Török Ferencné Éva üzente 14 éve

Szia Ildikó! Itt az ideje, hogy kipróbáld a babos káposztát!!! :))

Válasz

Zöldiné Máté Mónika üzente 14 éve

Istenien hangzik bisztos az ize is baromi finom!

Válasz

Cservenák Anna üzente 14 éve

Párszor megfőztük mi is a "káposztás babot csülökkel" (így hívjuk, de szó szerint). Nagy kerti bulikra készítettük, bográcsban és csak füstölt csülökkel. Isteni, laktató, nem volt vendég, akinek nem ízlett volna.
Ajánlom, hogy próbáljátok ki bográcsban is!

Válasz

Tóthné Gabi üzente 14 éve

Ez nagyon tömény kaja, de jó lehet

Válasz

Kis Istvánné Marcsi üzente 14 éve

Ez igen nagyon finom lehet!kipróbálom!

Válasz

Bánfi Ildikó üzente 14 éve

Ez biztosan egy laktató és finom kaja,de bizonyára nem a kánikulában.Én majd ősszel készítem el.

Válasz

Szlávnits Károly üzente 14 éve

Köszönöm ezt a receptet, el fogom készíteni, csak előbb megvárom, hogy elmúljon ez az őrült hőség.
Üdv. Karesz

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ilyet mi is főztünk a feleségemmel. Én voltam a kukta.
Nagyon finom volt. Nekem az elhízástól sem kell félnem.

Most töltöttkáposztát szeretnénk készíteni, de úgy ahogy a tv paprikában a Varga Gusztiék ("AROMA"), csak nem találom sehol a receptet.
Ha tudnátok segíteni, megköszönném.
üdv.: István

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Helo mindenkinek!
Én is szoktam ilyet főzni de nem ilyen melegben nagyon finom.
Van viszont egy nyári finomság káposztával:

Kapros (vagy akár kapor nélkül is készíthető) lucskos nyári káposzta:

Egy fej nyári fejes káposztát felaprózok és húslében fűszerekkel (só, bors, babérlevél, esetleg kapor aki szereti, és fokhagyma) felteszek főni fejtett babot teszek hozzá és mikor majdnem kész, virslit karikázok bele. Ha megfőtt minden berántom kevés piros paprikát teszek a rántásba hogy legyen színe, és egy tejfölt teszek hozzá, majd csomómentesen belekeverem az ételbe. Kiforralom majd ha kihűlt lehet bele kevés ecetet csepegtetni nagyon finom ízt ad
neki.
Nyáron nagyon finom étel. Javaslom mindenkinek aki szereti.
Jó étvágyat.

Válasz

Kátainé Greksa Mária üzente 14 éve

Ezt én is szoktam: feltesztem pörinek a húst, aztán amikor félig kész, akkor kerül bele a beáztatott bab, majd a (szükség szerint kimosott) savanyúkáposzta, no meg a sűrített paradacsom. Ha kész, vékony rántással besűrítem. Kóstoljátok meg így is, nagyon finom!

Válasz

borhine jusztina üzente 14 éve

Ezt én is elszoktam késziteni mert nagyon szereti a család és finom is csak hüvősebb idöben mert ilyen melegben nem kellemes a tüzhely mellet .

Üdv. Jusztina.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szakszerű,egyértelmű,világos recept.Kétszer is elolvastam annyira tetszik!Az olvasás végére a klaviatúrára cseppent a nyálam.Mutattam az asszonynak,sajnos Ő nem harapott rá."Ilyen melegben,meg ilyen tömény tömény kaját?"-ez volt a válasza.Na de én elkészítem,mert ami a receptben van,mind kedvem,re való!Az jutott eszembe,milyen kár,hogy
nem az én feleségem vagy! Köszi a receptet.Csókoltatlak.Pintér Karcsi.

Válasz

Kerék Katalin üzente 14 éve

Hát, nem éppen fogyókúrás, de azért kipróbáljuk

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Na ezt ki fogom próbálni!

Válasz