Recept: Tudod-e már mit főzöl karácsonyra? (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25056 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1204 db
  • Fórumtémák - 73 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25056 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1204 db
  • Fórumtémák - 73 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25056 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1204 db
  • Fórumtémák - 73 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25056 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1204 db
  • Fórumtémák - 73 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tudod-e már mit főzöl karácsonyra?

Ezt a témát Farkas Éva indította 16 éve

Hagyományos töltött káposzta vagy halászlé. Vagy esetleg valami újdonsággal rukkolsz elő a családnak?

Oszd meg velünk!

Hozzászólások eddig: 51

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

det ted üzente 15 éve

Nagyon szépen köszönöm. Kellemes Szent Estét, és Békés, Boldog karácsonyt. Továbbá Jó étvágyan családod minden tagjának.

Válasz

Máté Margó üzente 15 éve

Hogyan készíted a pisztrángot?


Margó

Válasz

Kérném a szűzpecsenye receptjét! Én eddig füstölt tarja és füstölt sajt szeletekkel tekertem fel a szétnyitott szűzpecsenyét. Boldog Karácsonyt. Gréti

Válasz

seres andi üzente 15 éve

a mennyiség ami kell hozzá:/nekünk 2 személyre/
60 dkg szálas savanyu káposzta,közepes méretü fej,szintén savanyu káposzta/én a laposabb kinézetü káposztafejet választom,mert sztem abbol jobb,és én a zöldebb szinüt választom,mert az már jól megérett,nem a sárgát/
60 dkg darált hús,1 tojás,izlés szerint füszer,/só,bors/.
15 dkg rizst teszek bele kb,/mert a rizs felszivja a hus nedvet,ha sok van benne./
beletöltöm a káposzta levelekbe,és betekerem.
a többit ugy,ahogy leirtam.
ezt mi igy szeretjük a fiammal.
lehet beletenni még 1 szál csipös paprikát is,de azt utána kivesszük belöle egyben.

Válasz

seres andi üzente 15 éve

Szia!
Én a töltött káposztát ugy készitem,hogy a hust befüzerezem teszek bele rizst,és kevés zsirt is,hogy ne legyen kemény a töltelék.
Utána be töltöm a levelekbe,és a szálas káposztával rétegezve beteszem a fazékba.
Kb a 2. réteg után teszek bele füstölt sonkát,szalonnát,vagy füstölt oldalas csontot,hogy jobb ize legyen.
Bele szoktam szeleteni 1 fej hagymát is,szorok rá piros paprikát.
De mivel a káposzta és a füstölt amit beleteszek eléggé sós,igy sót már nem teszek bele.
Tálalásnál pedig mindenki tehet rá tejfölt izlés szerint

Válasz

serényi lászló üzente 15 éve

Nagyon szeretem a szűzpecsenyét,az volt most hétvégén,én leveles tésztában sütöttem meg sonkába tekerve meg gombakrémmel! Ha érdekel a recept megvan!Bocsi a tegezésért

Válasz

serényi lászló üzente 15 éve

Halászlét biztos csinálunk meg csülköt kenyérbe sütve,és a pulyka sem maradhat el! Nesze neked diéta...

Válasz

Termés Ilona üzente 15 éve

negyed kg túró
negyed kg liszt
negyed kg margarin
két kis marék cukor,de lehet pótolni cukorpótlóval
ezt este összegyúrni, betenni a hűtőbe.
Másnap kivenni kb 3-4 mm vékonyra elnyújtani, kokára vágni, vagy pogácsaszaggatóval vágni, megtölteni amivel szeretnéd mák, dió, lekvár sütés után vaniliás porcukorral megszórni.
nem tudom hogy hívják.

Válasz

det ted üzente 15 éve

Szent Este sült pisztránt és süllő lesz burgonyasalátával. A sütit még nem tudom. Tudtok valami gyors-és finomat ajánlani, ami nem habos? Első napon kocsonya lesz apukámnál ebédre. Második napon anyósomnál sült bőrös karaj, vagy töltött karaj. A köretet nem tudom.
APROPÓ! Kérlek Bennetek, küldjétek el nekem azt a sokat emlegetett, vinom töltöttkáposzta receptet. Előre is hálásan köszönöm.

Válasz

csanyi zsuzsa üzente 15 éve

sziasztok
nálunk tyúkhúsleves és töltött káposzta a hagyományos vacsora
ünnep másnapján unokázok az elsö napján
szüzpecsenyét sütök

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu