Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Kopházi Krisztina indította 14 éve
Ilyenkor én sok-sok zöldborsó levest főzök.
Leírom, hogy én hogyan készítem.
Vajon párolok fehér- és sárgarépát. Mikor már félig puha, hozzáadom a zöldborsót és tovább párolom.
Mikor már puha, megszórom petrezselyemzölddel és pirospaprikával, felengedem vízzel és felforralom.
Miközben párolódnak a hozzávalók, vajgaluskát készítek: egy tojást kikeverek egy teáskanál vajjal és annyi liszttel, hogy galuskatészta legyen.
Ezt a forrásban lévő levesbe szaggatom és mikor feljön a leves tetejére, kész is a finom zöldborsóleves.
Jó étvágyat hozzá
Hozzászólások eddig: 11
Jhon Blake üzente 1 hónapja
It is important to talk about scam prevention in betting, therefore thank you for giving this thorough analysis. I am constantly searching for trustworthy information because I had a close call with a dubious website. I have been saved by a buddy who recommended Explore site contents structure https://eatruncovid.com/, which explains how to identify scammers. Have you ever had to confront a payment provider about a scam? Additionally, I discovered https://kpmg.com/xx/en.html, which helps me wager more wisely by recommending safe Toto sites.
Kopházi Krisztina üzente 13 éve
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Kedves Északi Andrásné!
Bizony van ilyen!!
Én is,(nem mindenkor,csak borsó érés szezonban),sőt édesanyám is így készítette nagyon régen.
Gyermekkorom emléke.
Akkor még nem volt fagyasztóláda,hogy tegyünk télire és amikor érett a borsó gyakran készült zöldborsóleves Kocsisné Iluskamami leírása szerint.
Üdvözletem:Edit.
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
kocsisne ilonka üzente 13 éve
Én is hasonloan csinálom azzal a külömbséggel hogy ha fris borsobbol csinálom a borso hélyát jol megmosom felteszem föni anyi vizzel hogy el lepje A héját puhára fözöm és azzal a lével eresztem fel mert a jo ize a héjábban van és sok vittamin is iluskamami
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
czihaki viktoria üzente 13 éve
Én másképp készítem a borsó levest. A borsót és az apróra vágott zöldséget vele apróra vágott sok petrezselymet együtt párolom, pici cukorral megszórva. Amikor kezd elpárologni a leve akkor teszek hozzá egy csapott Ekanál lisztet azzal még kevergetem, majd felengedem. A szine finoman zöld. Teszek bele 1 csirkeleves kocka sózom és megfőzöm majd nem. A végén teszek bele apróra szaggatott 1 tojásból csipetkét. Jó étvágyat ha megfőzitek
Erberling Timea üzente 13 éve
Kopházi Krisztina üzente 14 éve
Jaj de örülök, hogy egy férfi is így csinálja. A párom krumplival szereti, ezért hol ezt csinálom, hol meg krumplisan. A krumplis sem rossz, de tényleg így az igazi.
Arvai László üzente 14 éve
SERES SÁNDORNÉ 4 napja új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!
SERES SÁNDORNÉ írta 3 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ írta 1 hónapja itt:
SZÉP HÉTVÉGÉT. LENNE EGY KÉRDÉSEM,A VIDEÓKNAK,HOL TALÁLOM,AZ URL LINKJÉT,AMIVEL FELTŐLTŐDNEK,HIÁBA AKAROM FELTŐLTENI,NEM ENGEDI.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás