Szász ilucika üzente 12 éve

Örülök Anna, hogy sikered volt!
Űdv.Ilike

Válasz

beskid anna üzente 12 éve

Köszönöm a receptet nagyon finom!!!

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 12 éve

Gratulálok: Igazán nagyon finom ez a piskóta!Én tejszínnel
készítettem el,és nagy sikere volt.....

Válasz

Kádár Bálintné üzente 12 éve

Nagyon fincsi és mutatós.Itt a szezon,de bármilyen gyümölccsel isteni finom.Ki is próbáltam. Igaz a tepsi méretezése jó lenne nem csak ennél,de bár melyik sütinél.Egy kezdő háziasszonynak fel adja a leckét,hogy mekkorában is kell sütni./Fontos,el is maradhat,ki kell tapasztalni./ Szép napot.

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

Köszönöm szépen a hozzászólásokat.

Válasz

Buchmüller Nándorné üzente 12 éve

Köszönöm a finom receptet!!Szép napot!!!Ági

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 12 éve

Köszönöm a receptet.Mindig tanulhatok,még 46éves gazdasszonyként is új dolgokat.

Válasz

Badar Margit üzente 12 éve

Szerintem finom is, és mutatós is. Köszönjük.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 12 éve

Jolánka! Tojásfehérjénként 5 dkg cukrot szoktunk számítani. Az eper mennyiségét meg majd látod, lényeg, hogy ne lágyuljon el a cokrozott tojáshab a lédús gyümölcstől.

Válasz

Pál Jolán üzente 12 éve

Nagyon bánt, hogy én másra gondolok, Édesanyám a tojásfehérjét, verte fel habnak gőz fölött vukorral, és hozzá adta a pépesitett epret, majd tovább verve kemény habot a kisült piskóta tésztára kente.
A problémám, a mennyiségeket nem tudom.1-2 tojás fehérje?Mennyi cukor? mennyi eper?.
Ez egészen más sütemény isteni illatozó hab könnyű.VOLT!
Jolán

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyszerű a recepted,könnyű az elkészítése.
Köszönöm.
Edit.

Válasz