Kovacsne Lídia üzente 14 éve
Bakó Lászlóné üzente 14 éve
Szász ilucika üzente 14 éve
Igazad van Kedves László!
Azt elfelejtettem leírni, hogy ha bepácoljuk a húst / bármilyen sütendő/ sokkal omlósabb, finomabb ha megsül. A köretet még így nem próbáltam, de mindig tanul az ember!
Köszönöm!
füzesy lászló üzente 14 éve
Legalább egy napra és egy éjszakára tedd mustárral kevert oliva olajba még finomabb és élvezhetőbb lesz, igy süsd ki a hust. Köretnek hagyd fehérem a megfőzött burgonyát és melegen szórd meg friss aplróra vágott zellerzöldel, fedd le a gőgölgő burgonya és a zeller zöld összepárolódik. Nem szokványos íz kavalkád, de merjél a természet adta zöldséggekkel finomabb ízeket varázsolni.
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
BÖJTE JÓZSEF üzente 14 éve
Szabó Judit üzente 14 éve
Ez nagyon finomnak tűnik, valószínű, hogy megpróbálom elkészíteni. Vajon milyen köret illik hozzá? Ami az italt illeti, szerintem 1 finom vörösbor illene hozzá! Köszi a receptet.
Todorov EMILIA üzente 14 éve
Badar Margit üzente 14 éve
Szász ilucika üzente 14 éve
Kedves Mihály! Ezt a módot találtam a legegyszerűbbnek a vesepecsenye elkészítéséhez. De ha a Google-keresőjébe beütöd, hogy vesepecsenye elkészítése, millió egy módozatot találsz. Jó főzőcskézést!