Recept Blog: 2012. január

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei - 2012. január

 Borban párolt pulykacomb

12 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

Hozzávalók:

2 db kisebb pulyka felsőcomb

8 szelet császárszalonna

2 dl fehérbor

1 dl ketchup

1 kávéskanál mustár

1 ek. ételízesítő

majoranna

őrölt bors

2-3 gezezd fokhagyma

Elkészítése:

A ketchupot a mustárral,ételízesítővel,zúzott fokhagymával összekeverjük,majd ízlés szerint majorannát,borsot adunk hozzá.

A megmosott combokat kicsontozzuk,kettévágjuk,az előzőkben összekevert fűszerekkel bekenjük és szalonnába tekerjük.

A szalonnás húsokat hőálló edénybe tesszük.

Utolsó hozzászólás

Loós Lajosné üzente 12 éve

A hétvégén elkészítettem. Nagyon-nagyon finom, és nagyon jó az ízharmóniája. Igaz, én annyit változtattam a recepten, hogy a 2 dl. bor helyett csak 1 dl. bort, és 1 dl. húslevet használtam. De az íz tökéletes!

Tovább 

 Receptek

12 éve | [Törölt felhasználó] | 15 hozzászólás

SERTÉSKOCSONYA

(ahogy én készítem)


network.hu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

1,80 kg sertésláb (bőrke, farok, fűl )

0,60 kg sertés csülökhús (lehet bőrös is)

15 dkg nyers füstölt nyulja

5 gerezd fokhagyma

2 fej közepes fej vöröshagyma

Kb. 20 szem egész feketebors

Só.

 

Elkészítés:

A sertéslábakat(feldarabolva), bőrkét, a fület nagyon alaposan megtisztítom – megmosom, majd darabolom. (néha a makacsabb szőröket gázlángon égetem le, majd megkaparom, és megmosom)

Egy jó nagy lábosba teszem a lábakat, a bőrt a csülökhúst, a fület és a nyers füstölt húst.

Utolsó hozzászólás

Csákné Bárdos Éva üzente 12 éve

Én egy kis savanykás fehér bort,vagy egy fél citrom levét is teszek bele .

Tovább 

 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu