Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Fati Ma indította 14 éve
A sárga tészták, színes lekvárok, joghurtok, rózsaszín szalámik, húskészítmények vásárlásánál hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy finomak és egészségesek. Pedig színüket, szagukat legtöbbször mesterséges adalékanyagoknak köszönhetik.
http://www.wellnesswebaruhaz.hu/
Hozzászólások eddig: 7
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Én a zöldfűszereket szeretem otthon termeszteni, sokkal finomabb, frissebb ízű velük az étel.
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Még a nyáron ültettem pár dolgot, hát mondanom sem kell, hogy a sok eső miatt szinte semmi nem termett úgy, ahogy kellett volna. Egyedül a salátának tetszett az időjárás, de a paradicsomok mind tönkrementek. Termett még egy kis zöldbab is, talán két-három levesre elég.
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Ne haragudjon kedves Teca, de ezzel a hozzáállással akkor inkább ne is egyen semmit sem. Sértő azokra nézve akik kemény munkával termelik meg saját családjuk számára az egészséges vegyszerektől mentes zöldséget gyümölcsöt. Minden csak annyira fertőzött és veszélyes amennyire mi azzá tesszük. Igenis lehet saját kertünkben egészséges vitamindús élelmiszert termelni. Az én családom számára mit csak lehet megtermelek, és a vérvételi eredmények igazolják azt, hogy bizony jól csinálom. Mások is hasomlóan vannak ezzel akik saját maguk termelnek.
Kíváncsi lennék ön hol és mit vásárol ha így leszólja a mások munkáját. Üdv: Andrea
Madarassy Jánosné Teca üzente 13 éve
Aki megtermeli, terméke már annak is fertőzött, hisz a levegő, a viz, a föld is tartalmaz ártalmas anyagokat.
Tokodi Marci üzente 13 éve
Így van, úgyis azt vesszük meg amit elénk raknak. Akinek van lehetősége és energiája az meg termelje meg magának.
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Az a baj, hogy mostanában már szinte semmit se tudunk venni, amiben ne lenne adalékanyag. Az ilyen adalékok közül nem mindegyik káros, amelyik pedig az, részben ellensúlyozni lehet friss zöldségek, gyümölcsök, C-vitamin fogyasztásával. Manapság az nem eszik adalékanyagot, aki a kertből szedi a zöldséget és mindent maga készít.
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás