Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Planicska A. Ferenc indította 14 éve
Na, ki tudja milyen étel?
Egyesek szerint sült oldalas,mások szerint mindenféle nyesedék a disznóvágásnál megsütve.
Hozzászólások eddig: 6
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Egyetértek kedves Gyula, én csak a fűszerezése miatt írtam,hogy faszénen is szoktuk sütni.De valóban nagyon sokfélét lehet parázs fölött sütni.Üdv.Marika
Lencse Gyula üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Tegnap sütöttem:Én inyenc - módra bekentem mustár.olaj és zúzott fokhagyma keverékével1-2 órára állnihagytam és vasedénybe kevés zsíradékon kisütöttem.Tarja volt!!
Komáromi Ferenc üzente 14 éve
A lacipecsenye gyerekkorom emlékeit idézi amikor még vásárra jártam a szüleimmel.A kolbászsütőknél lehetett vásárolni.Én is úgy emlékszem rá hogy vagy csontos karaj vagy csontos tarjából készült.Minden nemű különösebb flanc nélkül.Az biztos hogy nem sütötték faszénen.Tepsibe sült.Ez olyasféle sült amit frissen disznóvágáskor szoknak készíteni.Nem volt azon fűszer csak sózva volt
Planicska A. Ferenc üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Én így ismerem: szeletelt sertéskaraj csonttal együtt,befűszerezni őrölt borssal és 1-2 napig hűtőben érlelni.Tepsibe rakom és kenegetem sülés közben olajban elkevert pirospaprikával,sóval és zúzott fokhagymával. Nyáron faszén parázs fölött is szoktuk sütni.
Jhon Blake írta 3 perce a(z) Zöldborsó leves fórumtémában:
It is important to talk about scam prevention in betting, therefore ...
and yy írta 5 perce a(z) Lekvár-variációk fórumtémában:
Your explanation of how to identify phony betting...
and yy írta 6 perce a(z) avokádó fórumtémában:
It is a really important topic, and your piece about bogus...
Jhon Blake írta 8 perce a(z) ki hol tanulta meg a szakmát:) fórumtémában:
This post about preventing scams is really educational! ...
Andy yyyyy írta 9 perce a(z) Marcipán készítése házilag fórumtémában:
I appreciate your thorough post about fraudulent betting sites; ...
Jhon Blake írta 15 perce a(z) Boldog karácsonyt. Örömteli új ev fórumtémában:
Thank you for being so transparent; your story of ...
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás