Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Kopházi Krisztina indította 12 éve
Ilyenkor én sok-sok zöldborsó levest főzök.
Leírom, hogy én hogyan készítem.
Vajon párolok fehér- és sárgarépát. Mikor már félig puha, hozzáadom a zöldborsót és tovább párolom.
Mikor már puha, megszórom petrezselyemzölddel és pirospaprikával, felengedem vízzel és felforralom.
Miközben párolódnak a hozzávalók, vajgaluskát készítek: egy tojást kikeverek egy teáskanál vajjal és annyi liszttel, hogy galuskatészta legyen.
Ezt a forrásban lévő levesbe szaggatom és mikor feljön a leves tetejére, kész is a finom zöldborsóleves.
Jó étvágyat hozzá
Hozzászólások eddig: 10
Kopházi Krisztina üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Kedves Északi Andrásné!
Bizony van ilyen!!
Én is,(nem mindenkor,csak borsó érés szezonban),sőt édesanyám is így készítette nagyon régen.
Gyermekkorom emléke.
Akkor még nem volt fagyasztóláda,hogy tegyünk télire és amikor érett a borsó gyakran készült zöldborsóleves Kocsisné Iluskamami leírása szerint.
Üdvözletem:Edit.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
kocsisne ilonka üzente 12 éve
Én is hasonloan csinálom azzal a külömbséggel hogy ha fris borsobbol csinálom a borso hélyát jol megmosom felteszem föni anyi vizzel hogy el lepje A héját puhára fözöm és azzal a lével eresztem fel mert a jo ize a héjábban van és sok vittamin is iluskamami
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
czihaki viktoria üzente 12 éve
Én másképp készítem a borsó levest. A borsót és az apróra vágott zöldséget vele apróra vágott sok petrezselymet együtt párolom, pici cukorral megszórva. Amikor kezd elpárologni a leve akkor teszek hozzá egy csapott Ekanál lisztet azzal még kevergetem, majd felengedem. A szine finoman zöld. Teszek bele 1 csirkeleves kocka sózom és megfőzöm majd nem. A végén teszek bele apróra szaggatott 1 tojásból csipetkét. Jó étvágyat ha megfőzitek
Erberling Timea üzente 12 éve
Kopházi Krisztina üzente 12 éve
Jaj de örülök, hogy egy férfi is így csinálja. A párom krumplival szereti, ezért hol ezt csinálom, hol meg krumplisan. A krumplis sem rossz, de tényleg így az igazi.
Arvai László üzente 12 éve
Kopházi Krisztina üzente 12 éve
Ja, elfelejtettem: természetesen sózni is kell ízlés szerint. És még egy pici cukrot is szoktam bele tenni.
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás