Baranyiné Judit üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Koszta Zoltánné üzente 15 éve
Nekem ennek a sütinek a főzött krémes változata van meg és a neve:
Francia különlegesség:
recept:
Tészta: 6 tojássárga, 15 dkg porcukor, 7 kanál liszt, fél cs. sütőpor, 1 kanál ecet, 3 dkg kakaópor, 6 tojás fehérje kemény habbá verve, zsírozott lisztezett tepsibe sütjük
Krém:
6 tojás sárgája, 2 ek. liszt, 3 dl tejjel sürüre főzve, kihülésig kavarjuk, 25 dkg vajat, 25 dkg porcukorral /ezt akár csökkenthetjük is/, 2 db vaniliával habosra kavarjuk, és a kihült főzött krémhez adjuk.
tetejére:
6 tojás fehérjét 30 dkg porcukorral gőz felett kemény habbá verjük, a krém tetejére rakjuk, reszelt keserű csokival diszítjük.
Boros Andrea üzente 15 éve
Boros Andrea üzente 15 éve
ez a süti amerikai szelet. Pont tegnap csináltam meg ,de nem ezen az oldalon találtam,igy én a krémet nem tejjel hanem vízzel főztem ki.Igy is jó lett, de legközelebb tejjel is kiprobálom
Hajduné Edit üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Benkovics Zoltánné üzente 15 éve
FARKAS ELVIRA üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Magenta - üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Kadlott Miklósné üzente 15 éve
Ennek a sütinek a receptjét hol lehet megtalálni, mert szeretném megsütni.
Kérem akinek megvan küldje el.
Köszönöm: Kadlottné
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
seri era üzente 15 éve
Kedves bricsitte! ha latod ezt a kepet , nyugtass meg hogy (majdnem) ilyen kell legyen. Lattam a hozzaszolasodat , hogy a krem kell nagyobb legyen mint a teszta , nekem pont ez volt a bajom vele hogy szerintem a tesztaja tul lapos lett. mit nem csinaltam jol? :( a te kepeden olyan aranyos volt:) koszia receptet megegyszer (amugy tenyleg FINI)