[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Kedves Erzsébet!
Gratulálok,nagyon szép a torta.
Eszembe jutattad az esküvőmet ami 46 éve volt.Keresztanyám gyönyörü pólyásbaba tortát sütött, kettőt, egyik rózsaszín a másik kék pólyában volt.Sajnálom,hogy fényképek nem készültek,de gondolom akkor még nem sok embernek volt gépe.
Teszínhab biztos nem volt,a vajat habosra keverték cukorral,gondolom ezzel diszítették,de mivel színezték azt nem tudom.
Arra már nem emlékszem milyen íze volt,csak arra,hogy gyönyörü volt.
Bocsánat,kissé elkalandoztam.
Köszönöm neked Erzsike.
Szeretettel üdvözöllek.
Anna
Kányási Józsefné Marika üzente 15 éve
Miért nem vitatkoztok egy másik tortánál a hulalán? Pont ezt kellet ki szemelni az oldalon biztos van rengeteg torta ami azzal van készítve.Be kellene fejezni ezt a vitát.Mindenki maga döntse el milyen habot használ ízlése szerint.Unalmas már egy témán lovagolni!
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Akor pél panni azt mond meg nekem ,hogy a mai világba mi az egészséges?!Mert akár mit veszel már semi nem az .Nem merek venni a boltba zöldségesbe- sem már gyümit a 11 hónapos kisfiamnak,mert olyan permet íze volt.A bios dolgoktól meg a hasa fáj. Igaz a hullala csak inkább díszitésre alkalmas mi cukrászok ezt használjuk.De ha azt nézzük ,hogy mi a nem jó és jó akor sok kereskedő és vendéglátos be zárhatna.:(Miért a jilk paszta és a tojáspótló egészséges?Nagy üzemekbe használják.
péli panni üzente 15 éve
Ónodi Erika üzente 15 éve
Nagyon ügyi vagy. A zselatint a hullalába teszed? Szerintem annélkül is nagyon jó állagú tejszinhabot kapsz belőle. Én barbitortához próbáltam.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Torta jól néz ki, mindegy akármiből van, közben pöfög-röfög! Nálam a kinézet a fontos, s a kreatívitás!!!! Ez a lényeg! 5* !
Kányási Józsefné Marika üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Kányási Józsefné Marika üzente 15 éve
Na itt min vitatkoztok ?A butaságon ,a cukrászok is hulalát használnak.Ők is azt állítják ez a leg jobb .Azt hiszem és tudom ha tudnánk mit hogyan készítenek el igen nem ennénk semmit.Az E: betűk pedig egy kódot jelentenek amit újabban a vásárlók rossznak tartanak ,ha meg figyeljük a hulalá dobozán hova férne minden E betűsnek a teljes neve ?
varga edit üzente 15 éve
Mi a baj a hulalával? Szerintem nagyon könnyű vele dolgozni,amikor még nem lehetett kapni a tejszínt sohasem sikerült felveni,így tejszínes sütit sem készítettem.Komoly bélrendszeri problémám van de a hulalátol sohasem lettem rosszul.Szerintem sokkal könnyebben emésztheő,mint a valódi tejszín.És amit megetetnek velünk az is tele van adalékanyagokkal!!!
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Zsálya Lilly üzente 15 éve
Kedves Magdi!
Az hogy valakinek véleménye van és nem egy" bólogató jános", az még nem rosszindulat. Egyébként pedig azért látogatom az oldalt, hogy mások remekműveit!!!!!!!!! lássam, és természetesen, hogy ne lehessen azt mondani hogy a levegőbe beszélek, a sajátjaimat is megosztom. Nem fogom a későbbiekben sem azt mondani valamire hogy tetszik mikor nem. És azoknak a tagoknak írok véleményt a munkájáról, akinél úgy érzem, érdemes segíteni, mert tehetséges, csak kezdő, és jól jöhet neki a tanács.
üdv: Zsálya Lilly
Urbán Magdi üzente 15 éve
Itt ezen az oldalon túl sok az "okostojás", aki mást sem tud mint kötekedni, leszólni a másik véleményét, hozzászólását! Tisztelet a kivételeknek!Csak azt nem értem, ha ennyire ráértek a másikkal foglalkozni, akkor mikor készítitek a remekműveiteket?Akár hulalával, vagy ilyen műízékkel?Azt hiszem búcsúzom innen, mert ennyi rosszindulatú emberrel még nem találkoztam!Nem hogy egymást segítenék azt keresik hol lehet a másikba rúgni!!!!!!!!!
