horpinto borozo üzente 13 éve

Itt: Magát a lecsó alapot a szokott módon készítem el.Persze ekkora adagnál már meggomdolom,hogy szalonnával vagy lacsókolbásszal készítem el.A füszerezést mindenki saját maga alakíthatja a szájízére.Tapasztalatom
szerint mindenkit a tetejére sült sajt bolondít meg.Természetessen a diszítéshez használt tejfölt is meglehet bolondítani egy kis fokhagymával.
Természetessen a tojás se maradjon ki mert akkor nem áll össze .
Tvábbi jó sütögetést!

Válasz

kiss ilona üzente 13 éve

EGY RECEPTET HOL TALAHATOK??

Válasz

Varga Henriett üzente 13 éve

nem rossz

Válasz

Zágoni Szabo Julianna üzente 13 éve

Köszi az ötletet nagyon jó a "DISZITÉS".

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Kedves Ágika ,attól ne menjen el a kedved ha nincs kemencéd.
Attól a sütőben is meg lehet csinálni.Csak tudod a parázs ,minden ételt
megtud bolondítani.Mint a bográcsnál.További jó sütögetést.

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Álltalában azért szoktunk a borozóban összegyűlni,mert a tulaj minden
ital fajtával kiszolgál bennünket.Tisztelettel.

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Bocsi,hogy csak most írok.Én már csináltam gáztüzhelyenn is.Nem vallotam vele szégyent.Amit a képenn látsz az 25 főre készítettem.Az nem fért volna be a tüzhelybe.További jó sütögetést.

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Én már csináltam gáztüzhelyenn is.Nem vallotam vele szégyent.

Válasz

Kissné Magdi üzente 13 éve

Nálunk a férjem a nagymestere a lecsó készítésnek, Ő is füstölt szalonnával kezdi és 1vagy két gerezd fokhagyma is kellemesebbé teszi.
A kemencét én is úgy gondolom,hogy a sütő is helyettesíti,a cukor is jobban
kihozza az ízeket.Köszönöm

Válasz

RG Gábor üzente 13 éve

Nagyon jó ötletnek találom.Én a füstölt szalonnán és kolbászon pirítom meg a hagymát,utána teszem bele a paradicsomot amit szét főzök,vegetát és egy mokkáskanál cukrot is teszek bele.ha mind ezt meg is sütöm az fejedelmi lehet.Ja azt nem írtam paprikát is teszek bele lehetőleg vegyesen.

Válasz

Balog Luca üzente 13 éve

Finom lehet, jobb ízű, mint a sima főtt. Én kolbász helyett szalonnát szoktam beletenni, jobban ízlik úgy.

Válasz

Trostel Péter üzente 13 éve

Garasomat nem teszem le a hagyma, paprika, paradicsom darabolás módjáról, elkerülendő a barátaimmal való meghasonulást - lásd: Simonffy András: Igazi lecsó novellájának hőseit.
Amit viszont leszögezek, hogy mit ihatunk - előtte, közben, utána - e nagyszerű ételhez. Ez a rozé bor, amely kiemelkedően fűszeres zamatú. Az Excellent Rosé minőségi száraz vörösbor, alkoholtartalma 13% v/v, 8 - 10 °C hőmérsékletre hűtve ideális a megjelenése. A bor bájosan piruló, szemnek nagyon tetszetős, fűszerességében is bársonyosan simogató a szájban. Két - három pohár után a világot is rózsaszínben látjuk majd. Ne rettenjünk meg ettől! ( Beszerezhető - Ízlés garanciával! - a www.borteka.hu oldalról! )
Barátsággal

Válasz

Todorov EMILIA üzente 13 éve

Köszönöm. kipróbálom. finom lehet.

Válasz

det ted üzente 13 éve

Elkészíthető gáztűzhely sütőjében is?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Végül is a kemencét helyettesítheti a sűtő is, kipróbálom mert még a lecsót nem sütőttem meg. köszönöm! további szép napot kívánok!!!

Válasz

Buchmüller Nándorné üzente 13 éve

Sajnos nincs kemencém,s így nem tudom kipróbálni,maradok a hagyományosnál!! Köszike!!Ági

Válasz