Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Gyurkovics Ferenc indította 15 éve
A somlekvár hungarikum - hallottam a múltkor egy ismerősömtől. Tudod hogy kell elkészíteni? Hányféleképpen lehet? Itt már elakadt a téma - legalábbis egy időre. Folytathatjuk - ugye?
Hozzászólások eddig: 27
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Sajti Lajosné Márti üzente 12 éve
Én a sárgabarack és őszibarack lekvár készítésnél sárgarépát is főzök a lekvárhoz. A sárgarépából levet készítek /MEGISZOM!/, a visszamaradt húst belefőzöm a lekvárba, így a lekvár nem olyan leves /kevesebb ideig kell főzni/ és sokkal finomabb az íze.
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Én is így főzőm a szilva lekvárt, azzal külömbséggel, hogy az ecetet először öntöm a lábasba utána a szilvát és rá a cukrot. Nagyon egyszerű és szoktam még bele tenni szegfűszegetés egész fahéjat. Nem fáradságos így. Sütőben én még nem próbáltam, de nem is fogom, mert így már bejött és finom is.
Török Csabáné üzente 13 éve
Pestiné Vörös Magdolna üzente 13 éve
Forizs orsolya üzente 13 éve
donáth zsuzsa üzente 13 éve
Kedves Janka!Csipkebogyó lekvárhoz nem kell olyan sok bogyó,de nagyon munkás ,de megéri a fáradságot.Én sokszor főztem már.A bogyók mindkét végét kicsi levágom,ezután megfőzöm,annyi vízbe 3-4 centire ellepje.Mikor meg főt paszírozom,mindig kevés meleg vizet öntök hozzá.Ezután tésztaszűrön keverem át ,végül a lisztes szitán.Egy edénybe odateszem főni lassan főzöm.Mikor jól sűrű hozzáadom a cukrot és még főzöm sűrű legyen,ki hogy szereti,ha tartósítóval teszem el gyorsabban lesz kész,és több lesz.jó munkát ,jó étvágyat nagyon finom./3-4 kg -ból 4-5 liter.
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
A csipkebogyólekvár receptjét nem tudja valaki? Vagyis inkább az arányokat? Gondolom jó sok bogyó kell hozzá...
Balog Luca üzente 14 éve
A nagymamám is így csinálta, fejjel lefelé hagyta kihűlni az üvegeket. Olyan jó volt, amikor főzött, szerettem a friss, még langyos lekvárt. Ő csak a kényesebb lekvárokra tett egy csipet nátrium benzoátot, tényleg csak egy fél késhegynyit.
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás