Recept: Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk! (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk!

Ezt a témát Fati Ma indította 14 éve

A sárga tészták, színes lekvárok, joghurtok, rózsaszín szalámik, húskészítmények vásárlásánál hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy finomak és egészségesek. Pedig színüket, szagukat legtöbbször mesterséges adalékanyagoknak köszönhetik.

http://www.wellnesswebaruhaz.hu/

Hozzászólások eddig: 7

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én most újra nekifutok a paradicsomtermesztésnek, majd beszámolok :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én a zöldfűszereket szeretem otthon termeszteni, sokkal finomabb, frissebb ízű velük az étel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Még a nyáron ültettem pár dolgot, hát mondanom sem kell, hogy a sok eső miatt szinte semmi nem termett úgy, ahogy kellett volna. Egyedül a salátának tetszett az időjárás, de a paradicsomok mind tönkrementek. Termett még egy kis zöldbab is, talán két-három levesre elég.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ne haragudjon kedves Teca, de ezzel a hozzáállással akkor inkább ne is egyen semmit sem. Sértő azokra nézve akik kemény munkával termelik meg saját családjuk számára az egészséges vegyszerektől mentes zöldséget gyümölcsöt. Minden csak annyira fertőzött és veszélyes amennyire mi azzá tesszük. Igenis lehet saját kertünkben egészséges vitamindús élelmiszert termelni. Az én családom számára mit csak lehet megtermelek, és a vérvételi eredmények igazolják azt, hogy bizony jól csinálom. Mások is hasomlóan vannak ezzel akik saját maguk termelnek.
Kíváncsi lennék ön hol és mit vásárol ha így leszólja a mások munkáját. Üdv: Andrea

Válasz

Madarassy Jánosné Teca üzente 13 éve

Aki megtermeli, terméke már annak is fertőzött, hisz a levegő, a viz, a föld is tartalmaz ártalmas anyagokat.

Válasz

Tokodi Marci üzente 13 éve

Így van, úgyis azt vesszük meg amit elénk raknak. Akinek van lehetősége és energiája az meg termelje meg magának.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az a baj, hogy mostanában már szinte semmit se tudunk venni, amiben ne lenne adalékanyag. Az ilyen adalékok közül nem mindegyik káros, amelyik pedig az, részben ellensúlyozni lehet friss zöldségek, gyümölcsök, C-vitamin fogyasztásával. Manapság az nem eszik adalékanyagot, aki a kertből szedi a zöldséget és mindent maga készít.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu