Szick Ica üzente 12 éve

Megsütöttem én is nagyon finom lett, de honnan ez a név Kulcsolós pite ? csak kíváncsiságból kérdem

Válasz

Jankó Sándorné Judit üzente 14 éve

Tegnap megsütöttem a kulcsolós pitét nagyon finom és gusztusos

Válasz

Horváth Lászlóné üzente 14 éve

Isteni ez a pite! Már többször is elkészitettem a családomnak is kedvence
lett!
Próbálja ki aki szereti az ilyen és hasonló sütiket!!
Mutatós, incsiklandozó süti!!!
Köszönöm, hogy rátaláltam és annak főleg, aki föltette!!!
ÜDV Zsuzsika érte!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

HA AZ EMLÉKEZETEM NEM CSAL A (KULCSOLOS PITE) KB 100-ÉVE TIROLI RÉTES-KÉNT FUT!!!!DE VALOSZINÜ HOGY RÉGEBB OTA.ATTOL VISZONT VALOJÁBAN NAGYON FINOM.ÜDV MARCSI

Válasz

Budainé Simon Zsuzsa üzente 14 éve

Kedves Ilucidédi
!Biztos a siker, a tetejét tojássárgájával meg kell kenni,/ez a receptből kimaradt/ de ez a tapasztalt háziasszonyoknak természetes. Sok sikert , jó étvágyat kívánok Zsuzsa

Válasz

Szerző Istvánné Ilu üzente 14 éve

Holnap kipróbálom, remélem fog hasonlítani a képre, Nagyon tetszik Ilucidedi

Válasz

Budainé Simon Zsuzsa üzente 14 éve

Biztos sikerülni fog, már többen visszajeleztek. Avégére nem írtam, hogy bekentem tojássárgájával, de ezt úgyis tudod. Puszi Zsuzsa

Válasz

Todorov EMILIA üzente 14 éve

köszönöm a receptet. ki fogom próbálni. finom lehet. puszi Emília

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Finom lehet! kipróbálom.!

Válasz

pintér Etelka üzente 14 éve

Nagyon jól néz ki biztos finom is,én is megsütöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ma megsütöttem. Káposztást, almás mákost és két túróst csináltam Gáztüzhely 5-ös fokozatán 35 percig sült. Csodálatos finom lett! Köszi a receptet. Kállayné Éva néni

Válasz

KORSÓS IMRÉNÉ üzente 14 éve

hát ezt tuti ki probálom

Válasz

Termés Ilona üzente 14 éve

Huh ezt megcsinálom köszi Kertészné

Válasz

Budainé Simon Zsuzsa üzente 14 éve

Kedves Krisztina! Nem kell az élesztőt felfuttatni. Ezt a süteményt még úgy is el lehet készíteni, hogy este begyúrom,és másnap töltöm meg. Akkor megtöltve 15- 20 percig álljon, és csak azután kell a sütőbe tenni. /tojássárgájával kend be a tetejét, attól ilyen szép mosolygós, de ezt biztos tudod. Sok sikert Zsuzsa

Válasz

Bauer Katalin üzente 14 éve

Nagyon guszta! Én is ki fogom próbálni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Meg fogom próbálni. Nagyon gusztán néz ki, és aki már megsütötte, dícséri. Köszönöm a rceptet. Kállay Jánosné Éva néni

Válasz

Tolnai Krisztina üzente 14 éve

Nem kell az élesztőt felfuttatni előbb? Elég csak egyszer, a pihentetés alkalmával keleszteni?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez nagyon finom

Válasz

Wolner László üzente 14 éve

Rendkivül finomra sikerült ,másnak is ajánlom probáljátok ki,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon köszönöm Zsuzsa. Ez igazán szuper hír, mert nekem is elektromos sütőm van, így nem kell totóznom illetve 'lefordítanom' a hőfokot stb.

Válasz

Mucsiné Márti üzente 14 éve

Elkészítettem.
Nagyon finom.

Válasz

Budainé Simon Zsuzsa üzente 14 éve

Marika! köszi a dícséretet, van egy másik receptem is fent, azzal is biztos a siker, próbáld ki. Üdvözlettel Zsuzsa

Válasz

Tóth Ibolya üzente 14 éve

Hú ez agyon jól néz ki, megfogom próbálni. Köszönöm.

Válasz

Budainé Simon Zsuzsa üzente 14 éve

Kedves Andrea! én elektromos sütőben 250 fokon , középen sütöttem.25-30 perc kb. az eredeti receptből kimaradt és kérdezték tőlem, hogy a tetejét bekentem tojássárgájával, igen , attól ilyen szép fényes és piros- barna.
sok sikert és jó étvágyat!

Válasz

szűcs erzsébet üzente 14 éve

Isteni finom lehet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Zsuzsa, ha lehet kérni egy kicsit több információt a kulcsolós pite sütéséről. - sütő melyik része, hány fok, mennyi idő stb. - Sajnos nem vagyok egy született cukrász, a recept viszont könnyűnek tűnik. Köszönöm, Andrea.

Válasz

Kaposvári Zoltánné üzente 14 éve

Szuper recept.a cslád falta,Köszike Kaposváriné Marika

Válasz

Fenyvesi Sándorné üzente 14 éve

Szia Zsuzsa !

