Csabai Gyuláné Kati üzente 13 éve

Valószínű " nem vagyok inteligens" mert nekem tetszik, és humorosnak tartom.
Feltételezem,hogy nagyon finom is.Persze ha valakinek a gólya hozta a gyereket és nagyon inteligens család annak nem tetszik
Ha elég ügyes lennék megsütném a férfinépnek ( 3fiú+a férjem).és négy kukit raknék a tortára.
Gratulálok, ügyes munka!

Válasz

boda emese üzente 13 éve

NEkem is nagyon tetszi sot nem kel foglakozni kinek nem tetszik ne neze meg egyaltalan ne katintson ra ,hat nem csak gratulalni tudok ugyes vagy

Válasz

Csuha Lászlóné üzente 13 éve

Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólást!

Válasz

petás vahida üzente 13 éve

ez igen kitűnő....és diétás.....

Válasz

bakonyi anna üzente 13 éve

az én lányom cukrász ,és több erotikus torta megrendelése van.soha senkinek eszébe sem jutott hogy megsértődjön a torta miatt.SŐT MINDIG NAGY SIKER VOLT.ez is ötletes

Válasz

csata aurélia üzente 13 éve

Haláli!:):)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

igazán jól néz ki!!!-a fiatalok körében nagy sikert,arat,az erotikus torta,,semmi meglepő nincs benne!-ez is egy test rész !!!-további sikeres sütögetést kívánok,,üdv.Kati

Válasz

Csuha Lászlóné üzente 13 éve

Ezt a tortát egy 50-egynéhány éves nő, és 28 éves lánya rendelte, a 18. életévét betöltő lányának!! A torta igenis nagy sikert aratott a nem épp fiatal társaság körében. Innentől kezdve csak az írjon a tortámról véleményt, akinek tetszik ellenkező esetben a hozzászólást törölni fogom!!!!!!!!! Elég volt a gúnyos megjegyzésekből!!!A torta képe meg részemről marad! Humoros, és szerintem egyáltalán nem sértő . Csak egyes PRŰD emberek gondolkodnak így!

Válasz

Kincs-Kul Magdolna üzente 13 éve

Mindenki a maga értelmi szintjének megfelelően vélekedik erről a tortáról, ami itt meg is mutatkozik egy pár embernél, hogy hol tart.
Egy értelmes, inteligens család ilyet nem tesz fel az asztalára, és tiszteli embertársait.

Válasz

Csuha Lászlóné üzente 13 éve

Nagyon köszönöm!

Válasz

cseng csong üzente 13 éve

Teodóra és a többi KEDVES hölgy, aki ilyen remek dolgokat készít, NE adjátok fel, csak így tovább!!!

Válasz

cseng csong üzente 13 éve

Nem is értem , hogy ebben a mai világban hogy lehet egy torta miatt ennyire kifakadni.Én sem vagyok egy mai születésű, de elég viccesnek találom az ilyeneket.Tényleg nincs humorérzéke azoknak a "hölgyeknek", akik szerint ez megbotránkoztató, vagy nem ide való.Nem azért hívják "recept klub képek" kategóriának, hogy feltegyük azokat a tortákat amiket készítünk?
A cukrászdákról meg annyit, hogy DE Igenis minden cukrászdában vannak, sőt a legtöbb helyen Vitrinben szem előtt, hogy lássák, és Én még nem hallottam senkitől, hogy ezen megbotránkozott volna.
Sőt!!

Válasz

Szamosiné Kiss Zsuzsanna üzente 13 éve

Szerintem sem kellene egy tortából ilyen nagy ügyet kreálni. Különleges torta,
ötletet ad egy lánybúcsúztatóhoz, vagy egy "szépkori" szülinapi ajándék pld.
Persze csak olyannak érdemes adni, aki érti a viccet!
Legyen szép napotok!
Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Lányok! Ha szólíthatlak így benneteket!
Fejezzük be ezt a mocskolódást, és tegyünk fel minél több használható. receptet.
Üdv. Ilucika

Válasz

Schnellinger Diana üzente 13 éve

Mindenki elérte a 18.életévét aki ide ehhez a vicces tortához hozzászólást írt???
A mocskolódásokért szégyelhetitek magatokat!
Még hogy a cukrászdákban nincsenek ilyen torták?még különbek.A lánybúcsúkra csak ilyet és ehhez hasonlót ajándékoznak a barátnők a menyasszonynak!

Anyukám már nem mai csirke a jövő héten lesz a 35.háhassági évfordulójuk,ő mesélte hogy annak idején egy grillázsból készült kukit kapott az esküvőre a násznagytól!
A 70 es években már divat volt az ilyen fajta "torta" akkor miről beszélünk!????????
Akinek meg nem tetszik az itteni kínálat az lépjen ki,ne szennyezze itt a levegőt,nyisson saját fórumot ott mutogassa a kis beiglijét!Már sajnálom hogy annak idején amikor az én cicis tortámat pocskondiázta le, nem írtam meg amit gondoltam csak finoman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
üdv Dia

Válasz

Csuha Lászlóné üzente 13 éve

ÍGY KEZDŐDÖTT:
(Ménesinén írta)
Ezt a képet látta már pár ember, utána biztos mentek hányni.

Felháborítónak tartom hogy miért nincs a forrás megnevezve, annyira érdekelne kié, nem fogok tudni aludni miatta.

Most látom a sajátod, én a helyedben megtartanám magamnak, még jó hogy nem a család, gyerek kategóriába tetted!!

Nem irígységből írok, gusztustalan az aki ilyen dolgokat rak fel, a magán szférájában mindenki azt csinál amit akar, ez egy közösség állítólag és még én vagyok aki elűzi a látogatókat!!!!
Ha azt hiszed ez ötletadó akkor tévedsz, a kutya nem lesz kíváncsi a munka folyamatára, lehet hogy tévedek és engem fognak szidni a véleményem miatt, állok elébe!

Mégegyszer:UNDORÍTÓ!!!!!!!!

------------------
Aki ilyen véleménnyel van a másik iránt, azt csak védjétek! Én nem bántottam az illető hölgyeményt, Ő se bántson engem! Mindenkinek meg lehet a véleménye, neki is. Ez a torta egyáltalán nem undorító, A mai XXI. században el kell fogadni, hogy nem a hagyományos torta a divat már, igenis kell az embereknek valami újdonság.A megrendelőm kérése volt, és neki tetszett.nagy sikert aratott abban a társaságban, ahol kikötött! És ahogy a torta képe alá van írva: VICCES KUKIS, nem perverz undorító hímvessző!!!!!!!Nem a férjem, vagy más valaki nemi szervét készítettem el. EZ EGY TORTA, A MINDENSÉGÉT NEKI!!!!!!!!!

Válasz

Kányási Józsefné Marika üzente 13 éve

Akár hogy nézzük akkor is túlzásokba estetek. Igen csípős véleményeket írtatok Ménesinéről ezt bizony nem érdemelte meg .Ha még erős is volt a kritikája szerintetek.én nem láttam még egy cukrászdában sem ilyen tortát még hozzá hasonlót sem.Én sem tenném fel az asztalomra, de meg se enném .Pedig koromhoz képest rugalmas vagyok ,nem vagyok maradi .
Ezt egy az egyben abba kellene hagyni ,lapozni színes oldalra .
Nem kell ezt tovább feszegetni .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tesó, neked sok sikert a továbbiakhoz, kitartást Ménesinéhez és a többiekhez, Én személy szerint megválok ettől a klubbtól, ahol a XXI. században még mindig leragadnak egy "hagyományos tortánál", ami szent és sérthetetlen.Nem is tudom mit képzelünk magunkról, hogy ilyen tortákat készítünk, és fogyasztunk.
Ezek szerint a cukrászdák is elmehetnek melegebbre, mert ilyeneket is vállalnak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én is csatlakozom Kányásiné,Magdolna és Jutka véleményéhez.
Ez a torta és a többi" báj" torta sex klubba való.
Ilyen jellegű tortákat leseperném az asztalról,ha valaki megajándékozna,mert én ha tudnék ilyet kidíszíteni,akkor sem tenném.
További szép napot :Edit.

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Én sem vagyok maradi,sem prüd,de nem szeretem az ehhez hasonló tortákat. Nálam a torta a klasszikus kerek,és emeletes,és szögletes. Soha nem tennék az asztalra ilyen tortát,,mintahogy igy sem beszélnék senkivel,akinek más a véleménye.
Szép napot nektek!!

Válasz

Kincs-Kul Magdolna üzente 13 éve

Nagyon gonosz emberek vagytok. Arra van eszetek ,hogy a másikat megalázátok , de arra már nem futja, hogy receptet tegyetek fel az már sok nektek?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Marika!
Szerintem senki nem írna semmi rosszat Ménesinéről, ha Ő nem alpári módon szólna hozzá képekhez.Mint ahogy tette ennél a tortánál is, és még sok más hasonlónál.
Ha elmondja a véleményét, azt lehet EMBERI hangnemben is írni, nem úgy ahogy Ő csinálja.
Ilyenkor ne csodálkozzon senki, hogy így beszélnek róla.
Ilyen és egyéb hasonló(esetekben durvább) tortákat minden cukrászdában lehet kapni, ráadásul nagyon sok helyen ki van rakva szem elé, ahol mindenki látja.az nem baj, csak az, ha valaki felrakja ide??
Mégegyszer, nem az a baj, hogy véleményt mond, hanem az, amilyen stílusban.

Válasz

Kányási Józsefné Marika üzente 13 éve

Hogy tudtok egy embert így meg bántani ? Nem akartam bele szólni .
Kérdezem :Milyen emberek azok akik ilyen módon csámcsognak ,és ilyeneket írnak ember társukról .Nagyon messzire ment itt pár ember,túl durva amit ,Ménesinéről írtok.Írjatok véleményt a tortáról .Ne térjetek el más irányba .
A készítő rakja fel a receptet ,a többi társával egyetembe .
Addig míg a pocskondiázást írjátok inkább írjátok le minden tortátok receptjét .Aztán verjétek magatokat milyen ügyesek vagytok.
Képeket mindenki tud fel tölteni .Ne ezzel vagánykodjatok!!!!

Válasz

altman józsefné üzente 13 éve

Sivár élete lehet annak, aki az ilyen sütin megbotránkozik. Szerintem igenis nagyon jópofa, jót derültem rajta. Esetleg, ha az illető "prűdnéni" beleharapna, úgy értem, megkóstolná, talán már nem is lenne hányhatnékja.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nem mintha magyarázkodnom kellene, én elmondtam a véleményemet a műről, Ti engem mondtok el mindennnek, akkor hogy is van ez?
Nyugodtan tiltassatok le és élvezkedjetek hogy egy embert mocskoltok , nem zavar, annyira maradi vagyok, de ezután az írjon ilyen véleményt akinek a képét illetem ilyen alpári hangon.
Egyébként így legalább jó sokan megnézik a képeidet, reklámnak ugye nagyon jó?


A Lillyi alkotásaival még csak köszönő viszonyban sincsenek a remekeitek!


Ménesi néni szokott mindenfélét nézni és nem szokott semmin meglepődni, azon sem hogy ilyen nagy szátok van.
Remélem lesz min csámcsognotok egy darabig, én most nem leszek egy darabig mert sírhatnékom van annyira belegázoltatok a lelkivilágomba aranyoskáim.

Válasz

Csuha Lászlóné üzente 13 éve

Köszönöm mindenkinek kedves hozzászólását!
Minesinével meg nem kell foglalkozni, már elegem van a bunkó beszólásából, a végén talán ismét elérjük, hogy tiltva legyen a francba!
Ilyen emberek nem kellenek a NETRE.

Válasz

Schnellinger Diana üzente 13 éve

Az óviban érzi magát az ember,ha ezeket a hozzászólásokat olvassa!Szerintem is ötletes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem normális dolog egy tortát UMDORÍTÓNAK nevezni!!!!!!!
Kértem annak idején "kedves" Ménesi nénit hogy nevezze az alkotásomat másképpen de ezek szerint nem hatott!Senki sem tartj vissza ha hánynia kell csak tartsa meg magának!Különben meg ha valakinek egy kukitól hányingere lesz az meg vessen magára.
Ha valaki nem prűd azt az ilyen fajta torták nem botránkoztatják meg!Természetesen lehet mindenkinek véleménye de azzal NEM kéne belegázolni mások lelkivilágába!?Nem?
Ajánlom hogy Ménesi néni a You Tube-on nézzen utána a SEXIS tortáknak.El fog csodálkozni hogy milyenek vannak!!!!!!!
Még egyszer GRATULÁLOK_Teodóra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
üdv:Dia

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Már megint egy torta ami ki van fikázva.
Könyörgöm, nem az Ura hímvesszőjét rakta fel, hanem egy tortát!!!!!
Tésztából, krémből és fondantból áll!Mi benne az undorító, vagy nem ide való? ez is egy torta a sok ezer közül.Nem az Őskorban élünk, ahol nem lehetett erről beszélni, vagy torta formájában VICCESEN elkészíteni.
Szerintem-és a legtöbbek szerint -nagyon jó lett.
AKINEK NEM TETSZIK NE NÉZZE:( vagy nyugodtan mehet hányni utána)

Válasz

Velkovicsné Annus Rita üzente 13 éve

szerintem van aki ilyenre tart igényt s jó lett a kinézete a többi nem lényeges!Persze a íze is számít!Üdv:Rita!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Neked is hiányod lehet, de nem ebben, kicsit feljebb, mindenkinek lehet véleménye, nekem ez! Se maradi nem vagyok sem prűd,viszont Ti fiatalok kicsit sokat engedtek meg magatoknak és sokat képzeltek magatokról, nem kellene, egyszer Ti is lesztek idősebbek és majd rájöttök,,,, vagy nem.

SEMMI BAJOM AZONKÍVŰL HOGY NEM IDEVALÓ!!

Válasz

homonnai mónika üzente 13 éve

Szia!ennek a nőnek mániája ez,,,Hiánya lehet!Az enyémet is kivesézi!nagyon nagyon jól néz ki ,nem hányinger keltő,,

Válasz

Simon Eta üzente 13 éve

Nekem nagyon tetszik jót nevettem

Válasz

kovács zoltánné üzente 13 éve

Ez az ember nem veszi észre magát és mindekit a sárga földig aláz.Nekem tetszik és ötletes ,az ilyen ember véleményével nem kell foglalkozni.

Válasz

Csuha Lászlóné üzente 13 éve

A kép alatt ott van, hogy vicces!
Undorító TE vagy, a véleményedet tartsd meg magadnak . Akinek készült, és aki eddig látta, jót kuncogott rajta, mindenki szerint tényleg vicces, és aranyos. Szerintem a gusztustalan az máshol kezdődik.
Többször elmondták már rólad, hogy egy akadékoskodó senki vagy, vedd már észre magad!
Én sem prifungolom a munkáidat, légyszíves te se az enyémeket!És itt zárd le a témát! Köszi!

Válasz

Pálffyné Erika üzente 13 éve

A forrás meg van nevezve, a kép alatti keretben olvasható:
Feltöltötte: Csuha Lászlóné... hogy nyugodtan tudj aludni:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt a képet látta már pár ember, utána biztos mentek hányni.

Felháborítónak tartom hogy miért nincs a forrás megnevezve, annyira érdekelne kié, nem fogok tudni aludni miatta.

Most látom a sajátod, én a helyedben megtartanám magamnak, még jó hogy nem a család, gyerek kategóriába tetted!!

Nem irígységből írok, gusztustalan az aki ilyen dolgokat rak fel, a magán szférájában mindenki azt csinál amit akar, ez egy közösség állítólag és még én vagyok aki elűzi a látogatókat!!!!
Ha azt hiszed ez ötletadó akkor tévedsz, a kutya nem lesz kíváncsi a munka folyamatára, lehet hogy tévedek és engem fognak szidni a véleményem miatt, állok elébe!

Mégegyszer:UNDORÍTÓ!!!!!!!!

Válasz