Recept Blog: 2011. szeptember

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24983 fő
  • Képek - 8683 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 1183 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24983 fő
  • Képek - 8683 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 1183 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24983 fő
  • Képek - 8683 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 1183 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24983 fő
  • Képek - 8683 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 1183 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei - 2011. szeptember

4 db tojás, 15 dkg dió, 2 evőkanál kakaó, 1 db reszelt alma, 1/2 cs. sütőpor, vanilia aroma /4-5 csepp/, 1 evőkanál édesitőszer. A hozzávalókat összedolgozzuk muffin

formába tesszük  dióval diszítjük és közepesen meleg sütöben megsütjük.

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

Szász ilucika üzente 5 éve

Igen ez a recept jó.! Cukorbetegeknek, diétásaknak való. Az alma leve adja a levet /tej/ , liszt helyet tesszük bele a diót. Ne számítson senki egy nagyon finom muffinra, de meg lehet enni.

 Kedvenc zserbó receptem

5 éve | [Törölt felhasználó] | 14 hozzászólás

Zserbó szelet

Hozzávalók:

·         0,5 liter tej

·         1 kockacukor

·         2 dkg élesztő

·         0,5 kg liszt

·         25 dkg margarin (Rama a legjobb)

·         10 dkg porcukor

·         1 tojás

·         1 tasak vaníliás cukor

·         1 csipet só

·         1 dl tejföl

A töltelékhez:

·         25 dkg darált dió

·         20 dkg porcukor

·         30 dkg baracklekvár

A süti bevonásához:

·         20 dkg tortabevonó (pl.

Utolsó hozzászólás

csermák lajosné üzente 5 éve

Ez egy nagyon jó süti,kiadós is. Nálunk mindenki szereti. Köszi

Tovább 

 

 Mandulás rizspuding

5 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

90 g rizsdara

60 g zselatinpor

170 g cukor

1/4 bögre kókuszreszelék

4 és  1/2 bögre forrásban lévő víz

néhány csepp mandulaaroma

néhány szem licsi

piszke vagy guava

valamint tejszín a tálaláshoz

Elkészítése:

Keverjük össze a százaz alapanyagokat.

Tegyük a keveréket egy lábasba.,majd keverés mellett adjuk hozzá a forrásban levő vizet.

Forraljuk fel!

Állandó keverés mellett hagyjuk főni további 10 percig vagy amíg besűrösödik.

Keverjük hozzá a mandulaaromát.

Tovább 

Rázos sűti: 0.5l tejszin ,2 zsacskó gála főzés nélkűli puding(gála),barack befőt,egy csomag baba piskóta,Atejszint egy jól zárható edénybe őnteni (nagyob csavaros dunctos üvegbe),hozá őnteni a két pudingot,a barack befőt levét, és jól ősze rázni 2-3perc, A baba piskóta felét egy téglalap alakú jénai tál aljára rakni ,az elkészűlt habot rá kenni barack befőt szeleteket rá teriteni, majd krém ,maradék piskotát rá rakni  maradék kréme rá kenni folpakkal le takarni ,hűtőbe rakni egy élyszakára                                                                                jó étvágyat !!!!!

Utolsó hozzászólás

Bajnok Melcsi üzente 5 éve

Hmm.Jól hangzik ezt én is kipróbálom
Köszönöm:Melcsi

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Paszti Toth Judit 8 órája új blogbejegyzést írt: Fagyos végtagok

Vass Lászlóné 1 napja új képet töltött fel:

Retegesturos_pogacsa_2019949_6028_s

Vass Lászlóné 4 napja új képet töltött fel:

Hazi_kremes_2019538_7590_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Brokkoli_kremleves_2018635_6193_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

2016_szilveszteri_hidegtal_2018505_7004_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Gyumolcskehely_2017491_6057_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Beigli__szeletek_2017456_7578_s

Vass Lászlóné 3 hete új képet töltött fel:

Puncsos_szelet_2017229_1248_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Dios_es_makos_beigli_annatol_2017139_6991_s

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Hólabda képhez:

Holabda_2016858_6558_s

.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu