Recept Blog: 2014. november

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24983 fő
  • Képek - 8683 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 1183 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24983 fő
  • Képek - 8683 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 1183 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24983 fő
  • Képek - 8683 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 1183 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24983 fő
  • Képek - 8683 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 1183 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei - 2014. november

network.hu

Napi fél konzerv paradicsom megvédi a bőröd DNS-ét, akár már egy hét rendszeres fogyasztás után is. Ebben van bőven!


Napi fél konzerv paradicsom megvédi a bőröd DNS-ét, akár már egy hét rendszeres fogyasztás után is. Ebben van bőven!

 

Elkészítési idő: 15 perc

 

Tápérték: 505 kcal, 16 g fehérje, 44 g szénhidrát, 1 g zsír

 

Hozzávalók:

 

1 hagyma

 

1 gerezd fokhagyma

 

napraforgó olaj

 

1 konzerv paradicsom

 

gyömbér

 

kurkuma

 

fél konzervnyi csicseriborsó

 

egy marék rukkola

 

Elkészítés:

 

Melegítsd fel az olajat, nyomd bele a fokhagymát.

Tovább 

 Mikulásos pizza az új kedvenc

2 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

network.hu

Mikulásos pizza? Igen! Elképesztő dolgot találtak ki az olaszok, nekünk nagyon tetszik.

 

 

Az olasz Il Cucchiaio d'Argento Facebook csoport oldalán találtuk ezt az elképesztő Mikulásos pizzát! A recept gyakorlatilag hagyományos, olasz pizzatészta receptje, de ügyelni kell rá, hogy ne legyen túl sok benne az élesztő. Aztán ollóval megformálhatjátok a Mikulás szakállát, majd jöhet az ételfesték vagy paradicsomszósz, és kész is! 
Forrás: nlcafe.hu

 

 Bor és sajt receptek

2 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

Kéksajtos rizottó

 

Hozzávalók 4 főre


30 dkg rizottó rizs
8-10 dkg kékpenészes sajt

1 fej liszaboni fehér hagyma
8 dkg 55%-os margarin
1 dl száraz fehérbor
1,5 liter alaplé (leszűrt húsleves)
6 dkg frissen reszelt parmezán
só és frissen őrölt bors

 

Elkészítés

 

A margarin felén üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a rizst és sóval, borssal ízesítjük, majd egy dl száraz fehérborral felöntjük. Amikor a bor elpárolgott, húsleves alaplevet adunk hozzá.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Paszti Toth Judit 4 napja új blogbejegyzést írt: Fagyos végtagok

Vass Lászlóné 5 napja új képet töltött fel:

Retegesturos_pogacsa_2019949_6028_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Hazi_kremes_2019538_7590_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Brokkoli_kremleves_2018635_6193_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

2016_szilveszteri_hidegtal_2018505_7004_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Gyumolcskehely_2017491_6057_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Beigli__szeletek_2017456_7578_s

Vass Lászlóné 3 hete új képet töltött fel:

Puncsos_szelet_2017229_1248_s

Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:

Dios_es_makos_beigli_annatol_2017139_6991_s

Kőszeghy Anna írta 4 hete a(z) Hólabda képhez:

Holabda_2016858_6558_s

.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu