[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez tényleg nagyon guszta!Én is kipróbálom..amúgyis szeretjük a vaníliás-tejszínes sütiket. :)

Válasz

kate katalin üzente 13 éve

Ez is nagyon jólnézki, biztosan ki is fogom próbalni

Válasz

beatrix kovács üzente 13 éve

jók a sütik és a képek, de ne m találom hogy mi a nevük a sütiknek! csera

Válasz

Kollo Eva üzente 14 éve

Nagyon fincsi, ki fogom probalni!!!

Válasz

Stelkovicsné Balogh Judit üzente 14 éve

Köszi a közösségbe hívást-jó ez a hely mert ösztönöz ha fáradt is az ember,vagy ha nincs rá ideje-Én is kipróbálom ezt a receptet-

Válasz

Kányási Józsefné Marika üzente 14 éve

Nagyon egyszerű ezt a sütit elkészíteni ,ugyan úgy készül mint a piskóta.
Nekem ez a recept van meg barátnőmtől kaptam 1éve.

MADÁRTEJ SZELET
Tészta.: 8 db tojás fehérje , 8 e.k. cukor , 8 e.k. liszt , 1/2 sütőpor
Krém.: 8 tojás sárgája 2 db vaníliás puding , 7 dl tej , 20dkg cukor , 25dkg margarin
Hab.: 2 db habpor , 4 dl tej , 4 db habfixáló

Én a habrészét .: 0.5 l hulalát felverek és azt rakom rá.

Válasz

Bánki Magdolna üzente 14 éve

Szerintem azért piskóta: mert a tojásfehérjét fel kell verni habnak a 8 evőkanál cukorral és a cukros habba bele kell keverni a lisztet kanalanként, mint a piskóta tésztánál és ezt a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és kb. 180-200 fokos előmelegített sütőben megsütjük.
Talán a piskóta szó helyett inkább tészta lett volna a megfelelő.
Egy kezdő háziasszony a fenti leírásból nem biztos, hogy megtudja sütni ezt a sütit.

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

SOK HELYEN ÚGY ÍRJÁK HOGY SÜTŐPOR IS KELL BELE. A HÉTVÉGÉN KIPRÓBÁLOM ÜDV ILUS

Válasz

Pataki Tímea üzente 14 éve

Nem igazán érthető hogy a lisztből és a cukorból meg a tojás fehérjéből hogy lesz piskóta pedig én cukrász vagyok.Akkor vagy a recept nem jó vagy nem lehet elkészíteni. A piskótához kell a tojás sárgája is de akkor a krémhez még plusz 8 tojássárga szükséges? Nagyon szeretném ezt a receptet kipróbálni ezért szeretnék választ kapni hogy is van ez a süti. Várom válaszotok. KÖSZÖNÖM!!

Válasz

Orban Rozalia üzente 14 éve

Hó de jó hogy előre hoztátok !

Nagyon megtetszett, meg kell csináljam.

Legközelebbi alkalomkor. Köszi a receptet. Rozi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ALUL, ha figyelmesebben olvasol, csak tojásfehérjéből van a piskóta, a sárgáját a liszttel tejjel stb megfőzzük a margarinos masszával összekeverve, tehát az a sárga !!+ rajta a hab.

Válasz

Nagy Ibolya üzente 14 éve

A recept tényleg egyértelmű, egy darabig!
De mindenki látja, hogy valóban alul is fehér a süti, pedig a piskóta alul kell hogy legyen.Vagy annyira vékony, hogy nem látszik????

Válasz

Zenkovics Krisztina üzente 14 éve

guszta

Válasz

Kányási Józsefné Marika üzente 14 éve

Isteni finom ez a süti ,én fél liter tejszínnel készítem vagyis (hullalával) .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem én lettem kérdezve, de a recept érthetően van írva, a tojássárgája a krémben van.

Nagyon jól néz ki a süti, és finom is lehet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Jól látom,hogy a piskótában nincsen tojássárgája ?
Hova kerül a piskóta, középre mert a képen úgy látom mintha alul fehér lenne,utána sárga és megint fehér. Vagy a piskóta fehér és a krém a sárga?
Légyszíves magyarázd el nekem, mert nagyon tetszik a sütemény.Én is szeretném megsütni. Köszönöm előre is.
Marika.

Válasz