Kovacsne Lídia üzente 13 éve

Sima vesepecsenyét szoktam csinálni.

Válasz

Bakó Lászlóné üzente 13 éve

Gyors étel, csak pácolni kell és bármikor lehet sütni.

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Igazad van Kedves László!

Azt elfelejtettem leírni, hogy ha bepácoljuk a húst / bármilyen sütendő/ sokkal omlósabb, finomabb ha megsül. A köretet még így nem próbáltam, de mindig tanul az ember!
Köszönöm!

Válasz

füzesy lászló üzente 13 éve

Legalább egy napra és egy éjszakára tedd mustárral kevert oliva olajba még finomabb és élvezhetőbb lesz, igy süsd ki a hust. Köretnek hagyd fehérem a megfőzött burgonyát és melegen szórd meg friss aplróra vágott zellerzöldel, fedd le a gőgölgő burgonya és a zeller zöld összepárolódik. Nem szokványos íz kavalkád, de merjél a természet adta zöldséggekkel finomabb ízeket varázsolni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát nem mondom megkostólnám! köszike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szia Judit
Én már készítettem hozzá hagymás tört krumplit csemegeuborkával
vagy krumplipürét fejes salátával.Mindkettő finom volt köretként. ,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Akkor talán tessék egy jobb elkészítési móddal előállni!!!!

Válasz

BÖJTE JÓZSEF üzente 13 éve

Kár így sütni a vesepecsenyét.

Válasz

Szabó Judit üzente 13 éve

Ez nagyon finomnak tűnik, valószínű, hogy megpróbálom elkészíteni. Vajon milyen köret illik hozzá? Ami az italt illeti, szerintem 1 finom vörösbor illene hozzá! Köszi a receptet.

Válasz

Todorov EMILIA üzente 13 éve

Köszönöm kifogom próbálni. elnyerte tetszésemet. üdv.

Válasz

Badar Margit üzente 13 éve

Szerintem nagyon finom lehet így ez a hús. Kipróbálom, és köszsönöm.

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Kedves Mihály! Ezt a módot találtam a legegyszerűbbnek a vesepecsenye elkészítéséhez. De ha a Google-keresőjébe beütöd, hogy vesepecsenye elkészítése, millió egy módozatot találsz. Jó főzőcskézést!

Válasz