orsós beatrix üzente 14 éve

hát nem tudom.............

Válasz

Végh Tiborné üzente 14 éve

Én úgy csinálom a piskótát,ahogy anyósomtól tanultam.6 egész tojás,21 dkg cukor,1 vanilia cukor,5 evőkanál víz-ezt kézi robottal jó habosra keverem,majd belekeverek 21 dkg lisztet,1 sütőporral elkeverve.Zsírozott,lisztezett tepsibe önteni,kb.25 percig sütni.

Válasz

Hegedűs Katalin üzente 14 éve

Ki fogom próbálni. mivel nekem hol sikerül hol nem . . de ez talán be válik

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ezt a trükköt én is kipróbálom,jól hangzik!Egyébként is szeretem a piskótát!

Válasz

Tóth Andrásné üzente 14 éve

Sziasztok! Nekem sorra nem sikerültek jól a piskótáim. Aztán isteni ötletem támadt, vettem egy sütőt. Elektromosat, légkeveréseset. Most egy vastag réteg képződik a tetején. Nem rossz így sem, csak nem túl mutatós.A krém eltakarja. A papiros megoldást én is kipróbálom! Szép napot mindenkinek Margó

Válasz

Erdődy Zoltánné Mária üzente 14 éve

Éppen így készítem, de nekem nagyon sokszor besüllyed a közepe. Bár ilyen papír kitámasztást nem használok, lehet azért. Legözelebb így lesz. Köszi

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

Szia Évi Majd megpróbálom azután nyilatkozom ahány ház annyi szokás.

Válasz

Molnárné Bori üzente 14 éve

Biztos így is jó, de én maradok a megszokott hagyományos receptnél az is nagyon finom.

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 14 éve

Szia Iluska! Én is készítettem olyan módon, azután a Keresztanyumnál láttam ezt, és rászoktam egyszerűen azért, mert sokkal gyorsabb.

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

Én ugy csinálom hogyy külön kikavarom a sárgáját cukorraal bele a lisztet azzal is elkeverem. Külön nagyon keményre a habot és lazán összedolgozzuk. a két masszát Sütőpor nem kell Ha beteszem a sütőbe azonnal takarékra csavarom amikor a púpja visszamegy akkor kész a piskóta. Én alufóliát hasznélok a tepsi aljába.

Válasz

Pohorai Sándorné Judit üzente 14 éve

Én is igy csinálom és valóban mindig sikerül.Korábban a tojás sárgáját kikavartam a cukorral,a fehérjét felvertem habnak, a kettőt óvatosan összekevertem,majd a lisztet és a sütőport apránként adagolva csak lazán átforgattam. Igy is nagyon jó, de előfordult, hogy összeesett kicsit.Próbáljátok ki igy is. Jó sütkérezést.

Válasz