Nagyon jól néz ki és biztos, hogy finom is a kulcsos pitéd. Azt hiszem én is ki fogom próbálni. Ugyanis a családom nagyon hálás érte, ha sütök.
Köszönöm: Fenyvesiné Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ezt biztos meg fogom sütni!

Válasz

jónás györgyné üzente 14 éve

nagyon guszta, megfogom csinálni!!!!!!!!!!!

Válasz

páter sándorné üzente 14 éve

fincsi lehet

Válasz

Illés Gyongyi üzente 14 éve

Szia Zsuzsa!Nagyon szuperol néz ki.Holnap meg fogom csinálni,
.Udv. Gyongyi

Válasz

KISS ISTVÁNNÉ üzente 14 éve

Én is sokat szoktam csinálni ,de a töltelékje nekem tűrő nagyon finom egészségünkre.

Válasz

Kissné Rádóczí Katalin üzente 14 éve

Nagyon guszta ezt megfogom csinálni,már nyomtatom is!

Válasz

Budainé Simon Zsuzsa üzente 14 éve

A töltelék olyan mint a rétesbe, bejglibe .Kettőbe is elég 25dkg mák /dió/ 20 dkg cukor, főzés nélkül, alúra terítem és a tetejébe vagy reszeltalmát,vagy meggyet teszek, kis fahéjjal megszórom.
30dkg túró, 3db tojássárgája ízlés szerint cukor, vaniliás is reszelt citromhéj, egy csapottkanál gríz,/ vagy alúra kekszmorzsa/ a felvert tojásfehérje.
1 kisfej káposztát kell lereszelni és kevés vajon/margarinon/ megdinsztelni. lehet cukros is és lehet sós is. Ki hogyan szereti.Akkor a tésztából is ki kell hagyni a cukrot. Sok sikert és jó étvágyat kívánok Zsuzsa

Válasz

Horváth Lászlóné üzente 14 éve

Nagyon gusztusos és nem nehéz recept! Ki fogom próbálni!!

KÖSZI!

Válasz

Antalóczi Mónika üzente 14 éve

A töltelék elkészitésére nem adnál tippeket?

Válasz

simon zoltánné üzente 14 éve

nagyon guszta megfogom csinálni. köszi.

Válasz

Vighné Iluska üzente 14 éve

Nagyon mutatós köszi az ötletet !Ilike

Válasz

lantos antalne üzente 14 éve

Zsuzsika!

Gyakorló háziasszony vagyok 60 éve, de eddig csak túró töltelékkel készítettem! No lám a jó pap is hottig tanul, köszönöm.Bobek.

Válasz

balogh maris üzente 14 éve

Az élesztőt nem kell felfuttatni tejbe? Egyébkánt nagyon szépre sütötted, már harapnák is bele!!!!!!!!!!! köszike!

Válasz

Budainé Simon Zsuzsa üzente 14 éve

Köszönöm a kisegítést, igen a tetejét tojássárgájával megkentem.

Válasz

Jaeger Zoltánné üzente 14 éve

Köszi,nagyon mutatós,guszta.

Válasz

Erős Erzsébet üzente 14 éve

Köszönöm,ki fogom próbálni,nagyon finom lehet.

Válasz

Grosz Rita üzente 14 éve

gusztiris ki fogom probalni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kifogom próbálni gusztusos néz ki.

Válasz

Buchmüller Nándorné üzente 14 éve

Köszönöm,ki fogom próbálni,nagyon gusztán néz ki!

Válasz

Danicskáné Deák Éva üzente 14 éve

Hasonlit a "hamis rétesem"-hez (mert azt nem rétestésztából, hanem ilyenből készitem), de a tölteléim is ugyanilyenek benne, csak a tetejét nem igy, hanem rétesszerüen zárom. Nagyon guszta és ki is fogom ma ezt próbálni. Köszi a látványt!

Válasz

FARKAS ELVIRA üzente 14 éve

hu,de jo,en ezt ma kiprobalom,megsutom.KOSZIKE!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Helló! Nagyon ötletes !Gratulálok

Válasz

Daragó Istvánné üzente 14 éve

Karcsi, ha segíthetek, igem ezen tojás sárgája van:-)) Azzal szoktuk bekenni:-))

Válasz

Daragó Istvánné üzente 14 éve

Ez nagyon fincsi lehet!!!!!! Ki is fogom próbálni és nem drága, laktatós nasi:-))
köszönöm, hogy megosztattad:-)) csutika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyonjol néz ki biztosan finom lehet. Egy kérdésem van a tetejét tojással kented be? Egyébbként gratulálok!

Válasz

Bordás Gabriella üzente 14 éve

Nagyon szépek!Nem irnád le a töltelékeket is,ha megkérlek?
Előre is köszönöm!

Válasz

Jankó Sándorné Judit üzente 14 éve

Ha olyan finom mint amilyennek kinéz nagyon finom lehet.Elkészítem

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

Végre egy igazi házias, egyszerű, "kalács", nincs semmi flincom-flancom, műanyag összetevő, természetellenes "műszínek" (kék, zöld). Biztos vagyok benne, hogy finomabb, mint bármilyen cikornyás torta.
Bocsánat!

Válasz

Török Mária üzente 14 éve

Ezt a receptet én is ismerem, csak kígyórétes néven.
Sokszor szoktam sütni, mindenki nagyon szereti,
nagyon finom.

Válasz