Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
HOZZÁVALÓK
40 dkg farfalle
só
5 dkg vaj
10 dkg bacon, apró kockákra vágva
40 dkg zöldborsó
1 teáskanál őrölt szerecsendió
½ dl olívaolaj
2 csokor friss petrezselyem, felaprítva
4 dl tejföl
1 evőkanál konzerv-zöldborsó, lecsepegtetve,
durvára vágva
15 dkg parmezán, reszelve
1 Enyhén sós vizet
forralunk egy 5 literes fazékban. Ha felforrt, beledobjuk a tésztát, és a
csomagoláson szereplő idő alatt kifőzzük. Leszűrjük.
2 Közben egy 24 cm-es serpenyőben a vajon 4-5 perc alatt kicsit
megpirítjuk a baconkockákat, majd rászórjuk a zöldborsót. A szerecsendióval és
sóval fűszerezzük. Lefedjük, és 8 percig pároljuk.
3 A
kifőtt tésztát leszűrjük, és az olívaolajjal meglocsolva félretesszük egy nagy
tálban.
4 A baconös zöldborsó alatt elzárjuk a lángot, és elkeverjük a
petrezselyemmel, a tejföllel meg a zöld borssal.
5 A mártást összeforgatjuk a langyosra hűlt tésztával, és
tálaláskor szórjuk rá a reszelt parmezánt.
4 adag
lesz belőle.
Forrás: http://www.stahl.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Íme a tészta, ami eltartható hűtőben és mindenre jó!
Rakott tészta baconnel, karfiollal
Croissant könnyedén
Sült makaróni ropogós sajtos bevonattal