Csillag Virág üzente 14 éve
Bálint Georgina üzente 14 éve
tojás nélkül is készíthetsz tiramisut. az esetben nem tojásfehérjét versz fel,hanem tejszínt.
Mátyás József üzente 14 éve
rung gyorgy üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Nemrég mondta a rádió, hogy a magyar tojások közel fele szalmonellás
Aki tehát bátor, annak is ajánlom, hogy feltörés elött 10 percig áztassa - az elötte megmosott - tojásokat hipós, langyos vízben.
Nekem egy Mascarpone kehely receptem van, aminek van nyers tojás nélküli változata. Ma talán az biztonságosabb, ízben, állagban alig van különbség. http://maya-grill.blogspot.com/2008/06/mascarpone-kehely.html
Nagyné Baranyai Éva üzente 14 éve
Magenta - üzente 14 éve
Tudja valaki, Budapesten lehet-e és ha igen, hol lehet amaretti kekszet kapni?
Én már kerestem jópár helyen - sikertelenül.
Köszi!
Fogarasi György üzente 14 éve
Parkánszki Barnabásné üzente 14 éve
Mazurka Piroska üzente 14 éve
FARKAS ELVIRA üzente 14 éve
Ecser Tiborné üzente 14 éve
Kiss-Madaras Mónika Mária üzente 14 éve