Cservenák Anna üzente 14 éve

Megnéztem. Se hozzávaló, se mennyiség, se igazi tanács/fortély az elkészítéséhez. Kár. Aki megcsinálta, írhatna róla!

Válasz

csiszár zsuzsa üzente 14 éve

Sziasztok,
megtaláltam a receptet. A Transindex egyik rovata a Tévészakács, onnan töltötték le a filmet, és ott van mellette a recept is.
....a romantikus sült krumpli Svédországból származik, és kiválóan illik a hideg téli estékhez – már amennyi maradt belőlük tavaszig. Elkészítése könnyű, a teljesen kezdő szakács is megbirkózik vele, ám időigényes: a krumpliknak egy-másfél órát kell sülniük.

Hozzávalók:
- 6-8 nagy krumpli
- egy tojás sárgája
- kb. egy deci olaj
- egy deci tejföl
- 100 gramm bacon (császárszalonna)
- egy közepes fehérhagyma
- só, bors
- alufólia

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nekem is ugyanez a bajom. Kértem segítséget. A válasz az volt, hogy keressem a Hajni rectjei között azt a bizonyos receptet. Lehet, hogy hülye vagyok, de az összes keresőbe ami csak fent van próbáltam keresni, de semmi. Most is nézem a Könnyü nyári vacsorát, de recept sehol. Erről ennyit. Egy nagy sz.....r az egész . Mérges vagyok.

Válasz

Rácz Ágnes üzente 14 éve

Nagyon finomlehet , ezt grill husok mellé vagy salátávál nyáresti vacsora.

Válasz

Gyömörei Marika üzente 14 éve

Nagyon jól néz ki,biztos finom is,de azt gondolom nem vacsorára kell ilyent enni.
Gyömörei marika

Válasz

suta magdolna üzente 14 éve

mindenkinek rossz a hang?

Válasz

Takács Sándor üzente 14 éve

Jó lett volna a video végén a receptet, hozzávalókat írásban is beadni. Finom lehet, bár én nem vagyok híve a hajastól fogyasztandó krumplinak, bármennyire megmossuk is azt.

Válasz

Sütő Józsefné Jutka üzente 14 éve

Nagyon jó lehet ez a Dunai László krumpli receptje, de én tudok egy egyszerübbet.

Most leirom és az a neve, hogy BETYÁR KRUMPLI!!

rECEPT
:

kB 1 KG BURGONYA meghámozzunk és karikára apritjuk.
2 szál kolbász mindegy, hogy főző vagy füstölt kolbász
6 db csikokra vágott szalonna és bevágdosva mint a kakas taraja.
Só, bors és hagyma az izzesitéshez. aki szereti a fokhagymát is tehet bele.

A tepsibe teszünk egy kis zsirt, hogy a burgonya le ne ragadjon nem kell sok mert a szalonna zsirt enged.Lerakjuk a karikára vágott burgonyát rá a szalonnát, hagymát,sózunk borsozzuk, utána be tesszük a sütőbe amikor már kezd pirulni a burgonya megforditjuk a szalonnát és rá karikázzuk a kolbász és ugy sütjuk meg a kolbász biztos igy nem ég meg. Lehet kovászos uborkával tálalni, vagy uborka salátával.

Jó étvágyat kivánok hozzá-.

Válasz

Losonczi Erika üzente 14 éve

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a videón a "fehér büdögében" az tejföl?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez étvágy gerjesztő!Hétvégén kipróbálom!Köszönöm szépen a receptet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Valaki segítsen nekem, hogy lehet a receptekhez hozzá jutni, vagy hogy kell valamit kinyitni hogy lássam is hogy mi kell hozzá és hogy kell megcsinálni??? Nem régi tag vagyok és nem tudom hogy kell!!!! előre is köszönöm

Válasz

Szlávnits Károly üzente 14 éve

Istenemre, ezt kipróbálom !

Válasz

Bordás Gabriella üzente 14 éve

Itt a recept is,csak el kell inditani a kép közepén lévő kis nyillal!

Válasz

BOLDIZSAR ILDIKO üzente 14 éve

recept recept nelkul?????????????????//

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A recept az hol van???

Válasz

Kollo Maria üzente 14 éve

meg is csinalom

Válasz

Májkel Péterné üzente 14 éve

Nagyon finom lehet s szeretném én is elkészíteni, de sajnos nem találom a receptet.
Hol találom meg?

Válasz

Csarmasz Gézáné üzente 14 éve

szeretnénk többet tudni a receptről

Válasz

Magenta - üzente 14 éve

Jó és hol a recept???

Válasz