Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 db 8 tojásos piskótalap (a 6 tojásos arányosításával)
Krémhez
Elkészítés
1. Egy közepes méretű tepsiben kisütött piskótalapot 3 lapra vágunk.
2. Az almát meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, és felfőzzük.
3. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve.
4. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, ráterítjük a töltelék felét, majd ugyanígy járunk el a következő lappal.
5. A harmadik lapot, a tetejét alaposan megszórjuk porcukorral.
Nagyon finom, puha, mutatós sütemény!
|
|
|
Turner Daniel 4 hete új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 4 hete új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 1 hónapja új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 1 hónapja új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 1 hónapja új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 1 hónapja új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
macskaszem