Kányási Józsefné Marika üzente 15 éve
A hablabda egy tupperware termék ,nagyszerű ahogy vesszük az árát.Sokan azt mondják rá drága ,de mihez képest. A termékre 30 év garancia van ,rendeltetésnek meg felelő használat mellet.
Palotás Gáborné IIus üzente 15 éve
Palotás Gáborné IIus üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
A Hulala nem tejszín, hanem egy cukrászati hab. Tulajdonképpen egy pótszer. Teljesen más az íze és az állaga, mint az igazi tejszínhabé.
Én is szoktam használni, ha muszáj az elkészült tortát szállítani vagy esetleg csak másnap tálaljuk, mert a Hulala tartása tényleg sokkal jobb, mint a tejszíné.
De az íze sokkal rosszabb.
Szóval ha nem muszáj, én senkinek nem tanácsolom, hogy ezt használja tejszín helyett.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Donkó Edina üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Szia!! először is vegyél egy habzsákot, hozzá kinyomó csöveket, a Spárban lehet kapni egyszer használatosat,egy dobozban van 10 db, hozzá 4-5 cső, bármilyen krémet, vagy felvert tejszín habot tetszés szerinti csővel, a fantáziád szerint díszíthetsz. A tejszínbe, leírás szerint tegyél habfixet, a HULALA NEVŰ, RÓZSASZÍNŰ dobozos a jó, hidegen . A zsákot ne rakd tele, és a felső részét jól be kell mindig tekerni, és úgy nyomni, remélem jó tanácsot adtam, a tupperes is jó, csak kicsi, és drága.
Donkó Edina üzente 15 éve
Donkó Edina üzente 15 éve
Palotás Gáborné IIus üzente 15 éve
Palotás Gáborné IIus üzente 15 éve
Donkó Edina üzente 15 éve
OROSZKRÉM TORTA
Tészta: 6 tojás fehérje, 30 dkg kristálycukor, 6 tojás sárgája, 6 evőkanál forróvíz, 25 dkg liszt, 1 sütőpor (Ezeket jól kikeverjük és 160 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.)
Krém elkészítése: 4 tojás sárgájat, 20 dkg kristálycukorral habosra keverünk hozzáadunk 2 dl tejet és állandó keverés mellett gőz fölött besűrítjük. Kevergetve lehűtjük, majd hozzáadunk 1 vaníliás cukrot. 2 dkg zselatint 0,5 dl hideg tejjel elkeverünk majd 2-3 percig forraljuk. 5 dl növényi tejszínt (HULALA) kemény habbá verünk és kanalanként az előzőekben elkészített krémhez keverjük.
A krémet 3 részre osztjuk. 2/3-val megtöltjük a 3 fele vágott tésztát, az 1/3-val a tortát kívülről bevonjuk.
A tortát készíthetjük: rumba áztatott mazsolával vagy barack befőttel, vagy ananásszal. (rumos mazsolával az igazi)
A mazsolát vagy a gyümölcsöket amikor a krémmel megkenjük a tésztát a krémre szórjuk rá.
Díszítés: 2 dl növényi tejszínből habot készítünk és kidíszítjük vele a tortát.
(A krémmel gyorsan kell dolgozni, mert a zselatin miatt hamar köt és csomossá válik.)
Papp Istvánné üzente 15 éve