krausz károlyné üzente 14 éve

Ezt hívják kavart tésztának,vagy bögrésnek ki,ki hogy nevezi,de ez nem piskóta tészta az nagyon más.Én is szoktam ezt csinálni,és finom és sok mindent lehet rajta változtatni.Pl:csoki helyet és 5-dk lisztel kevesebet,és 15-dk darált mák,és más csak egy kis porcukor kell rá,és nem kell tölteni.Ugyan ezt dió val,vagy a natur,csak a csoki nem kell,és bármilyen gyümölcsöt rá rakni,és ahogy sűl a gyömölcs köszte lessz.sokféle képen lehet fogyasztani.Jóétvágyat.

Válasz

Kányási Józsefné Marika üzente 14 éve

Hát ez nem piskóta inkább kavart tészták közzé sorolnám.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez nem piskóta ! biztos hogy jó, és hamar kész van , de maradjunk annyiba, a piskóta nem ilyen..........

Válasz

Letenyei Judit üzente 14 éve

Köszi, ez nekem is tetszik,a hétvégén meg is sütöm a srácoknak.

Válasz

lévai katalin üzente 14 éve

Ezt a piskótát kifogom próbálni,mert nekem mostanában nem sikerül a rendes piskota pedig ugyan úgy csinálom mint régen. Lehet,hogy a sütőm nemjó?

Válasz

Mizák Eszter üzente 14 éve

>>>Kösszönöm majd kipróbálom.

Válasz

Kissné Magdi üzente 14 éve

Köszönöm, kipróbálom.

Válasz

preska szilvia üzente 14 éve

Sziasztok! /Anézzétek meg érdemes/ -hez : ez a csodálatos torta itthon nem kapható, mert AMERIKAI ahírdetés!

Válasz

bakonyi mária üzente 14 éve

Köszönöm a receptet biztosnagyon finomki fogom próbálni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm a receptet egyszerűnek és finomnak tűnik,ki fogom próbálni.
Ha valaki tud diabetikus receptet azt is szívesen elolvasnám.

Válasz

Szakos Anita üzente 14 éve

Nagyon jól hangzik és egyszerűnek is tűnik,ki fogom próbálni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm kifogom próbálni..,biztos finom..

Válasz

Hódi Imréné üzente 14 éve

Szuper biztos kipróbálom köszi

Válasz