összképet tekintve drágultak az alapvető élelmiszerek februárban, hiába csökkent a növényi olajok ára.

FAO élelmiszerár-index 1 % fölött nőtt, miközben a világ gabonatermelése várhatóan ellenkező irányba mozog 2018-ban – tette közzé az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO).

A FAO élelmiszerár-index, amely az öt legfontosabb élelmiszer-alapanyag nemzetközi árainak súlyozott értékéből számolt mutató, 1,1 %-kal volt magasabban januárhoz képest, de még így is 2,7 %-kal alacsonyabb szinten volt az egy évvel ezelőtti értékéhez képest.

Tovább 

 

network.hu

 Tudjuk, a magyar fánk a legjobb, de néha érdemes kísérletezni.


A beignet a franciák fánkja, és ne zavarjon össze, hogy a címben amerikai szó szerepel, ugyanis New Orleansban a beignet már amerikumnak számít, éppen úgy, ahogy sok amerikai nem tudja, hogy a pizza Olaszországból került hozzájuk. A déli államok egykoron francia gyarmatnak számítottak, és ez építészetben, és a gasztronómiában is megjelenik – ezért is vitték mesterszintre a derék New Orleansiak a franciák fánkját.

Tovább 

 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 éve működő hús nagykereskedő vállalkozás, amely családi háttérrel működik garantálja a húsáruk frissességét és minőségét. 

 

Gondoljon csak bele, ha büdös a megvásárolt malachús, amit éppen valamelyik kétes eredetű üzletből vagy a piacon szerzett be, mennyi bosszúságot okoz ez aznap Önnek ?

 

network.hu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerülje el a csalódást és csak megbízható forrásból vagyis hús nagykereskedelemből vegye meg az ünnepi asztalra valót !

Tovább 

network.hu

 A profi gazdálkodó vagy a piaci árus terméke egészségesebb? Többek között erre kereste a választ kutatásában a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara.


Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a termelői piacok és a házi értékesítésből származó portékák, ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan erősödik a meggyőződés, hogy aki a magának termelt mennyiségből értékesít, bizonyára semmilyen növényvédő szert sem használ, így garantáltak náluk a tökéletesen egészséges termények.

Tovább 

network.hu

 A vizsgaidőszak közepén tartanak az egyetemisták, de a jó munkásember is próbál visszarázódni az ünnepekből a dolgos mindennapokba, ami valljuk be nem épp egyszerű sokszor...


A következő élelmiszerekkel az OfficeVibes kutatása szerint fel tudod turbózni az agyadat mindenféle teljesítményfokózok, vagy pörgetők nélkül is. És persze ne felejts el vizet inni! Minimum 3 4 liter kell naponta, hogy rendesen működjön a tested! A Blogozin összeállítása.

1. Chiamag
- Tele van fehérjével, ami segíti a koncentrációt
- A benne lévő Omega-3 zsírsavak stimulálják az agysejteket
- Csökkenti az agyvelőgyulladás lehetőségét

2.

Utolsó hozzászólás

Kovács Brigitta üzente 9 hónapja

https://www.ujsagomat.hu/lidl/

Tovább 

network.hu

 Több vallás kultikus süteménye között találunk fánkot. Az izraelita ünnepek gasztronómiai szokásaiban a Hanuka ünnep ideje alatt fogyasztott fánknak régi történelmi háttere van. Ahogyan annak is, mi mért esszük!


II. Ramszesz, egyiptomi fáraó (Kr.e.: 1290 – 1224) sírjának domborművén már látható egy „fritőz”, amelyben két rabszolga csiga alakú süteményeket készít. Az egyik a meleg fedőt egy bottal emeli le, a másik a forró süteményt két bottal emeli ki.

Tovább 

Hogyan tudod életre kelteni mindig fagyos végtagjaidat?Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

network.hu

 Nem bizony, mert ennek a krumplinak kinéző zöldségfélének semmi köze a burgonyához. Ez a rendszertani tévedés azonban ne vegye el a kedvünket tőle: aki teheti, feltétlenül kóstolja meg!


A szubtrópusok egyik legfontosabb népélelmezési cikke az édesburgonya (Ipomoea batatas (L.) Lam), amelyet óceániai útleírásokból kumara, spanyol nyelvterületeken batáta, egy japán étterembe térve pedig satsuma-imo néven ismerhetünk. A magyar neve megtévesztő, ugyanis bár a megvastagodott tároló-gyökere, amelyet étkezéshez használnak, nagyon hasonlít a mérsékelt égöv burgonyájához, de rendszertani besorolása szerint nem burgonyaféle, hanem a szulákfélék nemzetségébe tartozó, évelő növény.

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Banangolyok_2074298_9322_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu