Recept Blog: 2010. november

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei - 2010. november

 Diós pite

13 éve | [Törölt felhasználó] | 8 hozzászólás

network.hu

 Diós pite

 

Hozzávalók:

20 dkg liszt

30 dkg cukor

10 db tojás

20 dkg puha vaj

1 tasak sütőpor

Díszítés:

20dkg étcsokoládé

25 dkg apróra vágott dió

Elkészítése:

1.

A sütőt előmelegítjük 180 fokra.

Kivajazunk egy tepsit(24×35 cm).

Elkészítjük a tésztát:szétválasztjuk a tojásokat,a vajat addig kavarjuk a 15 dkg cukorral,amíg elolvad.

Hozzáadjuk a a tojássárgákat,aztán a sütőporral elkevert lisztet.

A masszát egyenletesen elsimítjuk a tepsiben.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Éva,Lídia.Zsóka,stantic,Zsuzsa köszönöm a hozzászólásokat.
Finom süti,ajánlom.
További szép hétvégét kívánok:Edit.

Tovább 

 Húsos-krumplis pite

13 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

network.hu

A következő recept angliából származik. Egy gazdag, téli pitét készíthetünk el vele, ami nem csak melegen esik jól, de hidegen is remek ennivaló. Omlóstészta és gazdag, húsos töltelék kell hozzá, nézzük, hogyan is készül:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

Egy nem túl mély, porcelán sütőtál

Annyi sós omlós tészta, hogy alsó és felső réteget is tudjunk vágni belőle

 

1 hagyma

2 répa

30 dkg darált marhahús

2 ek ketchup

2 ek worchestershire szósz

1,5 ek liszt

só, frissen őrölt bors

1 nagy sütnivaló krumpli, apró kockára vágva

 

 

A sütőformát vajazzuk ki és béleljük ki a kb 1 cm-re nyújtott tésztával.

Utolsó hozzászólás

Kincs-Kul Magdolna üzente 13 éve

Biztos nagyon finom lehet, el is készíteném de nekem kellene hozzá a tészta recept is.
Nagyaon köszönöm ha leírod.
Magdolna

Tovább 

 

 CdtojBXhcaK

13 éve | [Törölt felhasználó] | 29 hozzászólás

TSwGyP http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com

Utolsó hozzászólás

Molnár Ildikó üzente 10 éve

Nagyon tetszik a házi kolbász recept, biztos, hogy elfogjuk készíteni a férjemmel, máris érzem a zamatát a számban.Köszönet érte. Üdv:Molnár Ildikó

4 szép almát meghámoztam, magházát karalábé  vájóval kiszúrtam. Egy kisebb hőálló tálat kellőképpen megszórtam kristálycukorral és őrőlt fahéjjl. Az almákat ráültettem és puhára megsütöttem. Amikor kivettem a sütőből nyakon öntöttem  vaniliás pudinggal amit előirás szerint előzőleg megfőztem. Hagytam lanygyosra  hűlni, s vacsora után elfogyasztottuk. Eszementen ízlett. Ajánlom mindenkinek. A vacsora csata egyik műsorában láttam. Képet sajnos nem tudok felrakni.

Utolsó hozzászólás

Gál Irén üzente 13 éve

1x-ü, és tényleg finom, én nem hámoztam meg.

Tovább 

Kétpohár ,joghurt  képohár liszt egypohár olaj kétpohár cukor négy egésztojás  egycsomag sütőpor  két evőkanál kakaópor .Az összes hozzávalókat gépihabverövel jolkikeverjük,kivajazott  kilisztezett közepes tepsibe tesszük,és megszorjuk jollecspegtetett meggybeföttel,és duvára vágott dió,vagy mogyoróval meghintjük.Előmelegített sütőbe, kb  negyvenötpercig sütjük  szányocvanfokon.

Utolsó hozzászólás

beskid anna üzente 13 éve

Nagyon finom a süti!!!

 HABOS TÚRÓS PITE

13 éve | [Törölt felhasználó] | 38 hozzászólás

 

Hozzávalók:

12 dkg liszt

            7 dkg Ráma margarin

            1 tojás sárgája

            4 dkg cukor

            csipetnyi só

 

Krémhez:

            0,5 kg túró

            2 dl tejföl

            ½ csomag vaníliás pudingpor

            3 tojássárgája

            6-7 evőkanál porcukor (ízlés szerint)

            reszelt citromhéj

           

Tetejére:

            4 tojásfehérje

            12 dkg cukor

 

A tészta hozzávalóit összegyúrom, és fél órát hagyom pihenni a hűtőben.

Utolsó hozzászólás

Boros Andrea üzente 12 éve

meg csináltam, és finom lett.

Tovább 

 Rakott tészta baconnel, karfiollal

13 éve | [Törölt felhasználó] | 6 hozzászólás

network.hu

Krémsajt, mustár és reszelt sajt az alapja annak a mártásnak, amiben ez a tészta sül. Finom és gyors vacsora, ráadásul vásárolni is csak keveset kell hozzá.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

30 dkg kagylótészta

40 dkg karfiol rózsáira szedve

2 ek vaj

25 dkg bacon szalonna kockára vágva

fél vöröshagyma

2-3 gerezd fokhagyma

25 dkg natúr krémsajt

6 dl tej

1 ek Dijoni mustár

15 dkg reszelt keménysajt, ez lehet akár parmezán, pecorino vagy öregebb cheddar is

2-3 ek friss, aprított petrezselyem

 

 

Főzzük ki a tésztát kb 8 perc alatt, a 4.

Utolsó hozzászólás

Bajza István üzente 13 éve

Szuper.

Tovább 

 fzVrprNoNPwHdyPLxZ

13 éve | [Törölt felhasználó] | 15 hozzászólás

E1n5A3 http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Utolsó hozzászólás

Madarassy Jánosné Teca üzente 13 éve

Én is megcsinálom.

Vesepecsenye mártásban készítése :

Az ujjnyi vastagra vágott hússzeleteket enyhén kiverjük, és forró olajban hirtelen megsütjük.
A pecsenyezsírra egy csipet lisztet hintünk, egy kicsit megpirítjuk, felöntjük egy kevés húslevessel, adjunk hozzá 2-3 kanál mustárt és néhány csöpp citromlevet. Felforraljuk, és az előmelegített tálra rakott hirtelensült szeletekre öntjük.

Utolsó hozzászólás

Kovacsne Lídia üzente 13 éve

Sima vesepecsenyét szoktam csinálni.

Az elmúlt hetekben lázasan szerveztem a Kicsi vagyok, Éhes vagyok, Segítsetek karitatív eseményt. Október 23-án 18 cukrász, stakács, blogger együttműködésével megsütöttünk egy egész könyvnyi süteményt. Mindegyiket mézeskalács tésztából. November hónapban, azok, akik minimum 1000 forinttal támogatják az alapítványt, megkapják ezt az elektronikus könyvet, ami közel 40 mézeskalácsos receptet, lakásdekorációt, ajándékötletet tartalmaz.

Gyertek, segítsetek i is!

Utolsó hozzászólás

varadi katalin üzente 13 éve

BOLDOG ÚJ ÉVET KIVANOK MINDENKINEK

Tovább 

Találtam egy remeknek tűnő francia receptet csokis pohárkrémre. Bevallom, rendesen át kellett alakítani, mert szerintem tele volt elírással. A végeredmény nagyon finom lett....a narancsos trüffelre szontén narancsos, kávés, Baileys-es tojáskrém került.........szerintem bőven elég kicsi poharakba porciózni, mert nagyonj tömény, és sokat nem lehet belőle enni.

Recept itt olvasható: http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/sutes-nelkuli-edessegek/2997-kaves-csokoladekrem-recept-.html

 

network.hu

Utolsó hozzászólás

Varga Henriett üzente 13 éve

Nem rossz:)

Tovább 

Hozzávalók: (kisebb kapcsos tortaformához)

Édes háztartási keksz (attól függően, hogy milyen vatag legyen a "tészta"), 25 dkg félzsíros tehéntúró, fél doboz mascarpone sajt, évszaktól függő gyümölcs (lehet konzerv vagy mirelit is), fél csomag mazsola, 1 csomag vaniliás pudingpor, 1 csomag étkezési zselatin, fél csomag tortazselatin, vaniliás cukor, tej.

 

Elkészítése:

A tejet a vaniliás cukorral felforralom. Ha egy kicsit kihűlt, ráöntöm a kekszre és állni hagyom.

Utolsó hozzászólás

Kopházi Krisztina üzente 12 éve

Mivel a gyümölcskonzerv cukros, nem kellett bele cukor. Én még nem csináltam friss gyümölcsből. Gondolom, hogy akkor kell bele cukor is ízlés szerinti mennyiségben. Kóstolással ellenőrizheted, hogy elég édes-e.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu