Hádinger Istvánné üzente 14 éve
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted csinálhatom úgy ezt a tortát , hogy körbe rakom álló babapiskótával? Átkötném szalaggal és szupi meglepi torta lenne.A recept istenien hangzik. Imádjuk a citromos nyalánkságokat. Köszönöm Andi
Bakó Lászlóné üzente 14 éve
Kiss Istvánné Antal Ilona üzente 15 éve
SUCIU MARIA MAGDOLNA üzente 15 éve
Ujváry Andorné üzente 15 éve
Varga Henriett üzente 15 éve
Rozmánné Németh Andrea üzente 15 éve
Sinka Jánosné üzente 15 éve
Rozmánné Németh Andrea üzente 15 éve
Sziasztok!Nagyon finom kinézete van,ma akarom én is elkészíteni!A tortaforma oldalát is kikell rakni piskótával,mert mintha a képen úgy lenne.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Tóthné Gabi üzente 15 éve
kormányné sz mária üzente 15 éve
Valóban nagyon finom, nagy sikere volt bár a tetejére nem tetem citromkarikát.
Azt hiszem,hogy a díszítés mindenkinek a kreativitásán áll.
Mindenkinek kívánok szép napot és jó sütizést.
Madarassy Jánosné Teca üzente 15 éve
Bolgár katalin üzente 15 éve
Szél Katalin üzente 15 éve
Örülök hogy ennyi embernek tetszik ez a torta.
A tejszínnek azért írtam a hullalát mert sajnos a fiam nem eheti a rendes tejszínt,de bizti finom a rendes tejszínnel is.
Jó süti készítést mindenkinek!
KOZMA CSABÁNÉ üzente 15 éve
Én kb 2 éve készitem ezt a finomságot , tejszinhab helyet, hab porból és fixáloból, és tej, másnapra sosem marad. Épp ma is csináltam egyett. Ténleg finom
vass gyongyike üzente 15 éve
Hábencius Mária üzente 15 éve
Ez a sütemény nagyon finom, de higgyétek el, hogy meg sem közelití az íze, ha az eredeti recept alapján RENDES tejszínből készül. Igaz ez csak az én véleményem, de szerintem a növényi tejszínek alapból jellegzetes izűek, ami nagyban csökkenti az élvezeti értéket. Próbáljátok ki így is. Jó étvágyat!
Lakatosné Borbíró Ilona üzente 15 éve
SZABÓ ISTVÁNNÉ ILDIKÓ üzente 15 éve
Soltész Józsefné üzente 15 éve
Buchmüller Nándorné üzente 15 éve
Köszönöm,hogy elküldted,biztosan nagyon finom!!!!Ki fogom próbálni!
Legyen szép napod!
Üdv,ági
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Kovács Ágota üzente 15 éve
horvaáth imréné üzente 15 éve
Varga Aranka üzente 15 éve
Kedves Timea. A hulala tejszin habhoz teljesen fölösleges fixálót mert igy is eltartható 2 napig és nem esik össze de olyan finom hogy addig rég elfogy én régóta készitem csináltam narancsosat is de abbaii kell egy kis citromleve üdv Aranka
Papula Tímea üzente 15 éve
Ja! Az előbb elfelejtettem, hogy a habot stabilabbá tehetjük, ha habfixálót is keverünk bele.
Papula Tímea üzente 15 éve
Ha nem tortának készítjük, akkor az aljára krém kerüljön, majd úgy a babapiskóta és így tovább, a tetejére is krém. Ezzel a plusz tejszínt is megspórolhatjuk, ami a díszítéshez kellene.
A 2 db citrom egy kicsit sok, csak a nagyon ínyenceknek való. Inkább 1- 1 ½ db-ot rakjunk bele, így is nagyon finom, de nem annyira intenzív, mint a 2 db citrommal.
Kemény Katalin üzente 15 éve
Németné Tóth Gabriella üzente 15 éve
Szemánné Horváth Ildikó üzente 15 éve
SZabó Andrásné Erzsébet üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Én ezt megcsináltam babapiskóta helyett otthon sütött piskóta lappal. Hulala tejszín helyett tejszínhab-porral, és nagy sikere volt. De a hétvégén módosítottunk, és csináltunk gesztenyés álmot is:) Abban a felvert tejszínbe a lereszelt gesztenyemassza került meg egy pici rumaroma. Hát, az is bejött mindenkinek:)
venczel ilona üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve