Recept Blog: 2012. augusztus

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei - 2012. augusztus

A kínai pecsétviaszgombát (latinul Ganoderma lucidum, japánul reishi) őshazájában csodaszerként, életelixírként tartják számon. A japán és kínai császárok fogyasztották, ritkasága miatt még csatákat is vívtak érte. A Ganoderma lucidum gyógyító hatását több tudományos tény is alátámasztja. Európában egyedül Magyarországon termesztik ökológiai gazdálkodásban a Ganoderma lucidum gyógygombát. Gyöngyösi Sándor biogomba termelő két évig kísérletezett azzal, hogyan lehetne a kínai pecsétviaszgombát biogazdálkodásban termeszteni.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Megint egy csodaszer, talán az orvosokra már szükség sincs, hiszen újabban olyan sok csodaszer meg csodadoktor van, hogy mi már mindannyian olyan egészségesek leszünk, mint a makk, csak gyözzük kifizetni.
Itt, ahol én élek, a suszter is felcsapott ilyen mágusnak, s van olyan sok ember, aki be is döl neki. Persze itt sok pénzt lehet keresni, anélkül. hogy dolgozni kellene. Addig, amig akad olyan ember, aki beveszi ezt a maszlagot, addig miért dolgozzon?

Tovább 

Spenótos-tejfölös pizza

(Kb. 20 szelethez)

Hozzávalók:
Tésztához:

375 g búzaliszt
1 tasak Dr. Oetker Expressz Élesztő
200 ml langyos víz
1-2 teáskanál só
6 evőkanál olívaolaj

Feltéthez:

450 g mélyfagyasztott spenót
1 fej vöröshagyma
5 evőkanál ketchup
150 g reszelt sajt
2 evőkanál zsemlemorzsa
Só, bors ízlés szerint
150 ml tejföl

Elkészítés:

Előkészítjük és kimérjük valamennyi hozzávalót. A spenótot hagyjuk felolvadni.

Tovább 

 

             Zsiráf torta:

 

network.hu

 Hozzávalók kb.12 szelethez:

Tésztához:

250 g búzaliszt

1 tasak Dr.Oetker Sütőpor

150 g porcukor

1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor

4 tojás (Közepes méretű)

150 ml napraforgó olaj

125 ml őszibarackos ivójoghurt

 

Ezenkívül:

3 teáskanál kakaó(cukrozatlan)

 

Krémhez:

375 ml őszibarackos ivójoghurt

75 g porcukor

                                                                            200 ml hideg habtejszín

                                                                           1 tasak Dr.Oetker Zselatin fix

 

                                                        Így készítsd el:

1.Készítsd elő és mérd ki valamennyi hozzávalót.A kapcsos tortaformát(kb.26cm átmérőjű)vajazd ki,alját béleld ki sütőpapírral.Melegítsd elő a sütőt a megadott hőmérsékletre:            Alsó és felső sütés:kb.180 celsius fok

(előmelegítve)

Légkeverés:kb.160 celsius fok (előmelegítve)

Gáz:kb.2-3 fokozat (előmelegítve)

 

2.A tésztához a lisztet í yütőporral keverd el,és szitáld bele a tálba.Add hozzá a többi hozzávalót,és konyhai robotgéppel kezdetben alacsony,majd a legmagasabb fokozaton keverd az egészet sima tésztává(kb.3 percig.)A tészta felét öntsd bele az előkészített tortaformába.A másik adag tésztához keverd hozzá a kakaót,majd a kakaós tésztát lassan,pacaszerűen öntsd a világos tésztára.Végül told a sütőformát az előmelegített sütő középső részébe,és máris sülhet a sütemény.

Tovább 

Kekszes almás sütés nélkül:     Kb.1/2 kg négyzet alakú háztartási keksz!

 

network.hu

1kg alma reszelve

7dl víz

30dkg cukor

1 vaníliás cukor

fahéj,szegfűszeget felforraljuk.

 

3 dl víz

2 vanília puding-ot hozzákeverjük az almához,sűrűre főzzük.

 

A tepsibe tesszük a négyzet alakú kekszet,óvatosan rászedjük a masszát,tetejére újra keksz.

 

Csokimáz:6 kanál cukor

                    3 kanál kakaópor

                    3 kanál víz  forrásig melegítjük,tűzről levéve hozzákeverünk kb.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu