Csernikovics Istvánné üzente 13 éve

Ez is menyei!

Válasz

Benyik Györgyné üzente 13 éve

Nagyon finom lehet, ki fogom próbálni. Üdv. Panni

Válasz

beatrix kovács üzente 13 éve

ez ínycsiklandozó!!

Válasz

det ted üzente 14 éve

Ja' még egy kis másság: én a töltelékhez nyers tojást ütök a meleg, májas készítményre, és ezt krémessé keverem. A többi ua. Így ugyan olyan jóízű, de nem darabos. Próbáljátok ki.

Válasz

det ted üzente 14 éve

Istenien ínycsiklandozó. Biztosan gyorsan elkészíthető. Hidegtálra burgonyasalátával is jó lehet?
Köszike

Válasz

Dékányné V. Mária üzente 14 éve

Nagyon guszta!

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

Zsuzsikának és Tamásnak válaszolva:

"töltött csirke tölteléke" a "sültes tálam"-hoz

Amikor töltött csirkét készítünk, először is a csirke nagyságától függően 2-3 száraz zsemlét hideg vízben, vagy tejben beáztatunk. Megfőzünk 2-3 tojást, illetve ebben az esetben majd a negyedelésre is számolni kell. Ezidő alatt, 3-4 nyers csirkemájat "elkaparunk" késsel húsvágódeszkán és a már serpenyőben olajon megfuttatott, apró kockára vágott vöröshagymára tesszük. Beízesítjük sóval, borssal, vegetával, kicsit pirítjuk, majd félretesszük.
Kinyomkodjuk a "megázott" zsemléket, hozzáadunk egy nyers tojást, a felkockázott főtt tojást, a megpárolt csirkemájat, a frissen apróra vágott zöld petrezselymet és összegyúrjuk. Még egyszer azért célszerű megkóstolni és ha szükséges ízesíteni, mert a többi hozzávaló is kíván fűszert.

Ez az én variációm töltelékre nézve. Természetesen ki-ki ahogy megszokta, vagy megtapasztalta a mennyiségeken változtathat. Elrontani nem lehet, ha az ízharmónia megvan.

Válasz

Koncz Zsuzsanna üzente 14 éve

Nagyon jól néz ki :-)
"töltött csirke töltelék" - ez mit takar?

Válasz

váradi tamás üzente 14 éve

szia Ancika!!
miben van benne a hustőltőtt-e? nagyon jó csináltad kulőnleges vagy ugyes!!
kérem mi van benne csak tojás de valami más is egyutt mi van benne??
bocsánat kérem irjál má
kőszi előre Tamás
mert nagyon kivánom szemme láttom képet !

Válasz

simonné kati üzente 14 éve

nagyon guszta gratulálok.kati

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

Juditka! Természetesen a díszítést lehet variálni. Valóban egy kis sárga mégjobban "feldobná".
Köszi!

Válasz

Domokos-Csapó Judit üzente 14 éve

Bizonyára nagyon finom és gusztusosan van tálalva, de egy kis sárga diszítés még szebbé tehetné, itt a citromkarikákra gondolok. Jó étvágyat! Domokosné

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

...szívesen megkínálnék belőle bárkit!

Válasz

horvath geza üzente 14 éve

ez az enyém!

Válasz