burista csilla üzente 14 éve

köszönöm , megsütöttem és nagyon finom

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

szebeni brigitta üzente 4 hónapja
7 tojas feherje,1 cseszeosszevagott dio,1csesze rahat(gyumolcsszeru,kockara vgott es porcukorba forgatott edesseg),1 csesze mazsola 1 csesze cukor 1 csesze liszt,1 sutopor.ebbol lapot suttunk.KREM:7 tojas sargaja 2 kanal tej 10 dkg porcukor.Kalyha szelen fozzuk ,mig olyan lesz mint a majonez.1 csomagvajat vagy margarint 10 dkg porcokorral kikavarjuk.mikor kihult a fozzott krem osszekavarjuk a vajas cukorral.OSSZERAKAS:1 napolyszelet lap(ezt keszen veszem)ra egy resze a kremnek utanna a teszta,ra a masik fele a kremmekes befedjuk napolyszelettel.Atetejere csokimaz de aki szereti az tehet ra citrom mazat is (ugy is nagyon finom)jo sutest!udv:brigitta

Válasz

burista csilla üzente 14 éve

ez nagyon jól néz ki de hol találni a receptet

Válasz

szebeni brigitta üzente 14 éve

a hozzaszolasoknal megtalalod

Válasz

Nyíriné Virágh Tímea üzente 14 éve

Lányok, a receptet hol találom?Légyszi segítsetek!

Válasz

szebeni brigitta üzente 14 éve

az en tepsim nem nagy mert nem fer be a suto a nagy

Válasz

bartha melinda üzente 14 éve

en is sutom eszt a sutit, ahogy idom lessz le irom ahogyan en csinalom, napoly nelkul, csak nagy a tepszim es kevesnek velem a kremet. mekkora a te tepszid?
koszonettel.

Válasz

sandor erzsebet üzente 14 éve

En is sutom eleg gyakran de a napolyszelet az osszerakas utan nagyon megpuhul,mi az oka ?Kulonben nagyon finom,a csalad kedvence.

Válasz

Bordás Gabriella üzente 14 éve

Köszi!Ki fogom próbálni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Erdélyben ettem a nyáron ilyet és isteni finom!

Válasz

szebeni brigitta üzente 14 éve

igen habot kel verni a tojas feherjevel es a cukorralmikor jo kemeny a hab akkor belekavarod a lisztet, a mazsolat ,a vagott diott,a darabokra vagott rahatotes a lisztetes persze a sutoport.ez a teszta resze.uvd:brigitta

Válasz

Bordás Gabriella üzente 14 éve

Jól néz ki ez a süti.Nálunk lehet kapni rahatot,úgyhogy ki is próbálnám,de nem irnád le egy picit részletesebben a tészta-részét?A tojásfehérjét fel kell verni habbá,vagy csak simán összekeverni mindent?

Válasz

Smajdáné Kati üzente 14 éve

Ez igazán különleges! Gondolom a színes cukorkák zselés cukrok!? Jól értelmeztem hogy ezt a tésztájába bele kell sütni? Gratulálok Brigitta !

Válasz

szebeni brigitta üzente 14 éve

7 tojas feherje,1 cseszeosszevagott dio,1csesze rahat(gyumolcsszeru,kockara vgott es porcukorba forgatott edesseg),1 csesze mazsola 1 csesze cukor 1 csesze liszt,1 sutopor.ebbol lapot suttunk.KREM:7 tojas sargaja 2 kanal tej 10 dkg porcukor.Kalyha szelen fozzuk ,mig olyan lesz mint a majonez.1 csomagvajat vagy margarint 10 dkg porcokorral kikavarjuk.mikor kihult a fozzott krem osszekavarjuk a vajas cukorral.OSSZERAKAS:1 napolyszelet lap(ezt keszen veszem)ra egy resze a kremnek utanna a teszta,ra a masik fele a kremmekes befedjuk napolyszelettel.Atetejere csokimaz de aki szereti az tehet ra citrom mazat is (ugy is nagyon finom)jo sutest!udv:brigitta

Válasz

Apró Ági üzente 14 éve

kérlek küld el a receptet nekem.Köszönöm. Ágnes

Válasz