burista csilla üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
szebeni brigitta üzente 4 hónapja
7 tojas feherje,1 cseszeosszevagott dio,1csesze rahat(gyumolcsszeru,kockara vgott es porcukorba forgatott edesseg),1 csesze mazsola 1 csesze cukor 1 csesze liszt,1 sutopor.ebbol lapot suttunk.KREM:7 tojas sargaja 2 kanal tej 10 dkg porcukor.Kalyha szelen fozzuk ,mig olyan lesz mint a majonez.1 csomagvajat vagy margarint 10 dkg porcokorral kikavarjuk.mikor kihult a fozzott krem osszekavarjuk a vajas cukorral.OSSZERAKAS:1 napolyszelet lap(ezt keszen veszem)ra egy resze a kremnek utanna a teszta,ra a masik fele a kremmekes befedjuk napolyszelettel.Atetejere csokimaz de aki szereti az tehet ra citrom mazat is (ugy is nagyon finom)jo sutest!udv:brigitta
burista csilla üzente 15 éve
szebeni brigitta üzente 15 éve
Nyíriné Virágh Tímea üzente 15 éve
szebeni brigitta üzente 15 éve
bartha melinda üzente 15 éve
en is sutom eszt a sutit, ahogy idom lessz le irom ahogyan en csinalom, napoly nelkul, csak nagy a tepszim es kevesnek velem a kremet. mekkora a te tepszid?
koszonettel.
sandor erzsebet üzente 15 éve
En is sutom eleg gyakran de a napolyszelet az osszerakas utan nagyon megpuhul,mi az oka ?Kulonben nagyon finom,a csalad kedvence.
Bordás Gabriella üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
szebeni brigitta üzente 15 éve
igen habot kel verni a tojas feherjevel es a cukorralmikor jo kemeny a hab akkor belekavarod a lisztet, a mazsolat ,a vagott diott,a darabokra vagott rahatotes a lisztetes persze a sutoport.ez a teszta resze.uvd:brigitta
Bordás Gabriella üzente 15 éve
Jól néz ki ez a süti.Nálunk lehet kapni rahatot,úgyhogy ki is próbálnám,de nem irnád le egy picit részletesebben a tészta-részét?A tojásfehérjét fel kell verni habbá,vagy csak simán összekeverni mindent?
Smajdáné Kati üzente 15 éve
Ez igazán különleges! Gondolom a színes cukorkák zselés cukrok!? Jól értelmeztem hogy ezt a tésztájába bele kell sütni? Gratulálok Brigitta !
szebeni brigitta üzente 15 éve
7 tojas feherje,1 cseszeosszevagott dio,1csesze rahat(gyumolcsszeru,kockara vgott es porcukorba forgatott edesseg),1 csesze mazsola 1 csesze cukor 1 csesze liszt,1 sutopor.ebbol lapot suttunk.KREM:7 tojas sargaja 2 kanal tej 10 dkg porcukor.Kalyha szelen fozzuk ,mig olyan lesz mint a majonez.1 csomagvajat vagy margarint 10 dkg porcokorral kikavarjuk.mikor kihult a fozzott krem osszekavarjuk a vajas cukorral.OSSZERAKAS:1 napolyszelet lap(ezt keszen veszem)ra egy resze a kremnek utanna a teszta,ra a masik fele a kremmekes befedjuk napolyszelettel.Atetejere csokimaz de aki szereti az tehet ra citrom mazat is (ugy is nagyon finom)jo sutest!udv:brigitta