Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 db kisebb pulyka felsőcomb
8 szelet császárszalonna
2 dl fehérbor
1 dl ketchup
1 kávéskanál mustár
1 ek. ételízesítő
majoranna
őrölt bors
2-3 gezezd fokhagyma
Elkészítése:
A ketchupot a mustárral,ételízesítővel,zúzott fokhagymával összekeverjük,majd ízlés szerint majorannát,borsot adunk hozzá.
A megmosott combokat kicsontozzuk,kettévágjuk,az előzőkben összekevert fűszerekkel bekenjük és szalonnába tekerjük.
A szalonnás húsokat hőálló edénybe tesszük.
A fűszerkeverékes edénybe bort öntünk,elkeverjük a megmaradt fűszerekkel és ráöntjük a húsokra.
Az edényt lefedjük és takaréklángon kb. 1-1,5 óra alatt puhára pároljuk.
A megpúhult húsról levesszük a fedőt vagy alufóliát,a húst másik oldalára fordítjuk és pirosra sütjük,közben pecsenyelével locsolgatjuk.
Hagymás törtburgonyával tálalkuk és külön salátát kínálunk hozzá.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Sajtos fasírt bacon szalonnában
A csúcsborok éve lehet 2015
Hűsítő sárgadinnye krémleves a hőségben!
Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok recept