krausz károlyné üzente 15 éve
Ezt hívják kavart tésztának,vagy bögrésnek ki,ki hogy nevezi,de ez nem piskóta tészta az nagyon más.Én is szoktam ezt csinálni,és finom és sok mindent lehet rajta változtatni.Pl:csoki helyet és 5-dk lisztel kevesebet,és 15-dk darált mák,és más csak egy kis porcukor kell rá,és nem kell tölteni.Ugyan ezt dió val,vagy a natur,csak a csoki nem kell,és bármilyen gyümölcsöt rá rakni,és ahogy sűl a gyömölcs köszte lessz.sokféle képen lehet fogyasztani.Jóétvágyat.
Kányási Józsefné Marika üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Ez nem piskóta ! biztos hogy jó, és hamar kész van , de maradjunk annyiba, a piskóta nem ilyen..........
Letenyei Judit üzente 15 éve
lévai katalin üzente 15 éve
Ezt a piskótát kifogom próbálni,mert nekem mostanában nem sikerül a rendes piskota pedig ugyan úgy csinálom mint régen. Lehet,hogy a sütőm nemjó?
Mizák Eszter üzente 15 éve
Kissné Magdi üzente 15 éve
preska szilvia üzente 15 éve
Sziasztok! /Anézzétek meg érdemes/ -hez : ez a csodálatos torta itthon nem kapható, mert AMERIKAI ahírdetés!
bakonyi mária üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Köszönöm a receptet egyszerűnek és finomnak tűnik,ki fogom próbálni.
Ha valaki tud diabetikus receptet azt is szívesen elolvasnám.
Szakos Anita üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Hódi Imréné üzente 15 éve