orsós beatrix üzente 15 éve
Végh Tiborné üzente 15 éve
Én úgy csinálom a piskótát,ahogy anyósomtól tanultam.6 egész tojás,21 dkg cukor,1 vanilia cukor,5 evőkanál víz-ezt kézi robottal jó habosra keverem,majd belekeverek 21 dkg lisztet,1 sütőporral elkeverve.Zsírozott,lisztezett tepsibe önteni,kb.25 percig sütni.
Hegedűs Katalin üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Tóth Andrásné üzente 15 éve
Sziasztok! Nekem sorra nem sikerültek jól a piskótáim. Aztán isteni ötletem támadt, vettem egy sütőt. Elektromosat, légkeveréseset. Most egy vastag réteg képződik a tetején. Nem rossz így sem, csak nem túl mutatós.A krém eltakarja. A papiros megoldást én is kipróbálom! Szép napot mindenkinek Margó
Erdődy Zoltánné Mária üzente 15 éve
Éppen így készítem, de nekem nagyon sokszor besüllyed a közepe. Bár ilyen papír kitámasztást nem használok, lehet azért. Legözelebb így lesz. Köszi
Palotás Gáborné IIus üzente 15 éve
Molnárné Bori üzente 15 éve
Török Ferencné Éva üzente 15 éve
Palotás Gáborné IIus üzente 15 éve
Én ugy csinálom hogyy külön kikavarom a sárgáját cukorraal bele a lisztet azzal is elkeverem. Külön nagyon keményre a habot és lazán összedolgozzuk. a két masszát Sütőpor nem kell Ha beteszem a sütőbe azonnal takarékra csavarom amikor a púpja visszamegy akkor kész a piskóta. Én alufóliát hasznélok a tepsi aljába.
Pohorai Sándorné Judit üzente 15 éve
Én is igy csinálom és valóban mindig sikerül.Korábban a tojás sárgáját kikavartam a cukorral,a fehérjét felvertem habnak, a kettőt óvatosan összekevertem,majd a lisztet és a sütőport apránként adagolva csak lazán átforgattam. Igy is nagyon jó, de előfordult, hogy összeesett kicsit.Próbáljátok ki igy is. Jó sütkérezést.