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
És a cukrászati puncs szelet .Tudná sok ember miből készül akor megsem enné!De ez van, vannak olyan ételek sütemények ha tudnánk miből készül megsem enénk.:)De ez van :)Igen a hulala csak díszítésre a legeslegjobb.Kár azt nézni mi miből van régen még is tovább éltek az emberek és nem volt ennyi allergia sem.De mai világba nagyon sok a mű ez tény.ÜDV!
Csillag Virág üzente 15 éve
G. Ildikó üzente 15 éve
Zsálya Lilly üzente 15 éve
A zselatint csontból főzik. Pl. a húslevesbe is főzöl csontos hús, és ha a levest utána beteszed a hűtőbe megkocsonyásodik. Az is gusztustalan? sőt a jó kocsonya is attól lesz jó. tisztább mint a sok mesterséges izé, amitől rákot szerezhetünk.
A Lidl-ben kapható poharas tejszín igen jó minőségű. Sokszor próbáltam már.
Egyébként a tartós -igazi?- tejszínek között is van különbség. nem is kicsi.
Csillag Virág üzente 15 éve
Urbán Magdi üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
Zsálya Lilly üzente 15 éve
Természetesen vannak nagyon ügyesek, és igazán nem leszólni szeretnék senkit, csak mint ez a torta is, egy komoly vállalkozás annak, aki nem cukrász. Tehát szánjon rá több időt, és ne nagyolja el! ha még egy két tejszín (bocs hulala) csíkot ráhúz, akkor nem lenne az az érzése az embernek mintha most akarna darabjaira hullani a kosár.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Én vedtem a héten parmalatot és túró lett belől és ki is dobtam.Mert retenett volt és dolgozni nem lehetett velle hid el tudom hogy kell készíteni a tejszínt cukrász vagyok.Igaz a cukrászdákba nincs fini sütemény én is ha itthon dolgozom csak háziasan készítem.Rendelésem van rendesen .És ha meg nézed vannak nagyon ügye csajszik !Te cukrász vagy?(Tejszínbe csak a hulala.)
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Ahoz képest ,hogy nem vagy cukrász ügyes vagy!!!Én már 14éve cukrász vagyok.Sok ügyes csajszi van !!!!A fiatalok meg tanuljanak itt lehet!!!
Zsálya Lilly üzente 15 éve
Bocs hogy akadékoskodom, de a cukrászok többsége csak az olcsó hozzávalókat használja, ami tele van káros adalék anyagokkal, és nyilván csak a haszon számít, tehát nem mérvadó. (Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!)
Azon kívül a tejszínt jól lehűtve kell felverni, és valóban oda kell figyelni, hogy ne verd túl. Ámde nem túró lesz, hanem nagyon finom vaj. nem kell kidobni, hanem a savót leönteni, megformázni, és mehet a hűtőbe.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
ZSálya Lillynek!Cukrász üzemek nagy részei is a hulalat használja és otthoni célra is nagyon jo.A többi tejszín vacak ha csak nem somlóira akarod rá nyomni,mert dolgozni nem igazán lehet csak a hulalával.Főleg figura tortára.JA és elég jó ízű.Aki meg nem szereti a tejszínt van marcipán ,de a legolcsóbb a tojáshab.És marcipánba sem mindegy milyet veszel!Ja és még annyit ,hogy sokan nem cukrászok,de nagyon ügyesek akik raktak fel süteményeikről tortáikról képet van köztük akik prófi cukrászok lehetnének!!!!!
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Ez tény a hulala tejszín a legjobb hisz cukrászok tejszíne nagyon jo velle dolgozni és nem esik össze .Én a héten vedtem egy másik fajta tejszínt a parmalatot ,de katasztrófa ugyan úgy készítettem mind a hulálát és a vég- eredmény túró lett belőle.:(
Bordás Gabriella üzente 15 éve
Komjáti Marietta üzente 15 éve
Szerintem, nagyon ötletes és dekoratív.Mi csak a Hulalát használjuk mert a gyermekeim tej allergiások, szerintem nagyon ügyes vagy csak így tovább.
Zsálya Lilly üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Nagyon jó az ötlet, és a kivitelezés is, nekem a színe nem jön be, de ez nem számít, a HULALÁVAL jó dolgozni, ki tudja mi van a többi igaziban is, és még senki nem halt meg tőle, csináld tovább, jó ez a hobbi!!!! 5*
Zsálya Lilly üzente 15 éve
KIcsit több türelmet kívánok neked, mert- szerintem- az elképzelésed jó,csak egy kicsit elnagyoltad az elkészítést.
A másik: a hulala valami növényi minősíthetetlen vacak. tudom, hogy az igazi drágább, de legalább otthonra, magunknak NE vigyük be a rossz minőséget, a nagy gyártók úgyis csak azt használják. Már szinte sehol nem kapsz egy jó minőségű süteményt. És már otthon sem?