szabo gina üzente 13 éve

nagyon finom valoban ,mi is nagyon szeretjuk de mindenfele zoldseget is rantok,padlizsant,fozotokot,cukkinit,....sargarepa,hagyma,paprika es az elobb felsoroltakat julienre vagom,aztan suru palancsitatesztat keszitek beleforgatom es beleszotyogtatom a forro olajba.rokfortos yoghurt ontettel szeretem a legjobban.de lehet paradicsom purevel pikansan de akar foghagymas majonezzel is nagyon kiraj kaja ugy masodik fogasnak mint vacsoranak is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ó, volt egy nyár, amikor ahogy hazajöttem a munkából, egyfolytában cukkinit rántottam és krumplipürét készítettem. Egy jó kis film mellett meg elmajszoltuk a férjemmel. Fincsi volt, emlékszem is rá, pedig nem most volt:)

Válasz

Borók Ilona üzente 13 éve

Sziasztok ! Én már sokszor csináltam és ízlik mindenkinek.A zsenge tökből is lehet csinálni.Sajt nélkül is finom.Cukini is finom így és nagyon laktató krumplipürével,tartárral.
Köszi.

Válasz

Sáfrány Jánosné üzente 13 éve

nagyon sokszor készítem de a másfél óra, hát az egy kicsit szerintem sok ugya
nolyan ha csak fél órát áll is.

Válasz

Pallósné Kersity Angéla üzente 13 éve

Sziasztok!

Örülök, hogy bevált a recept mindenkinek, én még sosem ettem ilyet, de örülök, hogy megkóstoltatták velem, pedig nem szeretem a tökféleségeket.

Üdv és szép napokat mindenkinek! Angi a receptíró

Válasz

Gőllei Szilvia üzente 13 éve

Köszi holnap ebéd fogod csinálni biztos hogy finom.

Válasz

Kissné Magdi üzente 13 éve

Köszönöm üdv.: Magdi

Válasz

Lencse Gyula üzente 13 éve

Kedves nem lehet mindenki konyha tündér és ha valaki ír egy receptet akkor illene írni hogy bele reszelem és nem bele teszem.

Válasz

hajdu orsolya üzente 13 éve

Kedves Gyula!
Szerintem teljesen világos, hogy a tojásba belereszeled a sajtot és így panírozod vele a patiszont!!!!!

Válasz

Lencse Gyula üzente 13 éve

Kedves ha patiszonról írsz akkor mit keres a sajt a tojásban. Mert akkor a patiszont kellene be paníroznod.

Válasz

Szegediné Edó üzente 13 éve

Ehhez való is van itthon, megcsinálom a krumlisaláta mellé és kész az ebéd!
Edó

Válasz

Fenyvesi Sándorné üzente 13 éve

Köszönöm a receptet, így még nem készítettem, de kipróbálom, biztos, hogy finom.

Válasz

badarász gabriella üzente 13 éve

Tegnap megcsináltam, a családom pillanatok alatt eltüntette!
Pedig még karfiolt és cukkinit is bundáztam mellé, ugyanúgy, mint a patiszont.

Holnap következik a krumplisaláta, örülök is, meg nem is---hogy olyan hamar elfogy minden!!!!!

Köszi a tippeketT:Gabi

Válasz

Barati Ilona üzente 13 éve

Így még én sem csináltam,éppen ma vettem le egyet elkészítem.Köszi

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 13 éve

Megadtad a holnapi ebéd tippet.Köszönöm!

Válasz

badarász gabriella üzente 13 éve

De okos ötlet a sajt a tojásba!
Délután meg is fogom csinálni, köszi a tippet!
Gabil

Válasz

wágnerné török andrea üzente 13 éve

Nagyon finom, sok esetben szívesebben eszem, mint a húst!
Wandy

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nálunk is "menő-manó" a rántott patiszon !
Ezt a változatot eddig még nem próbáltam. Finom lehet !!
Ahogyan én eddig készítettem :
A megmosás után felszeletelem ujjnyi vastagokra, mintha karajt szeletelnék. Itt jön az eltérés : most hámozom meg, szeletenként, mert így könnyebb, mint amikor egészben van.
Jó vacsikat, jó étvágyat kívánok mindenkinek ! Kati

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szia Angi! Nagyon ügyes vagy, én a zsemlemorzsa helyett használtam a sajtot, de majd így is kipróbálom! Köszönjük!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Jaj de szeretem, szeretek mindent, ami rántott zöldség! Olajban sülnek, mégis könnyűek maradnak. A semleges ízűek, pl a patisszon is jól bírja az aromás szószokat, önteteket.

Válasz

Hidvéginé Kálóczi Adrienne Noémi üzente 13 éve

Az én családom is nagyon szereti az ehhez hasonló könnyű, nyári ételeket.
Nagyon finom lehet!
Mi a rántott padlizsánt is nagyon szeretjük ilyen meleg időben. Salátákkal, vagy párolt rizzsel, esetleg petrezselymes újborgonyával tálalom nekik. Mindig sikere van.

Válasz