Kányási Józsefné Marika üzente 14 éve

A hablabda egy tupperware termék ,nagyszerű ahogy vesszük az árát.Sokan azt mondják rá drága ,de mihez képest. A termékre 30 év garancia van ,rendeltetésnek meg felelő használat mellet.

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

AZ MI AZ hablabda mutasd meg köszi

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

Köszi minden meg van csak a mester fogás az gyenge évek óta használom én is, mi szeretjük

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

A Hulala nem tejszín, hanem egy cukrászati hab. Tulajdonképpen egy pótszer. Teljesen más az íze és az állaga, mint az igazi tejszínhabé.
Én is szoktam használni, ha muszáj az elkészült tortát szállítani vagy esetleg csak másnap tálaljuk, mert a Hulala tartása tényleg sokkal jobb, mint a tejszíné.
De az íze sokkal rosszabb.
Szóval ha nem muszáj, én senkinek nem tanácsolom, hogy ezt használja tejszín helyett.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Légyszíves elolvasni még egyszer amit írtam!!!!!!!! Egyébként meg próbáld ki, igenis jobb a tartása a habnak, mindenki másként csinálja..................

Válasz

Donkó Edina üzente 14 éve

A "HULALA" tejszínhez nem kell semmilyen habfixet tenni! Csak felverés előtt kb. 3 órára a hűtőbe.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szia!! először is vegyél egy habzsákot, hozzá kinyomó csöveket, a Spárban lehet kapni egyszer használatosat,egy dobozban van 10 db, hozzá 4-5 cső, bármilyen krémet, vagy felvert tejszín habot tetszés szerinti csővel, a fantáziád szerint díszíthetsz. A tejszínbe, leírás szerint tegyél habfixet, a HULALA NEVŰ, RÓZSASZÍNŰ dobozos a jó, hidegen . A zsákot ne rakd tele, és a felső részét jól be kell mindig tekerni, és úgy nyomni, remélem jó tanácsot adtam, a tupperes is jó, csak kicsi, és drága.

Válasz

Donkó Edina üzente 14 éve

A tortákat díszíteni a Tupperware "hablabdával" szoktam. Nagyon praktikus díszítő, ajánlom mindenkinek.

Válasz

Donkó Edina üzente 14 éve

A tejszínt nem a meleg krémbe, hanem a kevergetve lehűtött krémbe keverjük.

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

Meg taníthatnátok a díszítés alapjaira CSODA SZÉP

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

A meleg krémbe mit csinál a tejszín hab?

Válasz

Donkó Edina üzente 14 éve

OROSZKRÉM TORTA

Tészta: 6 tojás fehérje, 30 dkg kristálycukor, 6 tojás sárgája, 6 evőkanál forróvíz, 25 dkg liszt, 1 sütőpor (Ezeket jól kikeverjük és 160 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.)

Krém elkészítése: 4 tojás sárgájat, 20 dkg kristálycukorral habosra keverünk hozzáadunk 2 dl tejet és állandó keverés mellett gőz fölött besűrítjük. Kevergetve lehűtjük, majd hozzáadunk 1 vaníliás cukrot. 2 dkg zselatint 0,5 dl hideg tejjel elkeverünk majd 2-3 percig forraljuk. 5 dl növényi tejszínt (HULALA) kemény habbá verünk és kanalanként az előzőekben elkészített krémhez keverjük.

A krémet 3 részre osztjuk. 2/3-val megtöltjük a 3 fele vágott tésztát, az 1/3-val a tortát kívülről bevonjuk.
A tortát készíthetjük: rumba áztatott mazsolával vagy barack befőttel, vagy ananásszal. (rumos mazsolával az igazi)
A mazsolát vagy a gyümölcsöket amikor a krémmel megkenjük a tésztát a krémre szórjuk rá.

Díszítés: 2 dl növényi tejszínből habot készítünk és kidíszítjük vele a tortát.

(A krémmel gyorsan kell dolgozni, mert a zselatin miatt hamar köt és csomossá válik.)

Válasz

Papp Istvánné üzente 14 éve

Imádom az oroszkrém tortát , de még nem készítettem. Nincs meg a recepje!!

Válasz