Partlné Lászlóné üzente 16 éve
Suba Lajosné üzente 16 éve
G. Ildikó üzente 16 éve
Tóthné Németh Ildikó üzente 16 éve
rung gyorgy üzente 16 éve
Buruzs Pálné Erzsike üzente 16 éve
Trostel Péter üzente 16 éve
Szárnyas receptek esetén szárnyalhat képzeletem, hogy sorra véve az izgalmasabbnál izgalmasabb alkotórészeket és fűszereket megtaláljam azt a bort, amely kiemeli ételem fő ízvonulatát és keretet ad az alkotórészek harmóniájának. Nem tévedek, ha a Soproni Traminit választom, a Fényes Pincészettől. A bor a Fertő vidék – egykor általános, mára már csak egyetlen tramini ültetvényéről származik, ezért különleges minden szempontból. Illata virágos, ízében - a tramini szőlőfajtából eredően – fűszeres. Karosszékből is beszerezhető a www.borteka.hu oldalon.
Barátsággal
Trostel 'Vigasz' Péter ( WSET bortanácsadó )
Szabó Józsefné Piroska üzente 16 éve
Nagyon finom lehet.Főleg könnyű a gyomornak,mivel csirkehúsból és
salátából készül.Ki fogom próbálni.Köszönöm a receptet.
Menyhárt Imréné üzente 16 éve
Tóth Andrásné üzente 16 éve
Jajj de finom lehet! Eza kép profi fotósra vall. A csirkét mi is minden formában imádjuk. Kipróbálom! Szia! Margó
Faludi Ferencné üzente 16 éve
OSVÁTH ILONA üzente 16 éve
Nagyon kívánatos és finom falat lehet.Ahogy beszerzem a hozzávalókat,azonnal elkészítem.Nemcsak a hasnak még a szemnek is gyönyörű.Köszönöm a receptet.
Balog Szőke Attila Romeo üzente 16 éve
felhasználó blokkolása
törlés