Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de a fokhagymát nagyszerűen lehet tartósítani, illetve hosszabb ideig frissen tartani!
Nem kell más hozzá, csak annyi, hogy a megpucolt gerezdeket le kell reszelni vagy turmixolni - kinek, mi az egyszerűbb vagy tetszősebb. Az így kapott "masszát" össze kell keverni olajjal és annyira felönteni a befőttesüvegben vele, hogy teljesen ellepje a massza tetejét.
Ezután szorosan lezárva, kamrában vagy egyébb nem annyira fűtött helyen kell tárolni. Másnapra meg fog szineződni zöldre, de ez nem jelent semmit! Szuper jó, mikor főzéshez nem kell végig pepecselni a gerezdpucolást.
Forrás:receptneked.hu
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!
SERES SÁNDORNÉ írta 2 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ írta 3 hete itt:
SZÉP HÉTVÉGÉT. LENNE EGY KÉRDÉSEM,A VIDEÓKNAK,HOL TALÁLOM,AZ URL LINKJÉT,AMIVEL FELTŐLTŐDNEK,HIÁBA AKAROM FELTŐLTENI,NEM ENGEDI.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!