Recept Blog: 2011. július

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei - 2011. július

Olcsó, és nagyon könnyen, gyorsan elékszíthető süti. Különleges állagú és nagyon finom.

Hozzávalók: 1 doboz (400 g) sűrített tej

                      80-85 g vaj 

                     1 nagy vagy 1 1/2 kisebb citrom (de leginkább ízlés szerint) leve+ finoman      reszelt héja 

                    3 db tojás

                   kb  200 g darált keksz, vagy valamilyen édes morzsa.

 

A morzsát ( kekszet) összekeverjük az olvasztott vajjal és belenyomkodjuk egy levehető aljú sütőforma aljába és amennyire lehet, fel az oldalára.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nagyon könnyű édesség.
Köszönöm,mentettem a receptet.
Üdv:Edit.

Tovább 

Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg körte (5-6 darab), 1 evőkanál citromlé, 3 evőkanál tejszín, 6 evőkanál CANDEREL édesítőpor, 2 evőkanál erős kávé, 2 ml vaníliaaroma, 3 tojásfehérje

Tipp: Készíthetjük sárgadinnyével, eperrel vagy más szezongyümölccsel is.

A körtéket meghámozzuk, megmossuk, 4-be vágjuk, magházukat kiemeljük. Kettőt megcsepegtetünk citromlével (vagy citromleves vízbe tesszük). A többi körtét a tejszínnel, 6 evőkanál CANDEREL édesítőporral, a kávéval, a vaníliaaromával összeturmixoljuk.

Utolsó hozzászólás

Szász ilucika üzente 6 éve

Én is így vagyok Editke!Barackom hullik le, de nem vész kárba, ivólevet készítek.Meghámozva a barackot összeturmixolom, minden fél liter léhez 1 liter vizet adok, egy kis citromsavat, kis tartósít teszek bele, minden liter léhez 25 dkg cukrot rakok, felforralom, üvegbe zárom, száraz dunsztba teszem./ erre a hűtőtáskát használom, amennyi üveg belefér, bezippzározom, majd két nap múlva helyére rakom az üvegeket.

. Finom, de én a cukor miatt nem ihatom.Puszi:
Ilike

Tovább 

 

Itt az ideje a gyümölcsök elrakására. Én általában nem főzőm a gyümölcsöt, hanem cukorban érlelem 24 órán keresztül. Bármilyen gyümölcsöt el lehet tenni cukorban. Ha kell meghámozom, felszeletelem, ha ezt nem kell akkor csak magozom, mint pld. a meggyet, cseresznyét. Nagyon érett ne legyen a gyümölcs, mert csak akkor marad meg az állaga

5 kg. megtisztított gyümölcshöz 2 kg. cukorra van szükség, meg egy kis szalicilra.  Többször meg kell kevergetni, hogy felolvadjon a cukor, és ne maradjon az edény alján.

Utolsó hozzászólás

bartha melinda üzente 6 éve

bocs, hogy kozbe szolok, de en 5 kg kimagolt megyhez csak 1 kg. cukrot teszek es 1 evokanal szalicit, biztosan megall mert en evek ota igy teszem.

Tovább 

 

 

Rizsesgombóc.


Hozzávalók.

Rizs, sonka, zöldségek, sajt ,2 db tojás, prézli

Megfőzőm a rizst a zöldségekkel. Én általában a zöldséget ledarálom. Teszek bele karalábét, sárgarépát, zellert, fehérrépát. Kb. a zöldség annyi legyen, mint a rizs. Tetszés szerint lehet fűszerezni.  Amikor ezek kihültek hozzá darálok főtt sonkát. Tojással összedolgozom. Kockára vágok sajtot és mindegyik gombóc közepébe rakok.  A felvert tojásba a gombócokat beleteszem és prézlibe megforgatom.

Tovább 

 Angol szelet

6 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Angol szelet

􀁿A tésztához: 6 tojás, 30 dkg kristálycukor, 25 dkg margarin, 30

dkg finomliszt, 4 evőkanál tej, 1 dkg szalalkáli, fél narancsaroma, 1

evőkanál kakaó.

•A szalalkálit feloldjuk a tejben. A margarint kikeverjük a cukorral

és a 6 tojássárgájával. Belekeverjük a szalalkális tejet, a lisztet és a 6

tojás felvert habját. Három egyenlő részre osztjuk. Az elsőt natúr

hagyjuk, a másodikba belekeverjük a narancsaromát, a harmadikba a

kakaót. Előmelegített sütőben egyenként kisütjük.

Tovább 

Hozzávalók:

5 dkg zsír, 1 tojás, 7 dkg porcukor, 2-3 evőkanál tej, 30 dkg liszt, 1 csomag szalalkáli / szalagáré/ .

Töltelékhez:

6 dl tej,  5 evőkanál liszt, 10 dkg porcukor, 1 rama margarin, 40 dkg kimagvalt meggy.

A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, két részre osztjuk, sütőlemezre  simítjuk és 180 C-ra  előmelegített sütőben sütjük.

A tejből a liszttel és cukorral állandóan keverve krémet főzünk.Ha kihűlt habosra keverjük a margarinnal.

Utolsó hozzászólás

Fenyvesi Sándorné üzente 6 éve

Biztos, hogy nagyon finom lehet, hét végén vendégeim lesznek és meg fogom sütni. Köszönöm szépen. Üdvözlettel: Marika

Tovább 

Csopaki almáspite recept

Hány személyre: 4

» 25 dkg liszt
» 15 dkg vaj
» 3 tojás
» egy kiskanál rum
» 2 ek. porcukor
» egy csipet
» 2 dl tejföl
» 1 kg savanykás alma
» 1 csomag vaníliás cukor
» 5 dkg porcukor
» A felső részhez:
» 4 tojás
» 12 dkg cukor
» 10 dkg hámozott őrölt mandula
» 1 kanál grízes liszt

 

 

Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat, a vajat, a rumot, 2 ek.

Utolsó hozzászólás

horák mária üzente 6 éve

Finom lehet.Ha jönnek a vendégeim megfogom sütni.Köszönöm Marika

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) P1070182 képhez:

P1070182_2046732_1603_s

Finom lehet! Kár, hogy nem tudjuk miből készült!

Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Sajtos-magos pogácsa képhez:

Sajtosmagos_pogacsa_2046601_9995_s

Köszönöm a hozzászólást!

Vass Lászlóné írta 1 napja a(z) P1080108 képhez:

P1080108_2046730_2972_s

Nagyon szép!

Vass Lászlóné írta 1 napja a(z) Sajtos-magos pogácsa képhez:

Sajtosmagos_pogacsa_2046601_9995_s

Szépek! Nàlam pogàcsa készült így.

Kabainé Ági 2 napja új képet töltött fel:

P1070182_2046732_1603_s

Kabainé Ági 2 napja új képet töltött fel:

006_2_2046731_7945_s

Kabainé Ági 2 napja új képet töltött fel:

P1080108_2046730_2972_s

Kabainé Ági 2 napja új képet töltött fel:

P1070106_2046729_2081_s

Kovács Brigitta írta 3 napja a(z) 12 kaja, amitől okosabb leszel! blogbejegyzéshez:

https://www.ujsagomat.hu/lidl/

Kovács Brigitta írta 3 napja a(z) 12 kaja, amitől okosabb leszel! blogbejegyzéshez:

Szerintem ez nem teljesen igaz, hogy vannak ételek, amiktől ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu