Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sült ponty
Még egy kemencés recept mielött
beszorulnánk a konyhába , mivel
lassan vége a kerti szezonnak.
Hozzá valók ( 8 - 10 személyre)
3 kg ponty
2 kg burgonya
3 nagy fej hagyma
tej,lisz,vaj (besamel mártáshoz)
fűszerek
A burgonyát megfőztem karikáztam majd rétegeztem a tepsiben.
A rétegek közé tettem a besamel mártást.(8 dkg vaj,4 púpos evőkanál liszt
8 dl tej,só)Erre fektettem rá a pontyokat amiket a következő képpen
készítettem elő.A halakat beirdaltam, megsóztam és a hasüregbe,
tettem friss rozmaringot és kakukk füvet.
Amíg a hal sült a kemencében addig felkarikáztam a hagymákat és beletettem
egy nylon zacskóba amibe raktam 2 evőkanál lisztet.Felfujtam a zacskót és megtekertem a száját,így már ossze tudtam rázni a hagymakarikákat.Ezután forró olajban kisütöttem,ropogósra,majd lecsepegtettem.
Mikor megsült a hal fél citrom levét rácsepegtettem majd a tetejét megszórtam
a ropogós hagyma karikákkal.
Jó étvágyat hozzá!
További jó sütögetést
http://borozokapuvar.hupont.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Kemencés sült disznófej, csülökkel,burgonya és hagyma ágyon
Kemencés lecsó
Pácolt szarvassült
Pulykahússal töltött cékla