Grebenár Károlyné üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Szia ez a suti super, gyors, egyszeru es finom! En kezdo vagyok a suttik kesziteseben, ez a negyedik sutim amit sutottem.
En minden alapanyagot a lekvaron kivul egy talba tettem, majd elkezdtem gyurni. Egy lagyabb tesztat kaptam, amibol keszitettem a sutit. Az 1/3 -bol amibol a racsot keszitettem, kimaradt egy kicsi, mert vekonyra sodortam es nagymeretu racsokat tettem ra. Szoval a maradekbol sziveket szaggattam es kulon kisutottem, es igy lekvar nelkul is nagyon izletes lett.
Szoval ezer koszonet kedves Edit. Es varom tovabbi receptjeidet.
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Tessék szíves lenni a kép alá másolni a receptet talán a gyengébbek kedvéért!
Néha a kevesebb több, mond ez valamit?
Lehet törölni!!
Grebenár Károlyné üzente 14 éve
Igaz, hogy sütöttem már rácsos linzert, de nem kakaósat. Amúgy biztos finom lehet, megpróbálom így is.
Grebenár Károlyné üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Tisztelt Uram!
Világosan meg van fogalmazva,hogy a tészta hozzávalóit a lekvár kivételével összedolgozzuk, ez még a GYENGÉBBEKNEK is azt jelenti, hogy MINDEN HOZZÁVALÓT (ismétlem a GYENGÉBBEK kedvéért: a lekvár kivételével) összedolgozunk.
A rácsok ugyanolyan barnák, mint a tészta.
Amennyiben a recept szerint adagolta volna a hozzávalókat, akkor puha, rugalmas, nyújtható tésztát kellett volna kapnia. Tej nem kellett hozzá!
A recept Pelle Józsefné: Minerva Nagy Szakácskönyvéből való, ami nem említ sem sütési hőfokot, sem időt és én sem rendelkezek villanysütővel. Nehezen lehetne találni ennél egyszerűbb süteményt, igazán sajnálom, hogy problémát okozott Önnek.
Itt és galériámban megtekintheti az elkészült süteményt, mivel ma megsütöttem. :)
Tisztelettel: Vass Lászlóné Edit
Lencse Gyula üzente 14 éve
Tisztelt hölgy egy tapasztalt tudja hogy kell össze állítani a tésztát.Én mint férfi a hatodik x után, sajnos ! az első linzeremet készítettem el. Egy két dolgot nem tudtam olvasni a receptből.A leírt hozzávalókat össze morzsolva és hozzá téve egy halom port kaptam, Majd tejet kellett hozzá adnom hogy össze álljon tésztaként.Azt is hiányoltam hogy az egyharmad tésztát a kakaó hozzá adása előtt tegyem félre hogy a rácsozat el üssön a kakaós tésztától. Majd a sütési hőfokot és az időt is hiányoltam. Lehet hogy ez a sütésben tapasztalt személyeknek lett közzé téve? Tisztelettel Gyula.
medgyesi béla üzente 14 éve
csermák lajosné üzente 14 éve
Ugrai Miklosné üzente 14 éve
Nagyon egyszerűnek látszik a recept, majd én is ki fogom próbálni. Én az olyan süteményeket szeretem amivel nem sokáig kell bajlódni!
felhasználó blokkolása
törlés