Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8753 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8753 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8753 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8753 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei

network.hu

 Tudjuk, a magyar fánk a legjobb, de néha érdemes kísérletezni.


A beignet a franciák fánkja, és ne zavarjon össze, hogy a címben amerikai szó szerepel, ugyanis New Orleansban a beignet már amerikumnak számít, éppen úgy, ahogy sok amerikai nem tudja, hogy a pizza Olaszországból került hozzájuk. A déli államok egykoron francia gyarmatnak számítottak, és ez építészetben, és a gasztronómiában is megjelenik – ezért is vitték mesterszintre a derék New Orleansiak a franciák fánkját.

Tovább 

 

 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 éve működő hús nagykereskedő vállalkozás, amely családi háttérrel működik garantálja a húsáruk frissességét és minőségét. 

 

Gondoljon csak bele, ha büdös a megvásárolt malachús, amit éppen valamelyik kétes eredetű üzletből vagy a piacon szerzett be, mennyi bosszúságot okoz ez aznap Önnek ?

 

network.hu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerülje el a csalódást és csak megbízható forrásból vagyis hús nagykereskedelemből vegye meg az ünnepi asztalra valót !

Tovább 

network.hu

 A profi gazdálkodó vagy a piaci árus terméke egészségesebb? Többek között erre kereste a választ kutatásában a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara.


Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a termelői piacok és a házi értékesítésből származó portékák, ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan erősödik a meggyőződés, hogy aki a magának termelt mennyiségből értékesít, bizonyára semmilyen növényvédő szert sem használ, így garantáltak náluk a tökéletesen egészséges termények.

Tovább 

network.hu

 A vizsgaidőszak közepén tartanak az egyetemisták, de a jó munkásember is próbál visszarázódni az ünnepekből a dolgos mindennapokba, ami valljuk be nem épp egyszerű sokszor...


A következő élelmiszerekkel az OfficeVibes kutatása szerint fel tudod turbózni az agyadat mindenféle teljesítményfokózok, vagy pörgetők nélkül is. És persze ne felejts el vizet inni! Minimum 3 4 liter kell naponta, hogy rendesen működjön a tested! A Blogozin összeállítása.

1. Chiamag
- Tele van fehérjével, ami segíti a koncentrációt
- A benne lévő Omega-3 zsírsavak stimulálják az agysejteket
- Csökkenti az agyvelőgyulladás lehetőségét

2.

Utolsó hozzászólás

Kovács Brigitta üzente 15 órája

https://www.ujsagomat.hu/lidl/

Tovább 

network.hu

 Több vallás kultikus süteménye között találunk fánkot. Az izraelita ünnepek gasztronómiai szokásaiban a Hanuka ünnep ideje alatt fogyasztott fánknak régi történelmi háttere van. Ahogyan annak is, mi mért esszük!


II. Ramszesz, egyiptomi fáraó (Kr.e.: 1290 – 1224) sírjának domborművén már látható egy „fritőz”, amelyben két rabszolga csiga alakú süteményeket készít. Az egyik a meleg fedőt egy bottal emeli le, a másik a forró süteményt két bottal emeli ki.

Tovább 

Hogyan tudod életre kelteni mindig fagyos végtagjaidat?Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

network.hu

 Nem bizony, mert ennek a krumplinak kinéző zöldségfélének semmi köze a burgonyához. Ez a rendszertani tévedés azonban ne vegye el a kedvünket tőle: aki teheti, feltétlenül kóstolja meg!


A szubtrópusok egyik legfontosabb népélelmezési cikke az édesburgonya (Ipomoea batatas (L.) Lam), amelyet óceániai útleírásokból kumara, spanyol nyelvterületeken batáta, egy japán étterembe térve pedig satsuma-imo néven ismerhetünk. A magyar neve megtévesztő, ugyanis bár a megvastagodott tároló-gyökere, amelyet étkezéshez használnak, nagyon hasonlít a mérsékelt égöv burgonyájához, de rendszertani besorolása szerint nem burgonyaféle, hanem a szulákfélék nemzetségébe tartozó, évelő növény.

Tovább 


network.hu

 Számos jól tárolható almafajtát ismerünk ma már, ahhoz azonban, hogy a téli alma kitartson tavaszig, nem mindegy, mikor szedjük le és hogyan tároljuk a gyümölcsöt. Íme a legfontosabb tudnivalók!

Amíg a nyári almák szedési és fogyasztási ideje egybeesik, addig a késői érésű – különösen a téli – fajtáknál két különböző érettségi időt, szedésit és fogyasztásit különböztetünk meg. Az érési időkben különösen a téli almák esetében van jelentős eltérés.

Tovább 

network.hu

 Frissen vagy aszalva, nyersen, édességként vagy sült húsok mellé tálalva egyaránt finom csemege. Egyik legízletesebb hashajtónk! Hát persze, hogy a szilva!


A szilva (Prunus domestica) a rózsafélék családjához tartozó csonthéjas gyümölcs. A szilva említésekor általában a liláskék vagy sötétkék szemű fajták - például a zamatos, viszonylag kicsi szemű Besztercei - jutnak eszünkbe, s ezek éretlenül, azaz "zölden" pirosas árnyalatúak, de vannak már éretten is zöldes, pirosas és sárgás változatok.

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kovács Brigitta írta 15 órája a(z) 12 kaja, amitől okosabb leszel! blogbejegyzéshez:

https://www.ujsagomat.hu/lidl/

Kovács Brigitta írta 15 órája a(z) 12 kaja, amitől okosabb leszel! blogbejegyzéshez:

Szerintem ez nem teljesen igaz, hogy vannak ételek, amiktől ...

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Sajtosmagos_pogacsa_2046601_9995_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Otello_szolos_retes_2045700_8623_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Kepviselofank_2045207_9266_s

Vass Lászlóné 2 hete új képet töltött fel:

Turos_batyu_muffin_formaban_2044917_9643_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Gyumolcs_csendelet_2044509_6290_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Babos_rizskoret_csirke_kockakkal_2043546_2261_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu