Recept Blog: 2010. március

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei - 2010. március

Nagyon egyszerü

Hozzávalok: 30dkb liszt

                       1dl olaj

                         csipet só

                        tejföl kicsi

                        1db tojás

                        1kg túro / bármi lehet a töltelék /

21.dkgliszt tejföl,tojás só tojás ebből tésztát készítünk , a maradék lisztet olajat össszekeverjük  a tésztát kisodorjuk ,de közben lisztezük ha ragat hogy kitudjuk  sodorni , utána rákenjük az olajas lisztet feltekerjük mint a kalácsot 6 részre vágjuk és ahütőbe tesszük 1.orára.

Utolsó hozzászólás

Kissné Magdi üzente 7 éve

Egyszerűnek tűnik és bíztosan finom. Köszönöm

Tovább 

- almákat ( 2kg ) feldarabolunk ( ki hogy szereti ) édesítővel/vanilia aromával vagy vanilias cukorral, citromlével összekeverjük;
- tojásokat (6db ) édesítővel vagy cukorral elkeverjük és hozzákeverünk túrót ( 1 1/2kg ).
Kivajazott tepsibe rakjuk az alma felét és ráöntjük a tojásos túró felét, majd a maradék almát és a maradék tojásos túrót.
Sütőben kisütjük, hogy a teteje aranyló legyen.

 

( Van, aki réteslisztet, tejfelt is tesz bele, de minek!?

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Hát igen , nekem a túró és a tojás árak mellett ( alma megterem nálam , így szerencsés vagyok) nem olcsó

Tovább 

 

" Tej, túró, tejfel – Félre gatya, pendely – Azért a kis bolondságért, majd meghal az ember! "
Hát ez jutott eszembe az alj nélküliségről. Na, meg az Alj nélküli túrós süteményről. Nevezik még Rest asszony túrósának, Lusta asszony túrósának.
Mindkettő méltatlan elnevezése ennek az igen ízletes és egyszerűségében is rafinált sütinek. Én bizony örülök, hogy a párom 10 - 15 perc alatt összerakja az egészet. Így is legalább 2 napig járunk rá - sajnos nagyobb tepsi nem fér a sütőbe, pedig cserélve van - a sütő, nem a párom - ( mert kamaszok a fiúk és etetni ...

Utolsó hozzászólás

Smutzer Andrea üzente 7 éve

HOZZÁVALÓK
személyre
1 kg túró
2 csomag teavaj
2 csomag vaniliás cukor
9 db tojás
1 doboz tejföl
6 evőkanál liszt
TUDNIVALÓK
Nehézségi fok:
könnyű
Elkészítési idő:
30 perc
A vajat felolvasztani. A túrót, a vajat, a lisztet és 8 tojássárgáját összekeverni.A 9 tojásfehérjét felverni és a túróhoz keverni. Zsírozott, morzsázott tepsibe tesszük. 1 tojássárgáját összekeverjük a tejföllel és a tetejére simítjuk.Majd előmelegített sütőben kB. 40 perc alatt megsütjük.
A RECEPTVARAZS - bol masoltam ide

Tovább 

 Nemzetek étkei -folytatás

7 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

I'd vetnrue that this article has saved me more time than any other.

Utolsó hozzászólás

Erdődy Zoltánné Mária üzente 7 éve

Kijevben ettem egy párszor, de a legutóbbit is vagy 15 éve. Igaz még nem csináltam, de szokatlan, hogy a húst kell utoljára beletenni, hiszen a zöldség és a gomba sokkal hamarabb megpuhul. Ami az uborkát és a caprit illeti, nem fedeztem fel benne.
De a recept jól hangzik, ennek alapján megpróbálkozom az elkészítéssel. Köszönöm.

 Nemzetek étkei - folytatás

7 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

xqNGEM , [url=http://yhnrpkkboalz.com/]yhnrpkkboalz[/url], [link=http://ptibecqbsiny.com/]ptibecqbsiny[/link], http://hgwhbgdhurfs.com/

Utolsó hozzászólás

László Károlyné üzente 7 éve

Istenien hangzik,kifogom próbálni,ezeket is.Köszönöm Kati

 Ishaq

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

challenge. I couldn't get a dierct link to the photo itself to work, but it is a link to that specific post and it is only one of two pics in the brief post so I hope that's okay. I really wanted to participate! Thanks for having me here. I loooooove the store!

 Nemzetek étkei - folytatás

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

fnkITk bisscgvijuyb, [url=http://zlepiaepwibz.com/]zlepiaepwibz[/url], [link=http://czclrdemyukh.com/]czclrdemyukh[/link], http://ivstszhxqrcp.com/

network.hu

Nagyon mutatós és finom desszert leveles tésztával.

Elkészítése, recept leírása a képre kattintva érhető el.

Utolsó hozzászólás

Szegedi Renáta üzente 7 éve

Ez a süti igazán jól néz ki, szerintem én is kipróbálom.

Hiya ladies, I am back again, I made aotehnr card for the challenge cause I am so crazy about the roses...wow...got inspired yet again. Thanks for this opportunity. Hugs Terry

 Cékla, cékla, cékla

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

I thought I'd have to read a book for a dsicvorey like this!

network.hu

Elkészítése , receptje megtalálható Receptek nem csak ínyenceknek oldalamom illetve a képre kattintva.

Utolsó hozzászólás

Érdekes ,biztos finom ,és nagyon mutatós .Gratulálok!!

Főnyeremeény egy 2 személyes wellness hétvége, és ezen kívül 10 db receptköny vár még gazdájára.


network.hu

Kedves Recept klub tagok!

Ismét egy receptverseny lehetőséget szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ebben a pályázatban kelt tésztás tudományát mutathatja meg mindenki. Május 8.-ig lehet beküldeni kenyér, kalács, péksütemény, lepény, stb. receptjeiteket.

Részleteket a http://www.ritakonyhaja.hu/receptverseny.html oldalon olvashattok.

 

 

gyerekek kedvence

 

 

 

4 evőkanál liszt
1/4 sütőpor
4 evőkanál cukor
2 evőkanál kakaó
1 tojás
3 evőkanál tej
3 evőkanál olaj

A hozzávalókat adott sorrendben összeöntjük és csomómentesre kikeverjük. Az elkészült masszát egy jó nagy (min. 5 dl) bögrébe öntjük, melyet előtte kikenünk kevés olajjal.
Ezt berakjuk a mikróba és legmagasabb fokozaton kb. 5 perc alatt készre sütjük.

Miután elkészült, tányérra borítjuk. Pár perc hűlés után fogyasztható.

Tovább 

BODZA SZÖRP KÉSZÍTÉSE
Hozzávalók:

30 db tenyérnyi bodza virág (lehetőleg nem poros helyről)
Mikor teljesen kinyílt a virág ...bogarakat eltávolítani!

5 l hideg víz

3 kg kristálycukor

5 dkg borkősav

1 kávéskanál szalicil

A virágokat 24 órára a vízbe áztatom.Ruhán átszűröm,belekeverem a többi hozzávalót.Kevergetem míg el nem olvad benne minden,üvegekbe töltöm és kész.
nekem sokáig el állt és nagyon menő volt.
Időbe készülj fel.....

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

TÉL ÁLLÓ RECEPT amit szívesen megosztok Veletek:
BODZA SZÖRP

30 közepes virágfejet

3 liter vízben egy teljes napig állni hagyunk

majd 1,5 kg cukorral és

1 doboz citrompótlóval 1 órán keresztül (forrástól számítva) forralunk

Ha már kimeregettük az üvegekbe a szörpöt, a tetejére egy késhegynyi szalicilt kell tenni és jól lezárni.

Utolsó hozzászólás

Molnár Jánosné üzente 7 éve

Nagyon szépen köszönöm a jó recepteket ki is fogom majd próbálni !!!!!!

Tovább 

BODZA SZÖRP KÉSZÍTÉSE
Hozzávalók:

30 db tenyérnyi bodza virág (lehetőleg nem poros helyről)
Mikor teljesen kinyílt a virág ...bogarakat eltávolítani!

5 l hideg víz

3 kg kristálycukor

5 dkg borkősav

1 kávéskanál szalicil

A virágokat 24 órára a vízbe áztatom.Ruhán átszűröm,belekeverem a többi hozzávalót.Kevergetem míg el nem olvad benne minden,üvegekbe töltöm és kész.
nekem sokáig el állt és nagyon menő volt.
Időbe készülj fel.....

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

TÉL ÁLLÓ RECEPT amit szívesen megosztok Veletek:
BODZA SZÖRP

30 közepes virágfejet

3 liter vízben egy teljes napig állni hagyunk

majd 1,5 kg cukorral és

1 doboz citrompótlóval 1 órán keresztül (forrástól számítva) forralunk

Ha már kimeregettük az üvegekbe a szörpöt, a tetejére egy késhegynyi szalicilt kell tenni és jól lezárni.

Tovább 

 sGXTIMdzwIwpclauIs

7 éve | [Törölt felhasználó] | 8 hozzászólás

pYFLah http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com

Utolsó hozzászólás

Orban Rozalia üzente 7 éve

Ezer bocsánat,de ha engem érdekel egy recept nem sajnálom a fáradtságot

és bemásolom azt a linket,ugyanis vannak olyan receptek amelyek részletesen

több képpel vannak fel téve hogy mindenki tudjon eligazodni.

Kell hozzá egy nagy adag tészta: a kalács receptjét a ritakonyhaja.hu oldalon olvashatjátok el. A készítés menete itt is megtalálható.

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A száraz elemeket alaposan összekevertem egy dagasztótálban.
A tejet meglangyosítottam a vajjal, és belekevertem a tojások sárgáit is.
Az egészet összekevertem, majd 10 percig dagasztottam (géppel).
A kidagasztott tésztát tiszta ruhával lefedtem, és a duplájára kelesztettem.

Tovább 

Zoltán keresztnevű tagjainkról se feledkezzünk ám meg!

http://www.borteka.hu/borlap/zoltan_nap.html

Isten éltesse őket!

Barátsággal

Péter

Tisztelt Hölgyeim!
http://borteka.hu/borlap/nonap.html
Kézcsókos ( Nő )napot kívánok!
Barátsággal ( network -os )
Péter

Utolsó hozzászólás

Jaeger Zoltánné üzente 7 éve

Köszönöm,nagyon érdekes és különleges látvány volt!

Those DT cards are amazing!!!! Well done girls! Now I have to check all enriets! Did you know you can use a FREE linking tool (instead of Mr.Linky) that supports thumbnails? InLinkz! So instead of just a simple list of urls you can have a gallery of thumbnails linked to other blogs! It's stable, highly customizable and easy to use. Check it out! www.inlinkz.com

 Káposztás paszuly /bab/

7 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Hozzávalók:

fél kg száraz bab
közepes füstölt hús (csülök)
fél kg savanyú káposzta
babérlevél
kevés olaj
liszt
pirospaprika
tejföl

Elkészítés:

Fél kg egyfajta szárazbabot a legjobb a trka bab- négy liter hideg vízzel felteszel főni. (Ha a előző nap beáztatatod, hamarabb készül el!) Beleteszed a füstölt csülköt kockára vágva, kis ételízesítőt-óvatosan mert sós- és babérlevelet.
/A füstölt hús helyett lehet csont is, ha hó végén készíted/ Sózni nem kell, a füstölt hústól bőven elég benne a só!!

Utolsó hozzászólás

det ted üzente 7 éve

A Google-on hiába keres az ember cukorbetegeknek való édességet, a címszó alatt esetleg 1-2 őrültséget talál. A többi hagyományos, nem diabetikus étek. !!!!

Tovább 

 Nemzetek étkei

7 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

This is exactly what I was looinkg for. Thanks for writing!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Szia, remélem nem csalódol az ételbe. Én a nagy részét kipróbáltam, többek között ezt is, nagyon izlett, persze izlés és pofon között van különbség.
Kívánok sok sikert, és remélem a többi receptek között is találsz" fogadra valót".
Jó étvágyat.

 Káposztás paszuly /bab/

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Trinity pisze:Plyta fajna :) nawiazuje muyicznze i tekstowo do Sweet Noise, moze uda mi sie pojsc na koncert :) milo byloby zobaczyc Glace :)

Ennek a keksznek az elkészítése valóban maximum 10 perc a hozzávalók kimérésével, összekeverésével, a keksz megsütésével, sőt, díszítéssel együtt.


A receptet és a részletes leírást a keksz elkészítéséről a következő sorra vagy a képre kattintva találod meg:

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/10-perces-keksz

 

network.hu

 

 

Utolsó hozzászólás

Zöldiné Máté Mónika üzente 7 éve

Köszi kiprobálom:)

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) P1070182 képhez:

P1070182_2046732_1603_s

Finom lehet! Kár, hogy nem tudjuk miből készült!

Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Sajtos-magos pogácsa képhez:

Sajtosmagos_pogacsa_2046601_9995_s

Köszönöm a hozzászólást!

Vass Lászlóné írta 1 napja a(z) P1080108 képhez:

P1080108_2046730_2972_s

Nagyon szép!

Vass Lászlóné írta 1 napja a(z) Sajtos-magos pogácsa képhez:

Sajtosmagos_pogacsa_2046601_9995_s

Szépek! Nàlam pogàcsa készült így.

Kabainé Ági 2 napja új képet töltött fel:

P1070182_2046732_1603_s

Kabainé Ági 2 napja új képet töltött fel:

006_2_2046731_7945_s

Kabainé Ági 2 napja új képet töltött fel:

P1080108_2046730_2972_s

Kabainé Ági 2 napja új képet töltött fel:

P1070106_2046729_2081_s

Kovács Brigitta írta 3 napja a(z) 12 kaja, amitől okosabb leszel! blogbejegyzéshez:

https://www.ujsagomat.hu/lidl/

Kovács Brigitta írta 3 napja a(z) 12 kaja, amitől okosabb leszel! blogbejegyzéshez:

Szerintem ez nem teljesen igaz, hogy vannak ételek, amiktől ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu