Antal József üzente 14 éve
Gratulálok !
Egyszerű,ízletes,magyaros,szorgalommal és szívvel-lélekkel készül !Bárhol megállja a helyét a műkaják birodalmán kívül.
Elő lehet készíteni nagyobb kerti partira,és biztos a siker.
Üdvözlettel : Antal József
Komáromi Ferenc üzente 14 éve
Ebbe csak az a kemencés hogy beteszed 25- 30 percre a kemencébe a fött húsodat.Az igazi az amikor az egész hókusz pókusz ott zajlik a kemencébe.Próbáld ki .Én tudom hogy az a jó.
horpinto borozo üzente 14 éve
serényi lászló üzente 14 éve
RG Gábor üzente 14 éve
Hát mit mondjak ez már döfi!!!!!!Kicsit hasonlít a csülök pékné módra nevű szuper diétás ételre.Nekem már át kell gondolni hogy mennyit eszek belőle,és utána milyen gyógyszert vegyek be hogy túléljem.Mindenesetre jó volt elolvasni és egy kicsit nosztalgiázni,de szerintem kihagyhatatlan.
Fülöp Attila üzente 14 éve
Ezek a receptjeim onnan indulnak ki,hogy:4 .éve rendezzük meg a főzőfesztivált,melynek lényege, a benevezett egyének,baráti társaságok
vagy egyéb klikkbe tömörül csapatoknak egyetlen kitétel van.Senki nem főzhet - süthet olyant mit már valaki választott.Így egy délután 15-20 jobbnál jobb étket kóstolunk meg.A maga kategóriájában mindenki 1 helyezett lesz.
Persze itt mindenki mindenkinek a zsürije és a cél csak annyi,hogy jól
érezzük magunkat.Persze annak a legnehezebb aki utolsónak nevez ugyanis arra már a sláger kajákat lefoglalták.
Tisztelettel,jó sütést főzést!
füzesy lászló üzente 14 éve
Vakóban nem koleszterin mentes étek, de jómagam is el fogom készíteni, igaz nekem nem igazán "kellene", én is először kisebb mennyiségben, aztán egy nagyobb baráti összejövetel alkalmával, hiszen a fenti leírt mennyiség egy lakomához elegendő.
Széplaki Kálmánné Kati üzente 14 éve
Gratulálok a kemencés disznófej, csülökkel stb kínálathoz. Valóban nem egy kalória szegényes étel.f Én ennek ellenére egyszer elkészítem , csupán az arányokon fogok változtatni, mert csak a férjemmel fogjuk fogyasztani. A csökkentett változatról , eredményről, a sikerről beszámolok.
Köszönöm a receptet! Üdvözlettel: Széplakiné/Kati
horpinto borozo üzente 14 éve
Szalay dr. Szabolcs üzente 14 éve
Todorov EMILIA üzente 14 éve
Nagyon jól néz ki. Biztos nagyon finom. KI fogom próbálni. köszönöm. a receptet. üdv. Emilia.
Makk Károly üzente 14 éve
Dolgoztam a Németeknél két évet. A kinti barátaim megleptek születés napomra. Nem hiszitek el ! Főtt disznó fej , hozzá párolt káposzta és főtt krumpli szeletelve , zsirral átsütve . Náluk ez nemzeti kaja, és az egyik legnagyobb megtiszteltetés , ha valakinek ilyet csinálnak. Én nagyon örültem neki , mert szerintem is nagyon jó. Kemencésen átsütve meg szerintem , háááát nagyon jóóóóóó!
Karcsifater
horpinto borozo üzente 14 éve
És még nem lőttem el minden puskaporomat!
Reméllem a következőknek is ennyi rajongót fogok szerezni.
További jó sütögetést! :)
horpinto borozo üzente 14 éve
horpinto borozo üzente 14 éve
Katona Roland üzente 14 éve
Fej,csülök,köröm,farok. Ezeknél jobb nincs!!! Különben hentes vagyok. Csak hajrá. Ezek a legjobb kaják. A karaj elbújhat mellettük.
Katona Roland üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Kovacsne Lídia üzente 14 éve
horpinto borozo üzente 14 éve
Dolgoztam a húsiparban is,mikor elém tették reggelikor a főtt fejet,rá sem bírtam nézni.Mit ad isten egyik alkalommal engem is beosztottak fejet csontozni.A kezdeti tartózkodást felváltotta a kiváncsiság.A dolog mostanra
odáig fajult,hogy a disznó orrát imádom a legjobban.{persze a konektor nélkül}Álltalában meg kell verekedni az orrért.Izlések és pofonok.
További jó sütögetést!!
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Nagyon jól néz ki. Biztosan laktató és ízletes étel. - A kemence hatása még jobbá,- finomabbá teheti.
Varga Henriett üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Imádom a húst, legyen az bármilyen, de a fejet mégis kihagynám belőle :) Csak a csülök maradna, fej helyett mondjuk oldalast tennék mellé.