Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Planicska A. Ferenc indította 13 éve
Na, ki tudja milyen étel?
Egyesek szerint sült oldalas,mások szerint mindenféle nyesedék a disznóvágásnál megsütve.
Hozzászólások eddig: 6
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Egyetértek kedves Gyula, én csak a fűszerezése miatt írtam,hogy faszénen is szoktuk sütni.De valóban nagyon sokfélét lehet parázs fölött sütni.Üdv.Marika
Lencse Gyula üzente 13 éve
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Tegnap sütöttem:Én inyenc - módra bekentem mustár.olaj és zúzott fokhagyma keverékével1-2 órára állnihagytam és vasedénybe kevés zsíradékon kisütöttem.Tarja volt!!
Komáromi Ferenc üzente 13 éve
A lacipecsenye gyerekkorom emlékeit idézi amikor még vásárra jártam a szüleimmel.A kolbászsütőknél lehetett vásárolni.Én is úgy emlékszem rá hogy vagy csontos karaj vagy csontos tarjából készült.Minden nemű különösebb flanc nélkül.Az biztos hogy nem sütötték faszénen.Tepsibe sült.Ez olyasféle sült amit frissen disznóvágáskor szoknak készíteni.Nem volt azon fűszer csak sózva volt
Planicska A. Ferenc üzente 13 éve
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Én így ismerem: szeletelt sertéskaraj csonttal együtt,befűszerezni őrölt borssal és 1-2 napig hűtőben érlelni.Tepsibe rakom és kenegetem sülés közben olajban elkevert pirospaprikával,sóval és zúzott fokhagymával. Nyáron faszén parázs fölött is szoktuk sütni.
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás