Koszta Zoltánné üzente 15 éve
Próbáljátok ki úgyis ahogy én szoktam: a tojásba apróra vágott kaport rakok és ebbe mártom az enyhén sózott cukkiniszeleteket, és csak addig sütöm, amig a panir szép aranyszínü lesz, igy a cukkini finom ress marad, nem lágyul el.
Hegedűs Ancika üzente 15 éve
Arról tényleg nem is írtam, hogy a cukkínit felkarikázás után megsóztam egy kicsit és néhány percig állni hagytam. Ennek annyira semleges az íze, hogy muszáj egy pici sóval meghinteni. Az eresztett levet leöntöttem alóla és jöhetett a panír. Ilyen rövid idő alatt nem ereszkedik meg a zöldség.
Csillag Virág üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
Óvári Győzőné üzente 15 éve
A sok só valóban káros a vesére ezért használok füszerkeveréket.A fokhgyma meg érelmeszesedés kialakulását késlelteti.A borsikafü meg a borsot váltja ki,nagyon finom.,a kakukkfü meg hurutos köhögés ellen haszálhat,és igy tovább.A cukkini atért használható fel sokféle képpen,mert nincs jeleges ize,.Ajánlom,hogy nézegessétek a füszereket ugyis mint gyógyszer alapanyagokat.De tényleg ne sózzatok sokat.A Vegeta és társai azért jobb mint a só mert még füszeres ize is van.
Csillag Virág üzente 15 éve
Óvári Győzőné üzente 15 éve
A cukkinit ne sózátok be csak sütés előtt,de Vegetával vagy különleges füszerkeverékkel /LIDLIBEN kapható/:, vagy mindkettővel és fokhagymával.ezeket megismételjük .Viszont érdemes megszórni granulált fokhagymával.A felvert tojásba most már bővebben tehetünk sót ki hogy szereti de a füszereket okvetlen.Lehet csak lisztben és füszeres tojásban,vgy morzsában amibe egy kis sajtot reszelünk.Igy a zöldség puha és füszeres lesz.A füszereket érdemes sokat használni,probáljátok meg jobbak lesznek az ételek.
Csillag Virág üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Azért kell besózni hogy így is puhuljon,ne kelljen sokáig sütni,meg talán az íze is jobb lesz...én is így csinálom, és nem nyúlik, nem trutyis...
Kígyós Sándorné Katalin üzente 15 éve
Hát igen ez nagyon finom lehet igy is, mert én eddig mindig csak a morzsával sütötem. De igy nagyon gusztusos. Lehet hogy lenézek a kertbe és megnézem hogy mekorra már a cukkini, és én is elkészíttem ebben a fomában is. És azt tudták,hogy a cukkini télen is élvezhető ha karikára vágva a fagyasztóbba eltesszük. Bármikor előlehet venni,és télen is élvezhetjük a cukkini izét.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Csillag Virág üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Annyit én hozzáteszek, mert fontos!! A cukkinit amikor felszeltük, besózva állni hagyjuk , egy jó 10 percet! Levétől leitatva, a többi, a leírás alapján! Hajni