Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 15 éve
Meg akarok tanulni főzni!
Hozzászólások eddig: 27
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Pálffyné Erika üzente 14 éve
Igen, az OKJ-s tanfolyamok között van cukrász is, kb. 9 hónap. Persze ettől még nem lesz senki profi, ahhoz többéves gyakorlat is szükséges, de fontos a jó gyakorlati hely, ahol nem csak "'habverésre", "mosogatásra" alkalmaznak, ott sokat szakmai gyakorlati fogást is elsajátíthatsz.
Sokfelé van az országban ilyen tanfolyam, a googli-keresőben biztos találsz a lakhelyed közelit. Ha párhónapos találsz és nem OKJ-s, ott nem adják le rendesen az elméleti tananyagot, ill. a jegyzeteket lehet megkapod rendesen, de magadnak kell megoldanod a tanulást, minimális segítséggel, előnye, hogy gyorsabban elvégzed, talán olcsóbban is, ezért beiratkozás előtt mindenképpen részletes tájékoztatást kérj az oktatási tematikáról, és nem árt ha először több helyen érdeklődsz,így a neked megfelelőbbet tudod választani. Nem szabad rögtön az elsőre ráugrani.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Szerintem az OKJ-s tanfolyamok között van cukrász is, legalábbis mintha múltkor úgy láttam volna. Nézz utána!
papp Ágnes üzente 15 éve
hello
8 hónap alatt ki lehet cukrásznak tanulni? 300 óra gyakorlat,
írjatok, tanfolyamokat is , vagy hol tanuljak cukrásznak?
hy írjatok
Hadarik Rita üzente 15 éve
Borók Ilona üzente 15 éve
Sziasztok !
Sok sok év munkája kell ahhoz,hogy igazi profi séf legyen valaki.Kemény munka az biztos ,főleg kánikulába mert bizony a konyhákban 60 fok meleg is van ám és bírni kell a melót.
Kígyós Sándorné Katalin üzente 15 éve
Egy közmondás szerint senki nem tanul semmit meg az édes anyja hasában. Valahol el kell kezdeni,szerintem az alapoknál kezd. Hidd el egyre bátrabban fogsz sütni-fözni. És még egy nagyon tapasztalt házi asszony sem mondhatja,hogy ő már mindent tudd. Amíg élünk tanulunk.
Balog Luca üzente 15 éve
Ha profi séf akarsz lenni, éveket kell iskolában és gyakorlaton töltened, nem is beszélve arról, hogy borzalmasan nehéz kivívni az elismerést. Ha csak simán jó háziasszony szeretnél lenni, akkor szerintem ugorj a mélyvízbe, abból tanul az ember. Tanuld meg a tészták, egyszerű ételek alapreceptjeit és azokat így már tudod variálni az idénynek megfelelően.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Igen, használd őket bátran, kóstolj sokat és próbálj ki új, egzotikusabb ízeket is. Attól, hogy mondjuk keleti egy recept, még lehet egyszerű, nem kell megijedni a bonyolultabb ételektől sem. Én inkább kihívásnak tartom a nehéz recepteket, úgy fogom fel, ha sikerül akkor jó, de ha nem, az sem baj, legalább megint tanulok valamit.
Dallos Gyöngyi üzente 15 éve
Dale Summer -nek üzenem
Főzzél minél többet a szakácskönyvedből. Legyél merész a fűszerekkel.
Kóstold amit főzől, ezzel kifinomul az ízlelésed.
A profi szakácsok is úgy kezdték, hogy könyvből tanulták meg az alapvető technológiát.
Utána főztek és főztek és főztek és főznek és főznek és... :):)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás