[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát igen , nekem a túró és a tojás árak mellett ( alma megterem nálam , így szerencsés vagyok) nem olcsó

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én is olyan eszement nő vagyok aki tesz bele sót.Nagy szakácsok is ajánják és nagyok tól tanulni nem szégyen,de még a gyakorkó háziasszonyoktól sem.Hisz akinek sikerűlt egy sütit megsütni még nem séf!!!

Válasz

madarászfülöpné ilona üzente 13 éve

Kifogom próbálni ,mert jónak tünik, drága Édesanyám engem is úgy tanított,hogy amibe cukrot teszünk abba egy pici só is legyen ,vagy fordítva is éri .Úgy érzem én is jól főzök sütök ,de a mami nagyon szuper volt ,és én neki hiszek ,de kösz a receptet és üdv .

Válasz

pintér etelka üzente 13 éve

A sokat sütő,főző holgyek tudják,hogy a csipet só minden édes ételnek pikánsabb,ízletesebb ízt ad.Só nélkül az édes is íztelen.Péternek biztos ebben még nincs gyakorlata és azért ír ilyeneket.A másik dolog,hogy ez akkora adag,hogy nem tűnik soknak a kiskanálnyi só.A túró köztudott,hogy íztelen csak cukrosan.Kedves Péter legközelebb tegyen bele sót is,meg fog lepődni mennyivel finomabb lesz.Mindig érdemes az ezen a téren sokkal gyakorlatiasabb,tapasztaltabb,ügyesebb nőket megkérdezni.Különben köszönjük a receptet.

Válasz

micsko gitta üzente 13 éve

hat nekem NEm tetszenek az ilyen megjegyzesek, hogy "..na ennek a nönek a föztjet en kerülnem.."
Mindenkinek -nyilvan- megvan a maga izlesvilaga, ami nem biztos,hogy rossz;
csak eppen mas!!!
Elfogadasa vagy nem elfogadasa az intelligencia függvenye!!
g.

Válasz

Bézsenyi Margit üzente 14 éve

sziasztok!nekem nagyon tetszik kipróbálom ,mert cukorbeteg vagyok és a fehérliszttöl is felmegy a cukorszintem!KÖSZÖNÖM

Válasz

Trostel Vigasz Péter üzente 14 éve

Tisztelt Asszonyom!
4 felnőtt embernek - ebből 2 nagykamasz fiú - ( sajnos) csak 2 napra :-)), 2 ebédhez + a rájárások kb. 1.400.-Ft. Ez sok? Ha nem üzemi :-)) méretben készíti el, csak egy napra - az almát felezi (1kg), a túrót harmadolja (50dkg) + 3 tojás, akkor már jóval ezer alatt van. És ez előtt csak egy leves van!
Barátsággal

Válasz

vénasszony 2 üzente 14 éve

Csak mondom: nem biztos, hogy a só elrontja, ha van benne édesítő is. A két hatás együtt érvényesül, és sokkal jobban kijönnek az ízek. Az almához fahéjat szoktam használni, ha elég édes az alma, sokszor egyáltalán nem kell bele cukor, vagy más édesítő.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

nagyon jó kis recept,ki fogom próbálni

Válasz

HRIAZIK ATTILANE üzente 14 éve

ez finom lehet,kifogom probálni.

Válasz

GALI sándorné üzente 14 éve

Trostel Péter receptjét nézve felmerült bennem, hogy bizony nem olcsó süti 1 és fél kg túróval, vagy nem jól értem a mennyiséget? Egyébként kipróbálom mert finomnak tűnik.

Válasz