Recept Blog: 2010. október

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8759 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8759 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8759 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25012 fő
  • Képek - 8759 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei - 2010. október

network.hu

Leesett az első hó itthon, én személy szerint nagyon örülök a télnek. Ilyenkor sem kell szűkölködnünk, sőt, a télre begyűjtött termésekből is készíthetünk fényűző, isteni desszertet. Nem is kell más hozzá, mint méz, dió, alma és baracklekvár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

150 ml habtejszín

25 g feldarabolt dióbél

3 ek erősebb ízű méz

 

450g mélyhűtött levelestészta

50g olvasztott vaj

Négyzetenként fél kimagozott, hámozott, vékonyra szeletelt alma

25g kristálycukor

baracklekvár

 

 

Verjük fel a tejszínt, keverjük bele a mézet és a diót, majd a keveréket fedjük le és tegyük hűtőbe tálalásig.

Utolsó hozzászólás

csitneki irénke üzente 6 éve

remek recept, kiprobáltam nagyon finom. kellemes napot neked.
aranka

Tovább 

A sok finomság elfogyasztása mellett érdemes figyelni arra, hogy mennyi káros anyag rakódik le a szervezetünkben.

Egyes kutatások szerint ezek a méreganyagok éves szinten meghaladják az 5 kg /év szintet. Ennek meghatározó része raktározódik a májban, vesében és a vastagbelekben.

Ezeknek a szerveknek a méregtelenítésében segíthet a www.tonikum.hu oldalon található gyógynövénykivonat.

 

Utolsó hozzászólás

Bartyik Zoltán üzente 6 éve

Csodálatos, - ízletes falatok!

 

 

 

Sült ponty

 

 

network.hu

 

 

 

 


 Még egy kemencés recept mielött


beszorulnánk a konyhába , mivel


lassan vége a kerti szezonnak.

 

 

 

 

Hozzá valók ( 8 - 10 személyre)

 

3 kg ponty

2 kg burgonya

3 nagy fej hagyma

tej,lisz,vaj (besamel mártáshoz)

fűszerek

 

A burgonyát megfőztem karikáztam majd rétegeztem a tepsiben.

A rétegek közé tettem a besamel mártást.(8 dkg vaj,4 púpos evőkanál liszt

8 dl tej,só)Erre fektettem rá a pontyokat amiket a következő képpen

készítettem elő.A halakat beirdaltam, megsóztam és a hasüregbe,

tettem friss rozmaringot és kakukk füvet.

Utolsó hozzászólás

Kovacsne Lídia üzente 6 éve

Szuper .Én is megcsinálom.

Tovább 

 Melengető, őszi leves

7 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

network.hu

Az ősz az az évszak, amikor a természet még egyszer, utoljára a hideg tél előtt ellát minket minden földi jóval. Szinte ilyenkor a leggazdagabb a termés, gyümölcsből, zöldségből, csonthéjasokból bőven spájzolhatunk. Ebben a levesben is benne van minden, ami jó az őszben, színes, édeskés zöldségek kavalkádja, ami a végén melengető, őszi levessé fő össze. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

 

Fél sütőtök, kimagozva, felkockázva

1 nagyobb répa

1 közepes fej zeller

1 nagy hagyma

1 nagy krumpli

4 gerezd fokhagyma

frissen őrölt bors, só

2 ek olívaolaj

2 ek apróra vágott snidling

1 liter zöldségalaplé, kockából is készülhet

 

 

Egy fazékban forrósítsuk fel az olívaolajat, pirítsuk rajta 3-4 percig a felkockázott tököt, répát, zellert, hagymát és krumplit, amíg egy kicsi színt nem kapnak.

Utolsó hozzászólás

Tafferner Magdi üzente 6 éve

Ki fogom próbálni, nagyon finomnak tűnik. Kösz a receptet

Tovább 

Kemencés sült disznófej, csülökkel,burgonya és hagyma ágyon



network.hu



Csak ráérőknek !!  

                                     

Nem koleszterin szegény !!

                             

Nem készíthető el fél óra alatt!! 

                    

Nem zsírszegény !!     


De azért nekem és a barátaimnak bejön!!


http://borozokapuvar.hupont.hu/





Na ,ha eddig eljutottál akkor megkezdem a műveleteket.

Utolsó hozzászólás

Antal József üzente 7 éve

Gratulálok !

Egyszerű,ízletes,magyaros,szorgalommal és szívvel-lélekkel készül !Bárhol megállja a helyét a műkaják birodalmán kívül.
Elő lehet készíteni nagyobb kerti partira,és biztos a siker.

Üdvözlettel : Antal József

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fankok_annatol_2048645_9025_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_tojassal_2047529_9691_s

Kabainé Ági írta 3 hete a(z) P1070182 képhez:

P1070182_2046732_1603_s

Én pedig köszönöm a dicséretet jól esett.

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) P1070182 képhez:

P1070182_2046732_1603_s

Ági köszönöm a választ!

Kabainé Ági írta 3 hete a(z) P1070182 képhez:

P1070182_2046732_1603_s

A tortám belseje mákos guba, úgy készítettem ahogy a ...

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) P1070182 képhez:

P1070182_2046732_1603_s

Finom lehet! Kár, hogy nem tudjuk miből készült!

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Sajtos-magos pogácsa képhez:

Sajtosmagos_pogacsa_2046601_9995_s

Köszönöm a hozzászólást!

Vass Lászlóné írta 3 hete a(z) P1080108 képhez:

P1080108_2046730_2972_s

Nagyon szép!

Vass Lászlóné írta 3 hete a(z) Sajtos-magos pogácsa képhez:

Sajtosmagos_pogacsa_2046601_9995_s

Szépek! Nàlam pogàcsa készült így.

Kabainé Ági 4 hete új képet töltött fel:

P1070182_2046732_1603_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu