Recept: friss események

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8664 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8664 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8664 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8664 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Keresés a friss események között

10 találat

Dátum
Skot_tojas_2085516_4287_s

Kőszeghy Anna új képet töltött fel: Skót tojás

3 napja

1 hete

Zabpelyhes_sertesvagdalt_2083730_4235_s

Kőszeghy Anna írta a(z) Zabpelyhes sertésvagdalt képhez:

Köszönöm szépen a hozzászólást! Néha főtt burgonyával és nyers burgonyával is készítek fasírtot zsemle helyett, mindegyiket szeretjük. Kérdésedre válaszolva: azért csak lisztbe forgatva sütöm, mert így nem ég meg az olaj, mint a bepanírozott változatnál.

2 hete

Kremmel_toltott_csokitojasok_1416959_4042_s

Prohászka Béláné írta a(z) Krémmel töltött csokitojások képhez:

Attól függ hány darabot akarsz! Felolvasztod a több tábla csokit, belemártod a celfújt, végén összekötött lufit. Hideg helyen hagyod kihülni. Másnap a lufit kibontod, kiereszti a levegőt, s ki lehet venni! Tejszínes pudingot készítesz, szintén megvárod, míg kihül, vagy(hidegen készíthető krémet, beleteszed, s rá óvatosan a félbevágott lecsöpögtetett sárgabarack befőtttet. Nos akkor durrantak szét az enyémek. Nehéz volt a s.barack, s vékony a csoki!

2 hete

Kremmel_toltott_csokitojasok_1416959_4042_s

Prohászka Béláné írta a(z) Krémmel töltött csokitojások képhez:

Több éve megpróbáltam, egy kivételével szétestek a tojások, igaz felolvasztott csokiba mártottam a felfújt lufit, tán vékonyra sikerült!

2 hete

Zabpelyhes_sertesvagdalt_2083730_4235_s

Prohászka Béláné írta a(z) Zabpelyhes sertésvagdalt képhez:

Zabpehely???? Nos ezt még nem hallottam! És csak lisztbe forgatod? Nem zsemlemorzsába? Ez számomra nagyon új!

2 hete

new poll

Prohászka Béláné írta a(z) A fokhagyma tartósítása blogbejegyzéshez:

Szia! Évek óta így csinálom, sóval és olajjal! Mályhűtőben egy nagy dobozban tárolom, mert ha nekiállok, tavasszal minimum 2-3 kg-ot darálok le! S következő évig kitart! S a petrezselymet is így tartósítom! Minimum 2 nap, de megéri!

2 hete

Gesztenyepure_2084264_2997_s

Kőszeghy Anna új képet töltött fel: Gesztenyepüré

3 hete

Zabpelyhes_sertesvagdalt_2083730_4235_s

Kőszeghy Anna új képet töltött fel: Zabpelyhes sertésvagdalt

1 hónapja

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu