Antal József üzente 13 éve

Gratulálok !

Egyszerű,ízletes,magyaros,szorgalommal és szívvel-lélekkel készül !Bárhol megállja a helyét a műkaják birodalmán kívül.
Elő lehet készíteni nagyobb kerti partira,és biztos a siker.

Üdvözlettel : Antal József

Válasz

Komáromi Ferenc üzente 13 éve

Ebbe csak az a kemencés hogy beteszed 25- 30 percre a kemencébe a fött húsodat.Az igazi az amikor az egész hókusz pókusz ott zajlik a kemencébe.Próbáld ki .Én tudom hogy az a jó.

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Engem is most állítottak le róla(vérzsír miatt)de azért a haveroknak akkor is megcsinálom!!!

Válasz

serényi lászló üzente 13 éve

Imádom a csülköt meg a fejhúst is,és ilyenekkel kínoztok,amikor diétáznom kell!

Válasz

RG Gábor üzente 13 éve

Hát mit mondjak ez már döfi!!!!!!Kicsit hasonlít a csülök pékné módra nevű szuper diétás ételre.Nekem már át kell gondolni hogy mennyit eszek belőle,és utána milyen gyógyszert vegyek be hogy túléljem.Mindenesetre jó volt elolvasni és egy kicsit nosztalgiázni,de szerintem kihagyhatatlan.

Válasz

Fülöp Attila üzente 13 éve

Ezek a receptjeim onnan indulnak ki,hogy:4 .éve rendezzük meg a főzőfesztivált,melynek lényege, a benevezett egyének,baráti társaságok
vagy egyéb klikkbe tömörül csapatoknak egyetlen kitétel van.Senki nem főzhet - süthet olyant mit már valaki választott.Így egy délután 15-20 jobbnál jobb étket kóstolunk meg.A maga kategóriájában mindenki 1 helyezett lesz.
Persze itt mindenki mindenkinek a zsürije és a cél csak annyi,hogy jól
érezzük magunkat.Persze annak a legnehezebb aki utolsónak nevez ugyanis arra már a sláger kajákat lefoglalták.
Tisztelettel,jó sütést főzést!

Válasz

füzesy lászló üzente 13 éve

Vakóban nem koleszterin mentes étek, de jómagam is el fogom készíteni, igaz nekem nem igazán "kellene", én is először kisebb mennyiségben, aztán egy nagyobb baráti összejövetel alkalmával, hiszen a fenti leírt mennyiség egy lakomához elegendő.

Válasz

Széplaki Kálmánné Kati üzente 13 éve

Gratulálok a kemencés disznófej, csülökkel stb kínálathoz. Valóban nem egy kalória szegényes étel.f Én ennek ellenére egyszer elkészítem , csupán az arányokon fogok változtatni, mert csak a férjemmel fogjuk fogyasztani. A csökkentett változatról , eredményről, a sikerről beszámolok.

Köszönöm a receptet! Üdvözlettel: Széplakiné/Kati

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Teljes mértékben egyetértek!!!!!!!!

Válasz

Szalay dr. Szabolcs üzente 13 éve

Kedves horpinto -borozo

A disznófej legfinomabb része,legyen sülve vagy főve ; a túrója !!!
Utána jöhet a < horpintés>

Válasz

Todorov EMILIA üzente 13 éve

Nagyon jól néz ki. Biztos nagyon finom. KI fogom próbálni. köszönöm. a receptet. üdv. Emilia.

Válasz

Makk Károly üzente 13 éve

Dolgoztam a Németeknél két évet. A kinti barátaim megleptek születés napomra. Nem hiszitek el ! Főtt disznó fej , hozzá párolt káposzta és főtt krumpli szeletelve , zsirral átsütve . Náluk ez nemzeti kaja, és az egyik legnagyobb megtiszteltetés , ha valakinek ilyet csinálnak. Én nagyon örültem neki , mert szerintem is nagyon jó. Kemencésen átsütve meg szerintem , háááát nagyon jóóóóóó!
Karcsifater

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

És még nem lőttem el minden puskaporomat!
Reméllem a következőknek is ennyi rajongót fogok szerezni.
További jó sütögetést! :)

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Büszkék lehetünk magunkra!!! Adni nagyobb öröm mint kapni!

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Végre egy sorstárs!!!!!! :)

Válasz

Katona Roland üzente 13 éve

Fej,csülök,köröm,farok. Ezeknél jobb nincs!!! Különben hentes vagyok. Csak hajrá. Ezek a legjobb kaják. A karaj elbújhat mellettük.

Válasz

Katona Roland üzente 13 éve

Én is csináltam már hasonlót. Fenomenális!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát nem mondom én is odaűlnék az asztalhoz, ha már tálalva van.

Válasz

Kovacsne Lídia üzente 13 éve

Csúcs ez a látvány.Kipróbálom. kösz.

Válasz

horpinto borozo üzente 13 éve

Dolgoztam a húsiparban is,mikor elém tették reggelikor a főtt fejet,rá sem bírtam nézni.Mit ad isten egyik alkalommal engem is beosztottak fejet csontozni.A kezdeti tartózkodást felváltotta a kiváncsiság.A dolog mostanra
odáig fajult,hogy a disznó orrát imádom a legjobban.{persze a konektor nélkül}Álltalában meg kell verekedni az orrért.Izlések és pofonok.
További jó sütögetést!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jól néz ki. Biztosan laktató és ízletes étel. - A kemence hatása még jobbá,- finomabbá teheti.

Válasz

Varga Henriett üzente 13 éve

Jól néz ki:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Imádom a húst, legyen az bármilyen, de a fejet mégis kihagynám belőle :) Csak a csülök maradna, fej helyett mondjuk oldalast tennék mellé.

Válasz