Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Krémsajt, mustár és reszelt sajt az alapja annak a mártásnak, amiben ez a tészta sül. Finom és gyors vacsora, ráadásul vásárolni is csak keveset kell hozzá.
Hozzávalók:
30 dkg kagylótészta
40 dkg karfiol rózsáira szedve
2 ek vaj
25 dkg bacon szalonna kockára vágva
fél vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
25 dkg natúr krémsajt
6 dl tej
1 ek Dijoni mustár
15 dkg reszelt keménysajt, ez lehet akár parmezán, pecorino vagy öregebb cheddar is
2-3 ek friss, aprított petrezselyem
Főzzük ki a tésztát kb 8 perc alatt, a 4. percnél tegyük bele a karfiolt is, hogy kicsit átfőzzük. Ha letelt az idő, együtt szűrjük le és öntsük egy kivajazott-kimorzsázott sütőtálba.
Egy másik edényben olvasszuk meg a vajat, majd pirítsuk meg rajta a szalonnát, a hagymát és a fokhagymát. Keverjük hozzá a krémsajtot, a tejet és a mustárt. Sózzuk, borsozzuk és keverjük hozzá a reszelt sajt és a petrezselyem felét. Az így kapott szósszal öntsük le a főtt tésztát és karfiolt. Szórjuk meg a maradék sajttal és petrezselyemmel, majd süssük aranybarnára.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Legyen az ünnepi menü része a baconbe göngyölt sült csirke
Íme a tészta, ami eltartható hűtőben és mindenre jó!
Zöldborsós farfalle
Croissant könnyedén