Recept: CdtojBXhcaK

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

CdtojBXhcaK

13 éve | [Törölt felhasználó] | 29 hozzászólás

TSwGyP http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com

Címkék: http://www.y7ywkx7pm6onyjvolbcwrwdoenrf29pb.com

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Ildikó üzente 10 éve

Nagyon tetszik a házi kolbász recept, biztos, hogy elfogjuk készíteni a férjemmel, máris érzem a zamatát a számban.Köszönet érte. Üdv:Molnár Ildikó

Válasz

finta edit üzente 10 éve

ennekem ez jol sikerult csak kell vigyazni a szaritasra

Válasz

Deák Sándor üzente 11 éve

Nem rossz kipróbálom

Válasz

Püski Eszter üzente 11 éve

Én azt szeretném tudni hogy,ha betöltöm utána mi a teendő kell esetleg kicsit abálni ?

Válasz

kömüves judit üzente 11 éve

tudna segíteni valaki?? mennyí húsból mennyi kolbász -szalámi lesz és melyik bélből mennyi kell hozzá????

Válasz

Prohászka Béláné üzente 11 éve

Igenis kell, én többet raknék bele, keveslem 10 kg húshoz, és több pirospaprikát is raknék bele. És jóval több f.hagymát. Éveken keresztül csináltunk kolbászt, a tesóm, az unokatesóm, apám, fél család hentes!!!!!!Mi jó fűszeresen szeretjük, és erőspaprikát is rakunk bele és vöröshagymát is! De tényleg, ki így szereti, ki úgy!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Tímár Sándor üzente 11 éve

Ha Te 27 dkg sót bele raksz 10 kg kolbászhúsba, az nagyon tartós lesz, a kutyád megharap érte. Lehet, hogy elírás, de javaslom mindenkinek, hogy próbálja meg 17 dkg- val.

Válasz

Kránicz György üzente 11 éve

A porcukor táplálék az íz kialakulásáért felelős mikroorganizmusoknak.
K.GY. élelmiszer mérnök.

Válasz

Szász ilucika üzente 11 éve

Azért Kedves Gabi, hogy egy kicsit fényt kapjon a szalámi,.
ÜDv.Ilucika

Válasz

Pálné Dominek Gabriella üzente 11 éve

Meg kérdezhetem,hogy mért kell porcukor a töltelékekbe?

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu