Szász ilucika üzente 12 éve
beskid anna üzente 12 éve
Sályi Tiborné Erzsike üzente 12 éve
Gratulálok: Igazán nagyon finom ez a piskóta!Én tejszínnel
készítettem el,és nagy sikere volt.....
Kádár Bálintné üzente 12 éve
Nagyon fincsi és mutatós.Itt a szezon,de bármilyen gyümölccsel isteni finom.Ki is próbáltam. Igaz a tepsi méretezése jó lenne nem csak ennél,de bár melyik sütinél.Egy kezdő háziasszonynak fel adja a leckét,hogy mekkorában is kell sütni./Fontos,el is maradhat,ki kell tapasztalni./ Szép napot.
Szász ilucika üzente 12 éve
Buchmüller Nándorné üzente 12 éve
OSVÁTH ILONA üzente 12 éve
Badar Margit üzente 12 éve
Hegedűs Ancika üzente 12 éve
Pál Jolán üzente 12 éve
Nagyon bánt, hogy én másra gondolok, Édesanyám a tojásfehérjét, verte fel habnak gőz fölött vukorral, és hozzá adta a pépesitett epret, majd tovább verve kemény habot a kisült piskóta tésztára kente.
A problémám, a mennyiségeket nem tudom.1-2 tojás fehérje?Mennyi cukor? mennyi eper?.
Ez egészen más sütemény isteni illatozó hab könnyű.VOLT!
Jolán
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve