Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 db kisebb pulyka felsőcomb
8 szelet császárszalonna
2 dl fehérbor
1 dl ketchup
1 kávéskanál mustár
1 ek. ételízesítő
majoranna
őrölt bors
2-3 gezezd fokhagyma
Elkészítése:
A ketchupot a mustárral,ételízesítővel,zúzott fokhagymával összekeverjük,majd ízlés szerint majorannát,borsot adunk hozzá.
A megmosott combokat kicsontozzuk,kettévágjuk,az előzőkben összekevert fűszerekkel bekenjük és szalonnába tekerjük.
A szalonnás húsokat hőálló edénybe tesszük.
SERTÉSKOCSONYA
(ahogy én készítem)
Hozzávalók:
1,80 kg sertésláb (bőrke, farok, fűl )
0,60 kg sertés csülökhús (lehet bőrös is)
15 dkg nyers füstölt nyulja
5 gerezd fokhagyma
2 fej közepes fej vöröshagyma
Kb. 20 szem egész feketebors
Só.
Elkészítés:
A sertéslábakat(feldarabolva), bőrkét, a fület nagyon alaposan megtisztítom – megmosom, majd darabolom. (néha a makacsabb szőröket gázlángon égetem le, majd megkaparom, és megmosom)
Egy jó nagy lábosba teszem a lábakat, a bőrt a csülökhúst, a fület és a nyers füstölt húst.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás