Recept: laci pecsenye (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

laci pecsenye

Ezt a témát Planicska A. Ferenc indította 13 éve

Na, ki tudja milyen étel?
Egyesek szerint sült oldalas,mások szerint mindenféle nyesedék a disznóvágásnál megsütve.

Hozzászólások eddig: 6

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Egyetértek kedves Gyula, én csak a fűszerezése miatt írtam,hogy faszénen is szoktuk sütni.De valóban nagyon sokfélét lehet parázs fölött sütni.Üdv.Marika

Válasz

Lencse Gyula üzente 13 éve

Kedves Marika amit a faszénen sütnek az már roston sült. Mindegy hogy milyen a fűszerezése, és hogy milyen a hús.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tegnap sütöttem:Én inyenc - módra bekentem mustár.olaj és zúzott fokhagyma keverékével1-2 órára állnihagytam és vasedénybe kevés zsíradékon kisütöttem.Tarja volt!!

Válasz

Komáromi Ferenc üzente 13 éve

A lacipecsenye gyerekkorom emlékeit idézi amikor még vásárra jártam a szüleimmel.A kolbászsütőknél lehetett vásárolni.Én is úgy emlékszem rá hogy vagy csontos karaj vagy csontos tarjából készült.Minden nemű különösebb flanc nélkül.Az biztos hogy nem sütötték faszénen.Tepsibe sült.Ez olyasféle sült amit frissen disznóvágáskor szoknak készíteni.Nem volt azon fűszer csak sózva volt

Válasz

Planicska A. Ferenc üzente 13 éve

Köszönöm ez is egy jó megoldás felírtam!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én így ismerem: szeletelt sertéskaraj csonttal együtt,befűszerezni őrölt borssal és 1-2 napig hűtőben érlelni.Tepsibe rakom és kenegetem sülés közben olajban elkevert pirospaprikával,sóval és zúzott fokhagymával. Nyáron faszén parázs fölött is szoktuk sütni.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu