Maria Larsson üzente 14 éve

Nem értem miért kell a lisztet megpiritani?

Válasz

Szász Istvánné Márta üzente 14 éve

Szászné Márta
Én ugy készitem, hogy egy jénai edényt zsirozom-morzsázom, a fele masszát besimitom, a tetejére juhturót teszek, erre ujra massza és a végén ujra juhturó és kb. fél órára sütőbe sütöm, mindenhol pirosra sül mint egy torta, isteni finom, nálunk mindenki szereti

Válasz

RG Gábor üzente 14 éve

tényleg nagyon olcsó és egyszerű alapanyagok.a pirított hagyma mindig csodálatos ízeket tud létrehozni.a nagymama gyakorlata azért nem árt ha van.azért én is megpróbálkozom vele.

Válasz

dérné ibolya üzente 14 éve

mifelénk a tányérra simitják kanállal a krumplis masszát,rá a paprikás-vöröshagymás szaftot.és esetleg még tejfölt a tetejére.én ezt a receptet krumplikásának ismerem.én még gyerekoromból hoztam magammal ma is nagyon szeretem.családommal is megszeretettem.kiadós és tartalmas olcsó eledel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A lisztpirítás új nekem.Kipóbálom!
Köszönöm!

Megcsinálom,mind megeszem!

További jó étvágyat,Attia

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Kéthetente én is el szoktam készíteni, nálunk mindenki szereti,én két tojást keverek még a masszához,majd a hagymát kockázva olajban megpirítom,lehúzom a tűzről és teszek bele piros papríkát /igy nem ég meg és nem lessz keserü/.Majd kanállal szaggatom: fözőkanálban a dödölle, evőkanalat belemártom a paprikás olajba, rálocsolom és diónagyságúra elvagdalom a tálba.Melegen, tejföllel, sajtal,tálalom.Ha kihül, serpenyőbe kis olajat teszek és megpirítom.Igy másnap is jó,tejföllel, sajtal vagy annélkül. Nagyon fincsi!!!
agyon fincsi

Válasz

Szakács Julianna üzente 15 éve

Nos, ezt kipróbálom.Már egyszer próbáltam nem jártam sikerrel.Annyira egyszerünek tünik.Remélem most sikerül.Ismerőseim közül sokan nem is tudják milyen étel ez.Ha sikerül megfogják ismerni.

Válasz

Horváthné Piroska üzente 15 éve

A két gyermekem is szereti.Csak aférjem nem.

Válasz

Szántó Jánosné Zsuzsa üzente 15 éve

Ez nagyon finom étek! Én más változatban ismerem, Krumplis gánica néven. Mi hagyma nélkül, kacsazsíros tálba, kacsazsíros kanállal szoktuk kiszaggatni. Tejfölt én is szoktam rá tenni. Szántóné Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Rétesliszttel még finomabb lesz!

Válasz

Orbán Jánosné üzente 15 éve

Tetszik, finomnak tűnik, megcsinálom én is.

Válasz

stangl irene üzente 15 éve

kifogom probálni!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ki fogom próbálni:)

Válasz