Badar Margit üzente 13 éve

Nagyon jónak tűnik a recept, kipróbálom. Köszönjük.

Válasz

Varga Marika üzente 13 éve

Eszt garantálom! Én eszt a fajta pogit már nagyon régen sütöm és aki megkóstolja mind kéri is a receptjét. Isteni finom,Sok szerencsét és jó étvágyat ! Puszi :Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Bíztos nagyon finom kifogom próbálni.Én akár.hogy csinálom a pogácsám sosem jó.és érdekes,más sütik meg isteien jól tudom csínálni,na eszt modd meg,hogy lehet az,hogy a pogácsám sosem síkerűl? puszi Marika):)

Válasz

Horvathné Marika üzente 13 éve

Mindenféle pogácsába ha főtt krumplit raksz, még hidegen is puha marad /ősszetörve/, biztos lehetsz benne nem rontod el.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 13 éve

Igen, nagyon guszta és biztos finom is. Ez a Csillag Virág fotója és receptje. Neki valóban mindig jól sikerül minden és szép is! Köszönjük szépen!

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Kedves Anita ez nem fog megviccelni.Nagyon finom. Még azt javasolom, hogy a tepsin is pihentesd egy 15 percig.

Válasz

Szakos Anita üzente 13 éve

Nagyon gusztusos!!!
Finom puha lesz? Engem minden pogácsa megviccel és beton lesz :-(

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Igen kell a 3 dl tej, látni fogod a tészta állagáról



Üdv.Ilike

Válasz

Buchmüller Nándorné üzente 13 éve

Köszönöm a finom receptet,én is megsütöttem,nagyon finom lett,pillanatok alatt elfogyott!!Szép napot kívánok!!!Ági

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A fenykep alapjan itelve ez nagyon izletes lehet.
Lenne egy kerdesem, nallunk csak szaraz elesztot lehet kapni a supermarketban (Gorogorszagban), ami 1 csomag 8 g elesztott tartalmaz es atlagosan 1/2 kg lisztre valo. Ha evvel a szaritott elesztovel csinalom akkor is kell hozza 3 dl tej vagy akkor kevesebb kell hozza?
Elore is koszonom a valaszt.

Válasz

Peternai Zuzana üzente 13 éve

gusztusos pogácsa, tervben van hogy majd megsutom.

Válasz