ostafi eniko üzente 13 éve
Prohászka Béláné üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Én szoktam tenni bele egy pici majoranát is.De ez már egy másik íz.Sajnos nem fogyós kaják közzé tartozik,de szeretem.Annyit csalok vele,hogy mint a palacsintát,csak kikent és nem bő olajban sütöm
Szabóné Marika üzente 15 éve
Mi is lapcsánkának hivjuk.
Ha a nyers krumplit lereszeljük és csak sót és lisztet teszünk bele és nokedlinek szagatjuk majd kevés olajra szedjük és turóval vagy apróra vágott dinsztelt hagymával tálaljuk Az a sztapacska.
Ma én is ezt főzök.
Jóétvágyat.
FARKAS ELVIRA üzente 15 éve
Palotás Gáborné IIus üzente 15 éve
ÉN AKKOR SZOKTAM SÜTNI HA KIMARAD A CSIRKE HÚSRÓL A SÖRTÉSZTÁM . AMIT TEJFÖLEL KÉSZÍTEK ABBA RESZELEK KRUMPLIT ,TESZEK BELE ÉTELÍZESÍTŐT ÉS KANALANKÉNT RAKOM A FORRÓ OLAJBA.ROPOGÓSRA SÜTÖM .JOBBAN FOGY MINT A CSIBEHÚS
Kányási Józsefné Marika üzente 15 éve
Nálunk lepcsánkának hívják.Nagyon sok fajta neve van tájaktól függ.Ízlésektől függ mivel esszük:sajttal,tejöllel,vagy bármi mivel mindenki maga dönti el .Jó a recept mi is nagyon szeretjük. Nekem az igazi, az volt mikor Anyukám csinálta.A burgonyát lereszelte só bors bele,ki olajozott egy tepsit bele a massza és arany barnára meg sütötte sütőbe.Kockára vágta és úgy ettük.
Török Ferencné Éva üzente 15 éve
Ezt nálunk lapcsenkának hívják. Valóban nagyon fincsi tud lenni. Én szoktam bele reszelni vöröshagymát és sózom, borsozom is a masszát. Viszont sajt nem jár hozzá, csak finom citromos tea.
Ábrahám Ica üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Makkainé Zana Irma üzente 15 éve